Recenze hodinek

Názory na hodinky všech značek

Seznamte se s recenzemi hodinek od našich spokojených zákazníků. Seznamte se s desítkami tisíc ověřených názorů na náramkové hodinky je vynikající databáze znalostí a nákupních zkušeností našich zákazníků.

Názory na náramkové hodinky s Hodinkovna.cz

Podívejte se nyní na recenze a komentáře k hodinkám vybrané značky. Kupte si hodinky prověřené spolehlivými uživateli a vyberte si model náramkových hodinek, který splní vaše očekávání.

Podívejte se, co naši zákazníci říkají o hodinkách!

Pánské hodinky Casio Classic MTP-1314D-2AVEF

100%
Hodnocení: 5

Dnes jsem si vzal hodinky, líbí se mi všechno.

Garri

2022-05-20 14:06:36

Pánské hodinky Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Dual Time 7644-5 7644-5

100%
Hodnocení: 5

Jak nakupujete hodinky, tuto značku vřele doporučuji!

Ryszard

2022-05-21 19:06:11

Pánské hodinky Timex Command 47 TW5M26600 TW5M26600

100%
Hodnocení: 5

Pozitivní překvapení. Skvělá hodnota za peníze. Hodinky mají mnoho užitečných funkcí a snadno se ovládají. I když je dost velký, dobře se nosí. Určitě povedená koupě, ale je to Timex.

Iwo

2022-05-23 09:01:54

Pánské hodinky G-SHOCK G-SHOCK Original Metal Covered GM-2100-1AER GM-2100-1AER

100%
Hodnocení: 5

Doporučuji mega štít a super výdrž.

Adrian

2022-05-11 09:11:20

Pánské hodinky Traser P67 Officer Pro Gunmetal TS-107424 TS-107424

100%
Hodnocení: 5

Super hodinky, ve tmě úžasně svítí.

Ari90

2022-05-11 13:26:15

Pánské hodinky G-SHOCK Casio Waveceptor Solar GAW-100B-1AER GAW-100B-1AER

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkné hodinky za tu cenu! Pro mě skvělé funkce! Jsem jen zvědavý, jak se služba Casio bude chovat k záruce 3 + 3 roky za 5 let? Je tu zatím jedna velká neznámá!

Miszka

2022-05-11 16:32:39

Dámské hodinky Pierre Ricaud Classic P51023.1212Q P51023.1212Q

100%
Hodnocení: 5

Jednoduché, jemné a dokonalé hodinky ve své jednoduchosti, takové hodinky jsem dlouho hledal. I přes rytinu je realizace blesková ❤️ a doporučuji každému, kdo hledá dokonalé hodinky. Děkuji!

Pańcia

2022-05-11 19:54:32

Hodinky Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V25800 TW2V25800

100%
Hodnocení: 5

Dárek se mi moc líbí.

Marcin

2022-05-17 15:08:37

Hodinky Laco Augsburg Oliv Automatic Limited Edition 862136

100%
Hodnocení: 5

Mám předchozí větší verzi Oliv, je to skvělé doporučení.

Zed

2022-05-14 16:17:32

Hodinky Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V25900 TW2V25900

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkné hodinky.

Arek

2022-05-17 15:08:02

Pánské hodinky Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V26000 TW2V26000

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkná spolupráce mezi Coca Colou a Timex, je to skvělé na ruce.

Radi84

2022-05-17 15:09:22

Hodinky Invicta Vintage Skeleton 37954

100%
Hodnocení: 5

Krásné a originální mechanické hodinky. Manžel velmi spokojený. Doporučuji z celého srdce.

Martyna

2022-05-17 15:12:27

Dámské hodinky Timex Originals TW2U05400 TW2U05400

100%
Hodnocení: 5

Krásné, smyslné, elegantní zlaté hodinky, které se perfektně hodí k mému zlatému saxofonu.

Saksofonistka

2022-05-17 21:17:57

Pánské hodinky Traser P68 Pathfinder Black Automatic TS-109522 TS-109522

100%
Hodnocení: 5

Můj názor bude vycházet z 3 měsíců nošení hodinek. S koupí tohoto modelu jsem velmi spokojen. Přes den působí mohutně a mužně, ale v noci ukazuje i dráp v podobě krásného zeleného podsvícení. Můžu stydlivě říct, že to vypadá nejlépe v noci. Přikládám pouze jednu fotku, protože víc se udělat nedá, ale zaručuji, že hodinky vypadají mega!. Možná to nebyla ideální volba k obleku, ale dobře... :) S pozdravem a doporučuji!

Bartosz

2022-05-10 06:59:08

Hodinky Doxa Sub 600T Caribbean 862.10.201.32

100%
Hodnocení: 5

Krásné hodinky. Retro. Vysoká voděodolnost. miluju takové věci :)

Robert

2022-05-06 10:39:34

Hodinky Doxa Sub 600T Sharkhunter 861.10.101.20

100%
Hodnocení: 5

Doporučuji všem potápěčským nadšencům, koukal jsem v Powiśle, ve stacionárním obchodě, funguje to :)

Grzegorz

2022-05-06 10:40:58

Pánské hodinky Tissot PRS 516 Chronograph T131.617.36.052.00 (T1316173605200)

100%
Hodnocení: 5

Skvělé hodinky, doporučuji.

Rady

2022-05-06 11:30:41

Pánské hodinky Tissot Seastar 2000 PRofessional Powermatic 80 T120.607.11.041.00 (T1206071104100)

100%
Hodnocení: 5

Snoubenec je velmi spokojený, jsem zvědavá, jak to bude fungovat na dovolené.

Ula91

2022-05-06 11:33:24

Pánské hodinky Timex Command 47 TW5M26500 TW5M26500

100%
Hodnocení: 5

Za tu cenu jsou to super hodinky, barva upoutá :) Snadné použití, dobře padnou na ruku. Každý den tak akorát, nebojí se vany ani bazénu :)

Czarek

2022-05-06 18:11:33

Pánské hodinky Timex Expedition TW4B02500 TW4B02500

100%
Hodnocení: 5

Nejlepší hodinky pro tyranii, nejlepší. Voda, bláto, stále na tlapách. Pro toto senzační podsvícení Indiglo. Byl jsem 5 let nepřetržitě, nikdy jsem nebyl zklamán. Doporučuji každému chlapovi. Jediné, co spadlo, bylo poutko na opasek (po pěti letech). Teď lepím a uvidíme, jestli to zvládne. Pokud se mi nepodaří držet pohromadě, koupím si druhý.

Mariusz

2022-05-06 19:54:09

Hodinky Balticus Moonfish Orange Limited Edition BTMFOR (BLT-BTMFOR)

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou úžasné, výrobce použil automatický strojek Miyota 9015, který má prakticky nulovou poruchovost. Byl vyroben z oceli 904L. To je charakteristické pro hodinky ze třídy Super Premium. Mám další dva modely této značky a jsem velmi spokojen. Doporučuji tohoto výrobce!

Artur

2022-05-08 17:07:55

Pánské hodinky Festina Connected Hybrid Chrono Bike F20549/1 F20549/1

100%
Hodnocení: 5

Mega pěkné hodinky, doporučuji.

Arek

2022-05-08 18:07:54

Pánské hodinky Lorus DRESS R3A51AX9 R3A51AX9

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkné, nadčasové hodinky. Dobře čitelný ciferník v lehce retro stylu. Perfektní design. Lehký, díky malé tloušťce pouzdra a krásnému síťovanému náramku. Rychlé, bezproblémové dodání.

Kazimierz

2022-05-04 15:59:11

Pánské hodinky Vostok Europe Lunokhod VEareONE Special Edition Zestaw E XL Original PX84-620H449-XL PX84-620H449-XL

100%
Hodnocení: 5

Další Vostok do mé sbírky. Tenhle je skvělý díky mechanismu. Miluju hrací automaty. Ten má díky hybridnímu mechanismu velkou rezervu chodu. Vzhled, hmotnost a doplňkové příslušenství, které je k hodinkám dodáváno, je činí jedinečnými. Doporučuji Vostoki a tento model je můj oblíbený.

olo

2022-05-04 18:30:18

Pánské hodinky G-SHOCK The Origin Smoky Sea Face DW-5600WS-1ER

100%
Hodnocení: 5

Právě jsem dostal zakoupené hodinky a jsem překvapen, že jsou tak dobře vyrobené. Design hodinek mě sráží, výběr barev se zlatými doplňky je působivý. Hodinky jsou velmi pohodlné a velmi lehké. Můžete vidět, že byl dobře navržen s důrazem na detail. Sada obsahuje jasné pokyny, jak si sami nakonfigurovat různá nastavení. Velkým plusem je podsvícení hodinek na pár sekund bez nutnosti držet prst na tlačítku. Samozřejmě zde nelze zapomenout na 20 BAR a další doplňkové funkce. Nejdůležitější funkcí je samozřejmě ukazování času a systém G-SHOCK. Je tam síla, opravdu. Hodinky hodné nákupu pro každého.

OwocowyNalesnik

2022-05-04 12:18:51

Pánské hodinky Lorus Sports R2335LX9 R2335LX9

100%
Hodnocení: 5

Konečně, konečně, sny se neplní, ale sny se plní! Mám sen LORUS! PÁNI! Je krásný a má vše, co jsem chtěl: je analogově-quartzový, to znamená, že mám směr jako v tradičních hodinkách a digitální displej. Navíc: časovač, časovač, který budu používat při nahrávání svých videí na YouTube (aby to nebyla nuda :-)). Stopky, WOW! (a to je prostě skvělá vlastnost), konečně si budu připadat jako Robert McCall (hraje ho Denzel Washington) ve filmu "No Mercy", teď můžu měřit každou akci. PÁNI! Budík je pro mě taky optimální funkce, konečně se vzbudím, když se mi bude chtít :-). Nebudu uvádět datum, dny v týdnu, podsvícený displej atd., ale zmíním voděodolnost. Nakonec budu moci bez obav plavat s hodinkami na zápěstí, vizuálně měřit vzdálenost a odečítat čas, za který jsem to zdolal, o potápění zde nemluvě :-). Jsem šťastný jako dítě! Mám vysněné hodinky za mimořádně atraktivní cenu! DĚKUJI ZEGAROWNI.PL !!! (Vaše hodinky - s vyrytým mým podpisem, i tento sen se musí splnit!) VŠECHNY VYBÍZÍM A DOPORUČUJI NAKUPOVAT NA TÉTO STRÁNCE !!! Jsi skvělý! S přáním lásky Adam R.

Adam R.

2022-04-26 21:05:19

Pánské hodinky Casio Classic MTP-1308D-1BVEF MTP-1308D-1BVEF

80%
Hodnocení: 4

Hodinky jsou velmi dobře čitelné, baterie skutečně dlouho vydrží. Náramek se při zatřesení otevře.

Krzysztof

2022-04-22 08:28:12

Pánské hodinky Orient Classic Automatic RA-AP0003S10B RA-AP0003S10B

100%
Hodnocení: 5

Sdílím názor výše. Sledujte navíc. Pořád koukám na aktuální čas :-) Změňme Orient na Atlantik (hehe) a bude k nerozeznání. Opravdu doporučuji!!!

malina72

2022-04-22 07:57:09

Pánské hodinky Adriatica Aviator Chronograph A8313.5254CH A8313.5254CH

100%
Hodnocení: 5

Dárek se snoubence moc líbil, doporučuji :) hodí se ke každému outfitu.

Kasia

2022-04-21 06:02:25

Pánské hodinky Tissot Tradition Powermatic 80 Open Heart T063.907.11.058.00 (T0639071105800)

100%
Hodnocení: 5

Neobvyklé hodinky, mám rád otevřené srdečné a tyto přitahují pozornost. Značku znám, ale model od nich jsem zatím neměla možnost nosit. Tradice je „první“. Jsem spokojený zákazník, určitě se sem vrátím. Vřele doporučuji.

Chimerekq

2022-04-20 13:57:35

Pánské hodinky Atlantic Seabase 60352.41.25R 60352.41.25R

100%
Hodnocení: 5

Dobré hodinky. Bez problémů zapadne do každodenních stylizací a přitom rozhodně nezklame, co se přesnosti týče. Mám troje hodinky od Atlantica, myslím, že je to skvělá švýcarská značka, kterou by měl každý blíže poznat. :)

Pawelec

2022-04-20 13:41:07

Pánské hodinky Atlantic Seabase 60357.41.65 60357.41.65

100%
Hodnocení: 5

Betonové hodinky za málo peněz. Seabase jsou dobrou volbou, pokud hledáte neutrální všestranné hodinky pro mnoho příležitostí. Zatím mě to zatím nezklamalo. Doporučuji.

Marcin

2022-04-20 13:39:26

Dámské hodinky Atlantic Sealine 22341.41.21 22341.41.21

100%
Hodnocení: 5

Maminka je s těmito hodinkami velmi spokojená. Dostala to k narozeninám. Potřebovala model, který by odpovídal specifikům její práce, pracuje v kanceláři a nemůže nosit příliš mnoho šperků. Hodinky působí klidně, nevyčnívají z davu. Je však pevný a doporučuji, značka vyrábí skvělé hodinky Swiss Made již dlouho. Výhodou je také rychlé dodání.

Jacek

2022-04-20 13:26:43

Dámské hodinky Atlantic Sealine 22346.41.13 22346.41.13

100%
Hodnocení: 5

Nejkrásnější, co jsem kdy měl. Hodinky jsou poměrně malé, ale perfektně padnou na ruku a styl. Jsem velmi rád, že jsem si to vybral. Hodí se k šatům i dámským oblekům. Švýcarská kvalita viditelná z dálky. Chladný.

Monika

2022-04-20 13:23:51

Pánské hodinky Atlantic Seapair 60335.41.61 60335.41.61

100%
Hodnocení: 5

Bomba, opravdu klasické hodinky. Nosila jsem ho k tolika oblečením a při tolika příležitostech, že můžu říct, že je univerzální. Jede bez problémů, pouze jednou vyměněnou baterii a téměř žádné známky používání. Sklo jako nové. Doporučuji.

Metronom

2022-04-20 13:21:07

Hodinky Atlantic Classic Sapphire 60330.41.69

100%
Hodnocení: 5

Hodinky vyhovující mým potřebám. Pohodlné, funguje bezchybně. Mám ho krátce a myslím, že jsem si ho vybral dobře. Pásek se časem vyvíjí, takže se nemusíte bát tuhosti. Atlantik jako vždy ve formě. Doporučuji.

Piskor

2022-04-20 13:07:33

Pánské hodinky Tissot Le Locle Powermatic 80 T006.407.11.053.00 (T0064071105300)

100%
Hodnocení: 5

Úspěšný nákup. Chtěl jsem švýcarské hodinky s automatickým strojkem. Byl mi doporučen tento model, rozhodl jsem se pro něj velmi rychle. Dorazil rychle a bezpečně zabalen. Mohu doporučit, funguje tiše, je spolehlivý a skvěle vypadá. Můj oblíbený!

Artur

2022-04-20 12:33:30

Pánské hodinky Tissot Le Locle Powermatic 80 T006.407.36.053.00 (T0064073605300)

100%
Hodnocení: 5

Narozeninový dárek pro mého přítele se povedl na 100 procent. Hodinky Tissot se mu líbily - má rád dobré doplňky, takové kvalitní. Obchod rychle odeslal moji objednávku. Firmu doporučuji!

Arleta

2022-04-20 12:31:36

Dámské hodinky Tissot Le Locle Automatic Lady (29.00) T006.207.11.038.00 (T0062071103800)

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou opravdu úžasné. Na ruce padne jako ulitý a uprostřed ciferníku má opravdu krásný přehoz. Malý a pěkný. Vřele doporučuji.

Myako

2022-04-20 12:29:36

Pánské hodinky Vostok Europe Rocket N1 NH35A-225B616 NH35A-225B616

100%
Hodnocení: 5

Velmi přesné a pohled na zápěstí je šílený.

Jaro

2022-04-16 20:44:08

Položky 1 až40 z celkem 5408