Jarní inovace přístroje Suunto. Připravte se na sezónu!

Novinky

Jarní inovace přístroje Suunto. Připravte se na sezónu!

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

16 března 2023

Pro všechny fanoušky značky Suunto máme skvělou zprávu. Do nabídky přibylo až 5 nových hodinek, včetně speciálních edic v titanovém provedení. Všechny jsou určeny fyzicky aktivním lidem všech úrovní kondice. Chcete sledovat své každodenní tréninky? Určitě si prohlédněte řadu Suunto 5 Peak. Pokud toužíte po outdoorovějším vybavení, sáhněte po nových hodinkách Suunto 9 Peak nebo Suunto 9 Baro. Není nic lepšího než trénink podpořený dobrým zařízením. Začněte sezónu s přístroji Suunto!

  • Hodinky Suunto 9 Baro z limitované edice v titanovém provedení si exkluzivně můžete koupit v našem obchodě.
  • Nové verze hodinek Suunto 5 Peak jsou k dispozici ve třech nových barvách, včetně klasické černé.
  • K dispozici jsou také nové celočerné hodinky Suunto 9 Peak v titanovém provedení.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

Nové varianty hodinek Suunto 5 Peak pro aktivní uživatele

Do rodiny hodinek Suunto 5 Peak právě přibyly tři nové barevné verze. K dispozici je Suunto 5 Peak Wildberry SS050890000, pastelově modré Suunto 5 Peak Mist Blue SS050891000 a klasické, spolehlivé černé Suunto 5 Peak All Black SS050888000. Řada Suunto 5 Peak je proslulá svou lehkou a robustní konstrukcí (39 gramů ) a velmi dobrými GPS systémy. Jedná se o sportovní hodinky se zápěstními měřiči srdečního tepu, které mají baterii umožňující až 100 hodin provozu při aktivovaném tréninkovém režimu s GPS. Hodinky Suunto řady 5 Peak jsou skvělé pro lidi, kteří rádi sportují, jako je běh, plavání, cyklistika, turistika a mnoho dalších sportů, které najdete mezi 80 předinstalovanými sportovními režimy. Jsou to dobré hodinky pro každodenní sportování. Poskytnou vám užitečné údaje o srdečním tepu, spánku, regeneraci a vlastním výkonu a umožní vám také ovládat hudbu.

Tři nové barevné hodinky Suunto 5 Peak

Ještě lehčí hodinky Suunto 9 Peak All Black Titanium pro outdoorová dobrodružství

Jedny z nejoblíbenějších sportovních hodinek mezi outdoorovými sportovci jsou hodinky Suunto řady 9 Peak. Finská značka vytvořila nový model, ještě odolnější a lehčí. Hodinky jsou ideální pro extrémní turistiku, horolezectví, vysokohorskou turistiku, vodní sporty i trénink v hale. Hodinky Suunto 9 Peak All Black Titanium SS050889000 váží 52 gramů, jejich pouzdro a rámeček jsou vyrobeny z titanu třídy 5 a dotykový displej chrání safírové sklo. Řada 9 Peak nabízí satelitní systémy, přístup k 3D mapám s plánováním tras, kompas, barometr, meteorologické funkce, aklimatizaci a řadu vybavení potřebného pro každého survivalistu. Tréninkový režim s GPS umožňuje 170 hodin provozu hodinek a stejně jako ostatní sportovní hodinky Suunto poskytuje uživateli přístup k zónám srdečního tepu, měření kondice, spánku. Jedná se o kolekci oblíbenou také pro svůj kompatibilní design. Tenká obálka se vejde pod rukáv fleecové bundy nebo saka.

Hodinky Suunto 9 Peak All Black Titanium

Limitovaná edice hodinek Suunto 9 Baro Charocal Black Titanium je k dispozici exkluzivně v našem obchodě.

Oceněné hodinky Suunto 9 Baro si našly své příznivce i mezi outdoorovými turisty, z nichž někteří si potrpí na velké displeje, které jsou skutečně skvělé pro používání map. Řada Suunto 9 Baro se od modelu Suunto 9 Peak liší především velikostí. Obálky mají nyní průměr 50 mm namísto 43 mm, a proto si hodinky 9 Baro vybírají především muži. Nová limitovaná edice hodinek Suunto 9 Baro Charocal Black Titanium SS050892000 je díky titanové konstrukci jen o málo těžší než výše zmíněný model Peak. Váží 66,9 gramu. Funkce zůstávají prakticky stejné s výjimkou aklimatizace. Jedná se o model z limitované edice, který je k dostání výhradně v našem obchodě. Má speciální nylonový řemínek s nápisem Suunto a v sadě je další náhradní řemínek. Jistě zaujme příznivce značky, kteří mají rádi individualitu.

Horské hodinky Suunto 9 Baro Black titanium SS050892000

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.