Recenze hodinek

Názory na hodinky všech značek

Seznamte se s recenzemi hodinek od našich spokojených zákazníků. Seznamte se s desítkami tisíc ověřených názorů na náramkové hodinky je vynikající databáze znalostí a nákupních zkušeností našich zákazníků.

Názory na náramkové hodinky s Hodinkovna.cz

Podívejte se nyní na recenze a komentáře k hodinkám vybrané značky. Kupte si hodinky prověřené spolehlivými uživateli a vyberte si model náramkových hodinek, který splní vaše očekávání.

Podívejte se, co naši zákazníci říkají o hodinkách!

Pánské hodinky Adriatica Chronograph A8163.Y214CH A8163.Y214CH

100%
Hodnocení: 5

Zpravidla se oblékám sportovně, tak jsem se rozhodla pro sportovnější hodinky, protože klasické už mám. Ale kupodivu jsem to zkusila s košilí a taky to vypadalo moc hezky. Dokonce i děti říkaly, že teď vypadám velmi módně a mladší. Takže doporučuji všem, kteří chtějí omládnout o pár let :)

Mateusz

2022-09-15 10:34:16

Pánské hodinky Lorus Chronograph RM323GX9 RM323GX9

100%
Hodnocení: 5

Hodinky vypadají krásně + rychlý zákaznický servis = skvělé

Asia

2022-09-16 08:33:51

Pánské hodinky Emporio Armani Aviator Chronograph AR11383 AR11383

100%
Hodnocení: 5

Hodinky se skvěle nosí, tento broušený ciferník vypadá moc pěkně. Jsou to moje první síťované hodinky a musím uznat, že je to velmi pohodlné řešení, na zápěstí krásně sedí.

Pollard

2022-09-16 10:30:49

Dámské hodinky Guess Micro Imprint GW0106L3 GW0106L3

100%
Hodnocení: 5

Jsem velmi spokojený s tímto nákupem! Hodinky vypadají naživo fenomenálně, kromě základní funkce jsou pro mě i jakýmsi šperkem, ciferník se krásně leskne a síťovaný náramek taky :) Doporučuji!

Vanessa

2022-09-16 10:37:43

Pánské hodinky Tissot PRX T137.410.11.031.00 (T1374101103100)

100%
Hodnocení: 5

Jeden z mých nejlepších nákupů. Dlouho jsem hledal dokonalé hodinky a nakonec jsem našel PRX. Každý pohled na mé zápěstí mi vykouzlí úsměv na tváři. Světlo se krásně odráží od ciferníku a náramku. Super hodinky!!!!!!!

kacper

2022-09-16 20:55:47

Zegarek męski Eberhard 1887 Remontage Manuel 21028.03 CP

100%
Hodnocení: 5

Oceňuji krásné věci, vysokou kvalitu. Z tohoto důvodu už léta sázím na hodinky s označením Swiss Made. Vizuální kvality hodinek Eberhard jsou zřejmé. Pro mě je klíčový mechanismus, v tomto případě vlastní. Jsou to jedny z těch hodinek, které jsou nedostupné pro každého. A to je pro mě velmi důležité.

Miłosz M.

2022-09-20 06:54:13

Dámské hodinky Versus Versace Los Feliz VSP1G0821 VSP1G0821

100%
Hodnocení: 5

Móda, knihy a hodinky jsou tři věci, které miluji. Tyto hodinky jsem si vybral, protože mě okouzlily svým stylem šperků. Basreliéf zobrazující lví hlavu mu dodává antický a poněkud dravý charakter. A tento krásně třpytivý ciferník. Náramek také není patrný, jeho články jsou trochu jako špičaté cvočky. Oceňuji i kombinaci barev, růžové zlato a stříbro. To mi umožňuje spárovat hodinky s mými oblíbenými šperky. Pokud jde o módu, Versace je globální značka a tyto hodinky mi umožňují vstoupit do tohoto jedinečného světa.

Julietta

2022-09-20 07:26:11

Dámské hodinky Versus Versace Los Feliz VSP1G0421 VSP1G0421

100%
Hodnocení: 5

Tyto hodinky jsem dostal jako dárek. Zpočátku jsem si myslel, že je to příliš fantazijní. Lesklý náramek, tento obrázek lva a třpytivé indexy. Jak jsem se mýlil. Skvěle se hodí k mému minimalistickému šatníku. Dává cool charakter. Je elegantní, trochu nenápadný, což přitahuje pozornost. Slyšel jsem spoustu komplimentů, což mi bylo velmi milé.

Laura G

2022-09-20 07:31:04

Hodinky Lorus Classic RG254UX9

100%
Hodnocení: 5

Tyto hodinky jsem našel při hledání dárku pro dívku. Řídil jsem se parametry, nerezovou konstrukcí a japonským mechanismem, který zaručuje kvalitu. Volba se ukázala jako správná – hodinky jsou krásné a perfektně padnou na štíhlé zápěstí, které navíc opticky zvětšuje pouzdro. Zajímavá povrchová úprava ciferníku působí zvláštním dojmem. Samotné hodinky jsou opravdu solidně zpracované s důrazem na ty nejmenší detaily. Opravdu doporučuji!

Marcin

2022-09-20 10:15:11

Hodinky Casio Vintage Casio VINTAGE Iconic A171WEG-9AEF A171WEG-9AEF

100%
Hodnocení: 5

Hodinky darované mamince u příležitosti jejích jmenin - a bylo to volské oko a výlet se vzpomínkami do náctiletých ^^ Tvar pouzdra a náramku k sobě dokonale ladí a vytváří opravdu elegantní a poutavý prvek oděvu. Velkým plusem je možnost vlastního nastavení délky náramku. Samotné hodinky byly zabaleny ve velmi stylové krabičce, která dotvářela celkový efekt. doporučuji

lipko

2022-09-20 16:41:19

Pánské hodinky Traser P67 SuperSub T100 TS-109371 TS-109371

100%
Hodnocení: 5

Solidní hodinky, přes které se nedá přejít! Na potápění je perfektní, ale neloučím se s ním každý den, protože na zápěstí vypadá velmi univerzálně. Za ty peníze to rozhodně stojí :)

Kacper

2022-09-21 07:40:21

Dámské hodinky Pierre Ricaud Classic P21028.5145QZ P21028.5145QZ

100%
Hodnocení: 5

Zázrak pro všechny elegantní dámy! Miluji stříbrné šperky a tento model mi úspěšně nahrazuje náramek. Jsem rád, že za tak nízkou cenu jsem dostal tak kvalitní produkt a navíc s tak rychlým dodáním. Doporučuji nakupovat v Zegownii <3

Karolina

2022-09-21 07:45:44

Pánské hodinky Adriatica Chronograph A8188.T255CH A8188.T255CH

100%
Hodnocení: 5

Ciferník těchto hodinek působí dojmem mnohem větší hloubky. Fotka to nevrátí, ale musíte mě vzít za slovo. Skvělá alternativa k mým ostatním hodinkám, které jsou většinou černé. Funguje skvěle, je zde cítit Swiss Made kvalita.

M.

2022-09-21 07:53:14

Dámské hodinky Versus Versace Saint Germain VSP1J0121 VSP1J0121

100%
Hodnocení: 5

Je to dárek k narozeninám pro mou sestru, ale lákalo mě to vyzkoušet. A zázrak! Model je silně zdobený drahokamy a rozhodně se odlišuje od ostatních hodinek. Kvalita je velmi uspokojivá. Myslím, že to ukradnu své sestře :)

Natalia

2022-09-21 08:08:31

Pánské hodinky G-SHOCK Casio GA-100-1A1ER GA-100-1A1ER

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsou krásné. Manžel byl z dárku nadšený. Co se týče webu a obchodu, vše proběhlo v pořádku, jsem velmi spokojená. Balíček dorazil velmi rychle, včas. Určitě budu tento obchod doporučovat.

Jaga

2022-09-22 15:27:35

Hodinky Timex Expedition Military Navi TW2U09900

100%
Hodnocení: 5

Skvělé hodinky Timex s automatickým strojkem za velmi dobrou cenu.

Tim

2022-09-24 08:42:10

Pánské hodinky Orient Classic Automatic Bambino FAC00009N0 FAC00009N0

100%
Hodnocení: 5

Skvělé, nadčasové hodinky. Před pár lety jsem ho viděl v ruce kamaráda. Teď jsem to získal. Vypadá skvěle.

Roman89

2022-09-24 08:43:06

Hodinky Timex City Transcend TW2U86700

100%
Hodnocení: 5

Nadčasové, rychlé dodání. Hodí se ke všemu.

Alicja

2022-09-24 08:43:35

Dámské hodinky Tissot Classic Dream Lady T129.210.16.053.00 (T1292101605300)

100%
Hodnocení: 5

Krása a elegance za super cenu.

Daniel Soško

2022-09-25 20:30:39

Pánské hodinky G-SHOCK Super Clear Skeleton DW-5600SK-1ER DW-5600SK-1ER

100%
Hodnocení: 5

Super spokojenost, rychle, krásné rytí věnování, hezké dárkové balení, dárek byl přáním mého muže-měla jsem jasno, co objednat. Super cena. Manžel v sedmém nebi, a to jsem moc ráda. Doporučuji.

Ilona Hájek

2022-09-21 09:33:45

Dámské hodinky Michael Kors Parker Chronograph MK6986 MK6986

100%
Hodnocení: 5

Pevné, kvalitně zpracované hodinky. Barva je velmi krásná, v reálu působí dojmem. Doporučuji.

Aneta K.

2022-09-02 13:28:52

Pánské hodinky Michael Kors Slim Runway MK8908 MK8908

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkný doplněk pro každodenní použití. Je čitelný, bez zbytečných ozdůbek. Poměrně rozumná cena mě přiměla ke koupi tohoto modelu a jsem s tímto rozhodnutím spokojen.

Tomek R.

2022-09-02 13:33:03

Dámské hodinky Strand by Obaku Jolene S700LXVBPB-DJ S700LXVBPB-DJ

100%
Hodnocení: 5

Je krásný! Ještě okouzlující naživo. Květiny na opasku mě okamžitě okouzlily tak, že jsem si ho musela objednat. Velmi pohodlně se nosí, řemínek perfektně sedí na zápěstí a nic nedře. Hodinky jsou tiché a lehké. Za tu cenu je to perfektní volba :)

Alicja L.

2022-09-02 13:43:08

Dámské hodinky Strand by Obaku Rim S718LXCWRA S718LXCWRA

100%
Hodnocení: 5

Hlídání a doručení bez problémů. Vše proběhlo v pořádku.

KAy

2022-09-02 13:46:50

Pánské hodinky Wenger Urban Metropolitan Chronograph 01.1743.119 01.1743.119

100%
Hodnocení: 5

Ještě více jevů na zápěstí. Krásný model, skvělá kvalita jednotlivých komponentů. Skvělý nákup, jsem spokojená :)

Joshua

2022-09-05 06:17:42

Pánské hodinky Wenger Urban Classic Chrono 01.1743.125 01.1743.125

100%
Hodnocení: 5

S nákupem i samotným procesem jsem velmi spokojen, vše proběhlo hladce a bez problémů.

Runner

2022-09-05 07:42:12

Pánské hodinky Meller Maori Baki Black 2NR-2BLACK 2NR-2BLACK

100%
Hodnocení: 5

Velmi stylový model, tenké psaníčko se skvěle hodí k obleku. Elegantní, doporučuji :)

adam

2022-09-05 08:31:53

Dámské hodinky Emporio Armani Gianni T-Bar AR11387 AR11387

100%
Hodnocení: 5

Hodinky nejsou obyčejné, ale spíše jedinečné. Jelikož se denně oblékám velmi elegantně, chtěla jsem doplněk ve stejném stylu. Skvěle se hodí ke klasické košili, saku nebo šatům.

Marysia

2022-09-07 08:40:02

Dámské hodinky Emporio Armani Rosa AR11380 AR11380

100%
Hodnocení: 5

Klasické hodinky už ve sbírce mám, takže jsem tentokrát chtěla vsadit na něco jiného. Možná se tento model nebude hodit k mikinovým outfitům, ale bude se skvěle hodit k jakémukoli elegantnímu stylingu, který jsem si moc přála. Bez ohledu na to, jakou barvu si v daný den vyberu, tento doplněk perfektně sedí. A nejen to, přátelé se mě několikrát ptali, kde mám tento zázrak! Je krásný a mám z něj velkou radost.

Weronika

2022-09-07 08:44:11

Dámské hodinky Adriatica Fashion A3724.9144Q A3724.9144Q

100%
Hodnocení: 5

Značku Adriatica jsem znal již dříve, a tak jsem se rozhodl poohlédnout se po nových hodinkách této výroby. Chtěl jsem jemný povrch ciferníku a pohodlný náramek. Tento model dokonale vyhovoval mému vkusu. Je jemný, bez zbytečných změn, díky čemuž je perfektní pro mou osobnost a styl. Rozhodně doporučuji.

Magda

2022-09-07 08:48:32

Dámské hodinky Pierre Ricaud Classic P21034.5143Q P21034.5143Q

100%
Hodnocení: 5

Model vypadá skvěle na zápěstí. Mechanismus funguje bezchybně.

Marzena

2022-09-07 12:11:11

Dámské hodinky Pierre Ricaud Classic P21067.5103Q P21067.5103Q

100%
Hodnocení: 5

Stylové a zároveň se hodí ke každodennímu outfitu. Jsem tak šťastný :)

Klaudia

2022-09-07 12:14:36

Dámské hodinky Pierre Ricaud Classic P22086.1713Q P22086.1713Q

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsem dostal jako rozhodně vydařený dárek: elegantní, světlý model, který nosím s největší radostí. Doporučuji :)

Beata

2022-09-07 12:18:33

Pánské hodinky Pierre Ricaud Multifunction P97221.K214QF P97221.K214QF

100%
Hodnocení: 5

Tento model se hodí ke každodennímu outfitu. Velmi ochotný personál, obchod Zegownia doporučuji!

Wojtek

2022-09-07 12:21:08

Pánské hodinky Wenger Urban Classic 01.1731.120 01.1731.120

100%
Hodnocení: 5

Nová práce, nové výzvy a nové hodinky. A co! Ukázalo se, že můj nový šéf má úplně to samé. Rozhodl, že mám dobrý vkus. A to je dobré znamení, ne? Klasický model s mimořádně čitelným ciferníkem. Indexy jsou navíc pokryty Super-Luminowou, kterou jsem moc chtěl (miluji večerní procházky). Doporučuji tyto hodinky? Ano, samozřejmě!

Andrzej W

2022-09-07 13:34:15

Pánské hodinky Wenger Urban Classic 01.1731.117 01.1731.117

100%
Hodnocení: 5

Hodinky s označením Swiss Made za tak dostupnou cenu jsou vzácností. Vypadá skvěle a navíc je pohodlný. Po jedné aplikaci se pásek umístí na zápěstí. Hodinky jsou jednoduché, klasické, kvalitní. Co víc si přát? Hmmm, asi jen to druhé. Možná tentokrát na náramku.

Dominik

2022-09-07 13:39:22

Pánské hodinky Wenger Urban Classic 01.1731.115 01.1731.115

100%
Hodnocení: 5

Historie nákupů těchto hodinek je docela zábavná. Nakonec se v naší rodině objevily dvě kopie. Můj táta a bratr se jmenují stejně, blížili se jejich jmeniny. Rozhodl jsem se, že nejlepší dárek pro mého bratra budou hodinky. Má rád klasiku, a tak volba padla na Wengera. Můj bratr ve stejnou dobu koupil dárek pro mého otce. Řekl, že si koupil něco tak skvělého, že bych byl šokován, kdybych to viděl. Jaké však prozradit nechtěl. Přišel den. V okamžiku rozbalování dárku se na tváři mého bratra objevil takový zvláštní úsměv. Nevěděl jsem, co si mám myslet, dokud můj otec dárek nerozbalil. Ano, jsou to stejné hodinky! Nyní oba hrdě nosí stejný model. Směje se, že je to spojilo ještě víc. Dá se říci, že jde o mezigenerační hodinky. :)

Julienne

2022-09-07 13:50:05

Pánské hodinky Wenger Seaforce 01.0643.108 01.0643.108

100%
Hodnocení: 5

Robustní sportovní hodinky. Jeho výhodou je pohodlný silikonový pásek. I přes tmavý ciferník je celkem čitelný. Velké plus za tvrzené sklo.

Bartosz

2022-09-07 13:54:11

Pánské hodinky Orient Classic Automatic RA-AP0005B10B RA-AP0005B10B

100%
Hodnocení: 5

Ikonická značka Oris nezklame. Tyto hodinky mi připomínají modely ze starých časů, mají nádech retro stylu, který se mi na doplňcích velmi líbí. Dá se nosit k elegantnímu outfitu, ale vypadá dobře i k oblečení, které nosím každý den. Má toho spoustu v podobě skla na zadní straně pouzdra a obecně sbírá spoustu komplimentů :)

Paweł

2022-09-09 06:18:02

Dámské hodinky Davosa Classic 167.589.15 167.589.15

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsem koupil jako dárek k narozeninám pro svou matku. Je to žena, která miluje eleganci a klasiku a tím stejným nakazila i mě. Díky tomu dokonale znám její vkus a měl jsem pravdu, vlastně byla nadšená a přemýšlím, jestli si mám koupit stejné hodinky. Vždyť je to nadčasový model!

Anna

2022-09-09 06:23:26

Položky 1 až40 z celkem 5184