Recenze hodinek

Názory na hodinky všech značek

Seznamte se s recenzemi hodinek od našich spokojených zákazníků. Seznamte se s desítkami tisíc ověřených názorů na náramkové hodinky je vynikající databáze znalostí a nákupních zkušeností našich zákazníků.

Názory na náramkové hodinky s Hodinkovna.cz

Podívejte se nyní na recenze a komentáře k hodinkám vybrané značky. Kupte si hodinky prověřené spolehlivými uživateli a vyberte si model náramkových hodinek, který splní vaše očekávání.

Podívejte se, co naši zákazníci říkají o hodinkách!

Pánské hodinky Certina Aqua DS Action Diver C032.807.11.051.00 (C0328071105100)

100%
Hodnocení: 5

Velmi povedené hodinky s vysokým výkonem a kvalitou. Naživo vypadají skvěle a skvěle sedí na zápěstí. Perfektní velikost, ani příliš velké, ani příliš malé. Velmi dobré zpracování, působí solidním dojmem. Rezerva chodu hodně přes tři dny, přesnost v mém případě +/- 3 sekundy za den. Nevýhodou je průměrná luminiscence, jednoznačně slabší než u Seiko diver, a pouze dvě polohy mikroregulace na náramkové sponě.

Lukasz

2024-05-23 14:41:57

Hodinky Adriatica Fashion A3130.126SQ

100%
Hodnocení: 5

Než přejdu k hodinkám, začnu u obchodu, který odvedl skvělou práci. Objednávku jsem obdržela hned druhý den, no řeknu expresně, a to jsem objednávku zadala ve 13:00. Přišla v originálním balení, zafóliovaná. Samotné hodinky jsou velmi elegantní a klasické. Zajímavým prvkem je ciferník, který má takovou nepravidelnou barvu.

Natalia

2024-05-24 08:26:40

Hodinky dámské G-SHOCK Classic Women Sparkle of Winter GM-S2100WS-7AER

100%
Hodnocení: 5

Musím přiznat, že to jsou mé první velké hodinky, které kupuji, a jsem velmi spokojen a se službou, která mi pomohla vybrat tyto hodinky, a s dodáním objednávky. Zásilka dorazila druhý den poté, co mi banka schválila žádost o splátku. Zásilka bezpečně zabalená od začátku do konce - dokonce na skle speciální fólie, aby se při přepravě nepoškrábalo. Velmi oceňuji a doporučuji tento obchod, protože se v hodinkách vyznají jako nikdo jiný!

Marcelina

2024-05-24 08:29:09

Hodinky dámské Bowa Praha PH385-95-185M

100%
Hodnocení: 5

Krásné, krásné, krásné a ještě krásnější! Největší ozdobou je modrý ciferník, který mi ladí s očima. Rychlé dodání a dobrý výrobek doporučuji.

Beatka

2024-05-24 08:31:15

Hodinky Zeppelin Flatline 8347-4

100%
Hodnocení: 5

Nemyslel jsem si, že se mi takové hodinky budou líbit. Dostala jsem je k narozeninám a jsou skvělé. Na fotkách to není vidět, mají vypouklé sklíčko, které jim dodává kapitální kouzlo. Velmi elegantní, lehké, prostě to pravé pro seriózní ženu!

Yoji

2024-05-24 08:32:32

Hodinky Daniel Wellington Petite DW00100685

100%
Hodnocení: 5

Ženské a jemné hodinky. Nejvíce se mi líbí kontrastní modré ručičky.

Gwiazdeczka

2024-05-24 08:33:17

Hodinky dámské Bowa Praha PH384-24-184M

100%
Hodnocení: 5

S tímto modelem jsem velmi spokojen. Vypadá krásně a je funkční. Nahrazuje mi šperky, což je pro mě důležité, protože co se týče doplňků, vyznávám minimalismus.

Oliwka

2024-05-24 08:34:14

Hodinky dámské Pacific X PC00539

100%
Hodnocení: 5

Hledala jsem hodinky, které by se hodily k mé milované kabelce, a vyšlo to. Podle mého názoru vypadají společně fantasticky. Líbí se mi kamínky na ciferníku. Bling Bling

Aga

2024-05-24 08:38:41

Hodinky Strand by Obaku Flower S733LXVJVJ

100%
Hodnocení: 5

Miluji květinové motivy, a proto jsem tyto hodinky musela mít. Vypadají fenomenálně. Musím říct, že řemínek je velmi pohodlný. Doporučuji

Ashley

2024-05-24 08:42:19

Hodinky dámské Pacific X PC00513

100%
Hodnocení: 5

Velmi pěkné a hodí se k mé kabelce. Jsem spokojená

Kasix

2024-05-24 08:42:44

Hodinky Guess Crystal GW0032L4

100%
Hodnocení: 5

OMG, ale je lesklý. Miluju na tom značku Guess, dělají super lehce bláznivé věci. Skvěle kontrastuje s jednoduchou halenkou. Je to super roztomilé!

Jessy

2024-05-24 08:49:30

Hodinky Casio Classic MQ-24S-4BEF

100%
Hodnocení: 5

Volím růžovou s Casiem! Tyhle hodinky jsou jako sladký bonbón. Jsou velmi čitelné a lehké, na zápěstí je vůbec necítíte. Parádní slaďák.

Julka

2024-05-24 08:50:23

Hodinky Fossil Harwell ES5327

100%
Hodnocení: 5

Mimořádně originální a elegantní hodinky. Oceňuji jedinečné věci. Nosím spíše klasicky a jsou to právě doplňky, které mým outfitům dodávají šmrnc.

Pola

2024-05-24 08:54:39

Hodinky Casio WaveCeptor WV-59R-1AEF WV-59R-1AEF

100%
Hodnocení: 5

Při nasazení hodinek na ruku mají zvýšenou citlivost na synchronizační signál.

PetrDepo

2024-05-20 15:38:53

Hodinky Pierre Ricaud Classic P91057.5113Q

100%
Hodnocení: 5

Tyto jedinečné hodinky s ciferníkem typu panda ohromily nejen mě, ale i mou rodinu. Elegantní, decentní, trochu jiné než ostatní. Hlavní ozdobou ciferníku je malá datumovka umístěná na 6. hodině. Skvěle vypadají nošené k obleku.

Ondřej

2024-05-20 06:20:05

Hodinky dámské Pacific S Sapphire PC00405

100%
Hodnocení: 5

Doporučuji hodinky, které jsou skvělé.Maminka je velmi spokojená.

Ewa

2024-05-16 11:06:08

Pánské hodinky Festina Connected Hybrid Chrono Bike F20549/1 F20549/1

100%
Hodnocení: 5

Hodinky jsem dnes obdržel, přišly úhledně zabalené. Skvěle se prezentují, hodí se ke sportovnímu i společenskému stylu.

Adam B.

2024-05-10 22:05:22

Hodinky Timex Q Chronograph TW2V42700

100%
Hodnocení: 5

Super hodinky za tuto cenu.

Adam

2024-05-13 15:01:42

Hodinky Michael Kors Sage MK4820

100%
Hodnocení: 5

Módní hodinky s mírně zdobenými šperky, které dodají pracovnímu oblečení trochu svěžesti. Konečně můžu v práci vypadat elegantně. Krystaly a perleť jim dodávají luxusní glamour vzhled.

Asia

2024-05-10 08:48:26

Hodinky Swatch Ultra Slim Hello Darling SS08K104M

100%
Hodnocení: 5

Swatch naprosto zbožňuji, je to jedna z mála značek, která mě dokáže překvapit. Fantazii designérů se meze nekladou. Doporučuji ji lidem, kteří nemají rádi šablonovité, nudné věci jako všichni ostatní. Navíc jejich hodinky jsou velmi slušné je to dobrá investice.

Tereska

2024-05-10 08:50:43

Hodinky dámské Strand by Obaku Oceania S743LDGISG

100%
Hodnocení: 5

Elegantní hodinky bez zbytečných ozdob a zkrášlení. Číselník je přehledný a snadno čitelný. Pěkný odstín zlata, některé vypadají lacině, ale ne tyto.

Justyna M.

2024-05-10 08:57:33

Hodinky Casio VINTAGE Mini LA700WEG-9AEF

100%
Hodnocení: 5

Krásné hodinky ve vintage stylu. Perfektní velikost a barva ciferníku. Mega stará škola! Miluji retro atmosféru, opravdu se hodí k mému stylu.

Jusia

2024-05-10 08:58:24

Hodinky dámské Pacific X PC00545

100%
Hodnocení: 5

Jednoduché a elegantní hodinky. Ideální pro minimalisty, jako jsem já. Aktivum je atraktivní. Musím také pochválit obchod za rychlé dodání, stejně jako pomoc při výběru správného modelu. Chválím personál, je velmi profesionální.

Blackberry

2024-05-10 09:14:14

Hodinky dámské Pacific S PC00424

100%
Hodnocení: 5

Ciferník hodinek vypadá naživo mnohem lépe než na fotografii. Perleť mu dodala něco zvláštního. Super hodinky! Jsem velmi spokojená.

Gabi

2024-05-10 09:26:10

Hodinky dámské Certina DS Caimano Lady C017.210.36.087.00 (C0172103608700)

100%
Hodnocení: 5

Klasické hodinky nikdy nevyjdou z módy. Proto jsem se rozhodl pro tyto nadčasové a elegantní hodinky. Přiznávám, že nejsem pozorný člověk, takže oceňuji, že tento model je odolný proti nárazu a má dvojitý bezpečnostní mechanismus.

Marta

2024-05-10 09:03:09

Hodinky dámské Timex Expedition Cat TW4B28000

100%
Hodnocení: 5

Velmi povedené sportovní hodinky. Moc se mi líbí, podsvícení Indiglo má takovou jedinečnou barvu. Také velmi pohodlné není cítit na zápěstí. Vřele doporučuji.

Luna

2024-05-10 09:03:23

Hodinky Zeppelin Luna Moonphase 8137-2

100%
Hodnocení: 5

Tyto hodinky jsou velmi působivé!!! Ukazatel fáze měsíce jim dodává na jedinečnosti. Sklo je super odolné proti poškrábání, chodím v něm pořád a nic mě netrápí. Kožený řemínek vypadá decentně, nejsou na něm vidět žádné záhyby. Celková kvalita je vynikající. Vřele doporučuji.

Ina

2024-05-10 09:03:47

Hodinky Festina Classic F20682/2

100%
Hodnocení: 5

Jsem fanouškem historických hodinek. Čtvercové a obdélníkové obálky vypadají velmi elegantně. Hodinky vypadají naživo ještě lépe, barvy jsou nádherné.

Agnieszka

2024-05-10 09:04:04

Hodinky Maserati Competizione Chronograph R8873600008

100%
Hodnocení: 5

Skvělé hodinky

Damian

2024-05-09 14:19:05

Hodinky Swatch Ultra Slim Clearly Skin SS08K109-S06

100%
Hodnocení: 5

Velmi zajímavé hodinky. Jsou quartzové a vypadají jako automatické. Na těchto hodinkách je něco atraktivního.

Basia

2024-04-26 13:32:56

Hodinky Sternglas Naos Edition Yellow Automatic Limited Edition S02-NAY23-NY01

100%
Hodnocení: 5

Díky jedinečné barvě se tyto hodinky staly mými prvními automatickými hodinkami. Naživo vypadají ještě lépe než na produktových fotografiích. Kvůli své tloušťce se obálka zdá užší než obálky quartzových hodinek stejné šířky, ale to je kouzlo automatických hodinek. Jediné, co se mi na těchto hodinkách nelíbí, je řemínek z cordury. Je rozhodně pevný a z hlediska samotného vzhledu nemám žádné výtky. Bohužel je ale extrémně tuhý. Doufal jsem, že po pár dnech řemínek trochu "zformuje", jako u nových kožených řemínků, ale bohužel se tak nestalo a tato tuhost je trochu otravná. Naštěstí díky rychloupínacímu mechanismu lze řemínek velmi snadno vyměnit. Výrobce nabízí odpovídající kožené řemínky, na ten svůj už čekám. Vyřízení objednávky bylo příkladné a tento krásný sluneční paprsek Bauhaus mi přišel na ruku velmi rychle.

Maciej

2024-04-29 00:48:07

Hodinky Timex Expedition North Titanium Automatic TW2V54000

100%
Hodnocení: 5

Skvělý model. Dlouho jsem hledal hodinky, které by splňovaly tři pro mě nejdůležitější kritéria - byly na koženém řemínku, měly titanové pouzdro a automatický strojek. Hodinky Timex North - perfektně sedí na ruce, velikost je ideální. Navíc skvěle vypadají.

Ar

2024-04-29 12:16:59

Pánské hodinky Bulova Precisionist 98B343 98B343

100%
Hodnocení: 5

V roce 2010 představila společnost Bulova na veletrhu Baselworld ve švýcarské Basileji hodinky s inovativním quartzovým strojkem s velkou frekvencí kmitání - 262 144 hertzů. Kolekce těchto hodinek byla pojmenována Precisionist, aby se zdůraznila jejich několikanásobně vyšší přesnost ve srovnání s tradičními quartzovými hodinkami. Hodinky Precisionist od společnosti Bulova (nyní součást skupiny Citizen) měří čas s přesností +/- 0,8 sekundy za měsíc nebo přibližně 10 sekund za rok. Jsou tedy dostatečně přesné, aniž by bylo nutné používat složité a ne vždy účinné rádiové časoměrné mechanismy. Zároveň jsou relativně levné.

Władysław

2024-05-02 07:36:32

Pánské hodinky Pierre Ricaud Classic Chronograph P97010.B2R4CH P97010.B2R4CH

100%
Hodnocení: 5

Jedny z nejkrásnějších hodinek. Škoda, že v popisu není uvedeno, že ručičky a hodiny jsou zobrazeny selektivním světlem. Stačí pár minut na nočním stolku, aby se hodinky rozsvítily a je možné přečíst, kolik je hodin minimálně do 3 hodin ráno. Kdo to neví, čeká na novou dodávku dražší verze těchto hodinek s luminiscenční vrstvou, která není tak pěkná

Kazimierz

2024-05-03 15:16:07

Hodinky Certina DS Action Lady Powermatic 80 Diamonds C032.207.22.126.00 (C0322072212600)

100%
Hodnocení: 5

Kromě toho, že jsou to špičkové hodinky s fantastickým výkonem, jsou pro mě prostě fenoménem, krásné. Zejména ciferník zdobený perletí. Z každého úhlu vypadá úplně jinak a barvy jsou úchvatné.

Marianna

2024-04-26 10:22:07

Pánské hodinky Festina Timeless Chronograph F20343/8 F20343/8

100%
Hodnocení: 5

Hodinky krásné, pěkně zabalené. Objednal jsem s gravírováním velmi dobře provedené. Doprava také rychlá. Vřele doporučuji.

Malwik

2024-04-25 14:14:49

Hodinky dámské Pacific X PC00499

100%
Hodnocení: 5

Přesně to jsem hledal a moc jich není. Myslím tím velké dámské modely. Zatím jsem se spoléhala na pánské modely. Opravdu jsem chtěl velký obal, a tenhle má 41 mm. Mám ráda klasické kombinace, takže jsem se rozhodla pro zlatou a černou.

Zuza

2024-04-26 09:04:14

Hodinky dámské Versace Greca Logo Mini VEZ100421

100%
Hodnocení: 5

U Versaceho je to velmi tlumené. Opravdu jsem chtěl mít na ciferníku logo medúzy, a to tam je. Přesvědčila mě také bi-barevnost, je velmi praktická, zvláště když máte šperky a stříbro a zlato.

Marzena

2024-04-26 09:36:27

Hodinky Timex Legacy Day and Date Tiffany Blue TW2V68400

100%
Hodnocení: 5

Razítko s datem a názvem dne v týdnu je něco jako kosmos. Dodává celé věci takový neobvyklý ráz. Přemýšlel jsem o barvě ciferníku, protože tahle modrá je teď všude, ale je opravdu elegantní a taková jiná. Je vidět, že hodinky jsou velmi dobře zpracované. Precizní práce.

SA

2024-04-26 09:38:51

Hodinky dámské Tissot Le Locle Automatic 20th Anniversary Edition SET T006.207.11.036.01 (T0062071103601)

100%
Hodnocení: 5

Nikdy jsem si nemyslel, že se mi budou tak klasické hodinky líbit a že se mi budou tolik líbit. Na obrázku vypadaly hezky, ale po rozbalení balíčku (který mi přišel expresně) jsem nevěřila vlastním očím, jak jsou krásné.

Wiktoria

2024-04-26 09:49:06

Položky 1 až40 z celkem 4376