Recenze hodinek

Názory na hodinky všech značek

Seznamte se s recenzemi hodinek od našich spokojených zákazníků. Seznamte se s desítkami tisíc ověřených názorů na náramkové hodinky je vynikající databáze znalostí a nákupních zkušeností našich zákazníků.

Názory na náramkové hodinky s Hodinkovna.cz

Podívejte se nyní na recenze a komentáře k hodinkám vybrané značky. Kupte si hodinky prověřené spolehlivými uživateli a vyberte si model náramkových hodinek, který splní vaše očekávání.

Podívejte se, co naši zákazníci říkají o hodinkách!

Dámské hodinky Atlantic Elegance Moonphase 29040.45.21MB 29040.45.21MB

100%
Hodnocení: 5

Krásný a elegantní model, ciferník je přehledný, pěkně se prezentuje, náramek lze samočinně nastavit. Nákupu nelituji, doporučuji jak hodinky, tak nákup v tomto obchodě.

Danuta

2023-01-26 20:18:54

Hodinky Rubicon Sapphire RBN143

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou velmi pěkné. S nákupem jsem spokojen. Obchod doporučuji na 100 %.

dania

2023-01-28 13:10:16

Hodinky Timex Timex Q Reissue Digital TW2U72400

100%
Hodnocení: 5

Světlo slabé, tlačítka zdaleka nepřesná.... ale... PODÍVEJTE SE, JAK JE TO KRÁSNÉ :) Mám ho, doporučuji :)

Crazy_Zrazy

2023-01-30 09:45:18

Pánské hodinky Zeppelin LZ127 Graf Automatik 7666-1 7666-1

100%
Hodnocení: 5

Elegance skrz naskrz! Přehledný bílý ciferník, plynulá vteřinovka a otevřené srdce... Řemínek není dokonale černý. Je to tmavá kůže, jakoby opotřebovaná. Perfektně sedí a vypadá opravdu elegantně a vznešeně. Pokud někdo hledá elegantní, neutrální a zajímavé hodinky, doporučuji tento model Zeppelin. Díky průhlednému zadnímu krytu máte chuť hodinky sundat a podívat se na práci kyvadla. Služby (online) obchodu jsou perfektní. Otázka, odpověď, slevový kód, nákup, rychlé dodání a hodinky již na ruce :) Doporučuji!

Jarek

2023-01-31 17:49:15

Hodinky Roamer Superior Chrono 508837 41 85 05 (508837.41.85.05)

100%
Hodnocení: 5

Kdyby se mě někdy někdo zeptal, co je synonymem stylu a třídy, nepochybně bych ukázal na Roamer Superior Chrono. Každý detail těchto hodinek byl navržen tak, aby uspokojil i ten nejnáročnější vkus. Od nádherně zpracovaného tmavého ciferníku, přes klasicky neokázalý řemínek až po pevné a ve tmě viditelné ručičky - vše zde má své místo, účel a význam. Jedná se o hodinky, jejichž design rozhodně nevznikl v chaosu jako svět podle řecké mytologie, naopak - zde je vše uspořádáno a vytvořeno tak, aby lahodilo oku a zároveň bylo maximálně funkční. Skvělou práci odvádí také skvěle umístěná datumovka a chronograf. Hodinky jsou velmi univerzální - hodí se jak ke klasickému (oblek, sako), tak k ležérnějšímu stylu. Kontakt s obchodem je jako vždy příkladný a dodání bylo bezproblémové. Vřele doporučujeme!

Daniel Rybarczyk

2023-01-31 18:39:31

Dámské hodinky Bowa London LO336-65-166S

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsem dostal k narozeninám. Klasické, krásné ve své jednoduchosti. Cena je dostupná, není nižší než u dražších hodinek. Doporučuji.

Joanna

2023-01-23 17:06:00

Pánské hodinky Tissot Gent Xl Classic T116.410.11.047.00 (T1164101104700)

100%
Hodnocení: 5

Koupil jsem, extra sedí, hodinky velmi pěkné podle očekávání, vřele doporučuji!

Berdok

2023-01-19 17:55:49

Pánské hodinky Tissot Classic Dream Swissmatic T129.407.11.031.00 (T1294071103100)

100%
Hodnocení: 5

Vždy TISSOT! Zatím také TISSOT T55.0.48.3.1. Zdravím a doporučuji.

roman

2023-01-19 13:28:22

Pánské hodinky G-SHOCK Casio GA-100-1A2ER GA-100-1A2ER

100%
Hodnocení: 5

Rychlé doručení. Jsem potěšena. Samotné hodinky jsou nádherné, modré doplňky na ciferníku jsou opravdu nádherné. Pěkný matný pásek, obrázky na webu tomu neodpovídají, ale je opravdu skvělý. Toto jsou již jedny z manželových hodinek řady G-SHOCK, koupila jsem ho jako dárek k výročí svatby jako překvapení. Doufám, že bude spokojený. Šest s plusem, kdybych měl možnost více než pěti hvězdiček, určitě by je dostal obchod i hodinky.

Danuta

2023-01-17 15:03:16

Pánské hodinky Timex A-Game TW5M27600 TW5M27600

100%
Hodnocení: 5

Upřímný názor je, že hodinky vypadají naživo mnohem lépe než na obrázcích, vše funguje jako tato panenka a děkuji za gravírování zdarma ;p doporučuji a s pozdravem ;)

Aladdin

2023-01-16 07:19:41

Pánské hodinky Meller Daren Black Silver 8PN-3.2SILVER 8PN-3.2SILVER

100%
Hodnocení: 5

Miluji hodinky. Mám jich asi tucet, téměř všechny byly zakoupeny zde Zegarownia.pl kvůli velmi široké nabídce. Kvalita často převyšuje cenu, bezproblémové gravírování na přání, což je zajímavá možnost. Prezentované hodinky Meller vypadají naživo skvěle, navíc z horní police vypadají jako mnohem dražší hodinky! Jsem hrdým majitelem těchto hodinek, které si vysloužily titul mých oblíbenců, i když mám dražší než zde prezentované. Rozhodně doporučuji!

fan#1

2023-01-11 17:31:56

Hodinky Timex Timex Q Reissue Digital TW2U72400

100%
Hodnocení: 5

Hodinky vypadají skvěle. Nevýhody jsou slabé LED osvětlení ciferníku, jinak vše funguje jak má. Doporučuji.

Damian

2023-01-12 11:42:39

Hodinky Timex Classic Chronograph TW2V57900

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou skvělé na ruce. Barevně je velmi univerzální a hodí se ke každému outfitu. Velmi pevné.

Ann

2023-01-04 08:10:48

Pánské hodinky Orient Classic Automatic Bambino FAC08003A0 FAC08003A0

100%
Hodnocení: 5

Mám 3 roky. Impozantní. Několikrát se mě ptali, jaké jsou to hodinky. Dobrý mechanismus. Přesný. Zaplatil jsem o 1/3 ceny méně než nyní. Doporučuji.

Mechanix

2023-01-05 21:50:48

Pánské hodinky Atlantic Worldmaster Automatic 51752.41.65S 51752.41.65S

100%
Hodnocení: 5

Jednoduché, elegantní, nadčasové, bohatě vypadající. Velmi dobře se nosí, neobtěžuje ruce. doporučuji

Kris

2022-12-26 13:58:56

Dámské hodinky Festina Swiss Made Capsule F20009/4 F20009/4

100%
Hodnocení: 5

Hodinky zakoupené jako dárek pro manželku. Hodí se jak pro každodenní použití, tak pro elegantní styl. Velkým plusem je kvalita zpracování, která je vidět již při prvním vybalení z krabice, hodinky vypadají neuvěřitelně bytelně. Za rozumnou cenu můžete získat opravdu úžasný produkt. Možná by mohl být jen o něco větší, ale to je věc vkusu. Tento model můžeme jednoznačně doporučit :)

Krystian

2022-12-27 11:59:48

Pánské hodinky Fossil Fossil Machine FS4931 FS4931

100%
Hodnocení: 5

Jsou krásné,ale nemají cz návod

Veronika

2022-12-25 09:17:08

Pánské hodinky Timex Standard TW2T21200CM

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkné hodinky. Bohužel černé ručičky nejsou na černém ciferníku dobře vidět, pokud někdo nemá dobrý zrak.

Tomasz

2022-12-22 22:15:32

Pánské hodinky Festina Extra F20250/4 F20250/4

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkně vyrobené hodinky, skvělý poměr cena/výkon. Černý ciferník vypadá skvěle.

Pola

2022-12-21 21:06:43

Hodinky Polan Błonie Limitowane Automatic Polan-1

100%
Hodnocení: 5

Krásně vyrobené mimořádné hodinky, dodávané v dřevěné krabičce a koženém pouzdře. Hodinky nejsou nápadné, nejsou křiklavé, ale vyznačují se klasickým a moderním designem zároveň. Tichý mechanismus s příjemnou rezervou chodu. Řemínek jsem hned vyměnil, ten původní je trochu tuhý. Velmi rychlé odeslání, dobře zabaleno. Vřele doporučuji!

Pola

2022-12-21 05:32:44

Pánské hodinky Emporio Armani Luigi Open-Heart Automatic AR60012 AR60012

100%
Hodnocení: 5

Tento model vřele doporučuji. Hodinky vypadají na ruce skvěle a upoutají pohledy lidí ve společnosti.

marcin

2022-12-07 13:44:16

Hodinky Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Hodnocení: 5

Vypadá to moc hezky.

Toni

2022-12-09 13:56:11

Dámské hodinky Certina Urban DS Podium Lady C001.007.22.116.00 (C0010072211600)

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou krásné, naživo vypadají mnohem lépe než na webu. Velmi ženské a jemné. Od té doby, co ho mám, ho nosím skoro každý den, bude to perfektní šperkový doplněk na svatbě ;)

Izabella

2022-12-14 09:11:32

Pánské hodinky Doodle Street Fighter Mood DO42005 DO42005

100%
Hodnocení: 5

Hodinky v takovém streetwear stylu mám ráda, takže jakmile jsem viděla tento model, rozhodla jsem se, že ho musím mít. Je lehký, pohodlný a skvěle vypadá.

Mateusz

2022-12-14 14:13:18

Hodinky Lorus Classic RH953LX9

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou perfektní pro mě a můj styl. Je pohodlná a dá se s ní vlastně plavat - pořád funguje jak má. Vřele doporučuji.

Piotr

2022-12-14 14:14:18

Pánské hodinky Bulova Chronograph 98A254 98A254

100%
Hodnocení: 5

Ve volných dnech se věnuji potápění a plavání jako koníčku, takže pro mě bylo důležité najít hodinky přizpůsobené do docela náročných podmínek. Tenhle je senzační, nejen co se týče barvy - má veškeré vybavení, které potřebuji. Samozřejmě vřele doporučuji. Objednané zboží dorazilo rychle - plus za zásilku.

Leon

2022-12-14 14:16:52

Pánské hodinky G-SHOCK Original GM-110SCM-1AER GM-110SCM-1AER

100%
Hodnocení: 5

Není to můj první G-SHOCK, ale pravděpodobně se stane mým oblíbeným. Má spoustu skvělých věcí a je to skvělý výkon – není si na co stěžovat. Velké plus za rychlé odeslání.

Władysław

2022-12-14 14:23:31

Pánské hodinky Fossil Grant Leather FS4735 FS4735

100%
Hodnocení: 5

Po 3 letech používání jsem velmi spokojen. Hodí se k bundám i ležérním outfitům. Doporučuji!

Damian

2022-12-15 09:38:45

Hodinky Roamer Saturn II Gents Automatic 960637 41 53 90 (960637.41.53.90)

100%
Hodnocení: 5

Rafinovaný v každém milimetru.

Jan

2022-12-17 20:21:00

Hodinky Aviator Douglas Day-Date Polish Limited Edition V.3.36.2.294.4 PL

100%
Hodnocení: 5

Skvělé hodinky, koukal jsem na ně 15 minut ve stacionárním obchodě Clockwork, pak jsem si je koupil s doručením domů. Přišly po 12 hodinách :) Hodinky jsou neskutečně pěkné, rotor dělá úžasný dojem.

Adam

2022-12-18 20:06:45

Dámské hodinky Adriatica Classic A3499.1111Q A3499.1111Q

100%
Hodnocení: 5

Propracovaná a dokonalá forma. Čistá krása. Zavazuje k eleganci...

L.T.J.

2022-12-02 10:01:09

Pánské hodinky Certina Urban DS Caimano Chrono C035.417.16.037.01 (C0354171603701)

100%
Hodnocení: 5

Skvělé hodinky, kvalita sama. Dobře čitelný ciferník, snadno vyměnitelný pásek. Velmi přesné hodinky.

Plochar

2022-11-26 19:50:26

Hodinky Roamer Slim-Line Classic 512833 41 55 20

100%
Hodnocení: 5

Můj manžel dlouho snil o elegantních hodinkách. Vzhledem k tomu, že jsem nedávno dostala v práci prémii, rozhodla jsem se ho potěšit a dát mu takový dárek. Nevěděl jsem, který model za přijatelnou cenu je dobrý, tak jsem napsal do Chat Room s takovým dotazem. Milá paní navrhla tento produkt a trefila 10! Manžel je spokojený a hodinky nosí s radostí. Hlídačku doporučuji! Dobrá obsluha a velký sortiment.

Kinga

2022-11-28 06:27:47

Pánské hodinky Certina Aqua DS Action C032.851.11.047.00 (C0328511104700)

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsem si vyzvedl u přátelské obsluhy v showroomu v Powiśle. Krásné hodinky. Parametry jsou určitě plus, protože za tuto cenu sehnat tak pěkné hodinky s 200 m, safírem a švýcarským chronometrem je vzácnost. Jsem mile překvapen, že v této třídě vodotěsnosti se hodinkám podařilo udržet rozumnou tloušťku, protože konkurence v tomto oboru vyrábí tlusté bochánky 13+ a zde máme úhledných 11 mm tlusté a 41 mm v průměru.

Soban

2022-11-29 19:05:30

Hodinky Timex Easy Reader Classic T20071

100%
Hodnocení: 5

Hodinky pro mou 14letou dceru. Moc se jí to líbí. Klasika povedená. Hodinky jsou poměrně malé. Pohodlné při každodenním používání. Tradiční design, žádné ozdůbky. Kvalita samotných hodinek, jejich zpracování a organoleptické dojmy jsou velmi pozitivní. Pokud máte rádi tento styl - rozhodně doporučuji.

Adam

2022-11-30 11:27:18

Dámské hodinky Adriatica Classic A3645.1111Q A3645.1111Q

100%
Hodnocení: 5

Krásné a decentní hodinky. Plní funkci chronometru a zároveň je prvkem šperku. Elegance a jednoduchost. Dokonale se skládá se síťovaným náramkem. Skutečné umělecké dílo.

Lila Jan.

2022-12-02 09:29:14

Hodinky Timex Expedition Outdoor Tide/Temp/Compass TW2V22200

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkné hodinky. Skvělá voděodolnost, navíc pěkný gumový pásek.

Bala

2022-11-21 10:13:51

Hodinky Roamer C-Line Diamond 657844 41 29 60 (657844.41.29.60)

100%
Hodnocení: 5

Hodinky působí velmi elegantně a decentně. Dílenské zpracování na nejvyšší úrovni. Po měsíci nošení není vidět jediná stopa používání, což mě moc těší. Vřele doporučuji.

Renata K.

2022-11-18 08:14:42

Hodinky Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Hodnocení: 5

Dokonale splní očekávání od hodinek každý den. Indiglo droga!

Artur

2022-11-18 15:44:14

Hodinky Timex Heritage Waterbury TW2V42400

100%
Hodnocení: 5

Skvělé hodinky, nejsou to klasické Timexy, jsou sportovní. Velmi pěkné naživo. Perfektně padne do ruky.

Felix

2022-11-14 19:37:42

Položky 1 až40 z celkem 4711