Přichází nový model Suunto - Vertical ve verzi Solar Steel

Suunto

Přichází nový model Suunto - Vertical ve verzi Solar Steel

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

18 března 2024

Suunto Vertical jsou bezpochyby mimořádně funkční a výkonné chytré hodinky, které jsou ideální pro milovníky všech druhů fyzických aktivit, zejména těch outdoorových. O užitečnosti modelu Vertical svědčí například jeho ocenění v kategorii "navigace" v soutěži The Great Outdoors Gear Awards 2023. Společnost Suunto brzy představí nový model Vertical se solárním nabíjením.

 
  • Společnost Suunto uvádí na trh novou verzi modelu Vertical.
  • Model Vertical Solar Steel je nabíjen solární energií a nabízí řadu funkcí pro outdoorové aktivity.
  • Model bude brzy k dispozici v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Výjimečná výdrž baterie Suunto Vertical Solar Steel

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel mají výdrž baterie až 85 hodin při nejpřesnějším nastavení GPS. V každodenním režimu zajistí základní verze Vertical až 60 dní provozu, zatímco verze Solar může fungovat až rok bez dobíjení. Solární nabíjení navíc prodlužuje životnost baterie až o 30 %. Takové parametry jistě uspokojí ty, kteří mají v plánu pravidelné a dlouhodobé aktivity, zejména v přírodě.

 

Suunto Vertical Solar Steel nepostradatelné pro outdoorová dobrodružství

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel jsou vybaveny 1,4palcovým LED displejem s rozlišením 280 x 280 pixelů. Tento displej má dobrou čitelnost a solidní výkon, což je důležité pro dlouhé outdoorové výpravy. Model Solar Vertical se stejně jako jeho předchůdci specializuje na outdoorové aktivity a nabízí funkce užitečné při dlouhých eskapádách, horolezectví nebo trekingu. Jeho sportovní režimy jsou navrženy tak, aby vyhovovaly výzvám outdoorových aktivit, a poskytují nejen sledování aktivit, ale také další podporu při navigaci a bezpečnosti.

 

Suunto Vertical Solar Steel outdoor

 

Vysoká funkčnost přístroje Suunto Vertical Solar Steel

Solární verze hodinek Suunto Vertical nabízí samozřejmě také monitorování spánku měřením celkové kvality spánku a pokročilé funkce monitorování zdraví, jako je srdeční tep a variabilita srdeční frekvence. Model je vybaven také barometrem, který je užitečný zejména při horských aktivitách. Vodotěsnost 10 ATM umožňuje plavání a potápění, navíc chytré hodinky disponují funkcemi pro potápění bez nádechu, jako je hloubkoměr a tréninkové tipy v reálném čase.

 

suunto vertical solar steel during climbing

 

Odolná konstrukce Suunto Vertical Solar Steel

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel mají rozměry 49 x 49 x 13,6 mm a váží 86 g. Má zesílenou konstrukci orientovanou na outdoorové aktivity. Na obal je použit polyamid vyztužený skleněnými vlákny. Jedná se o lehký, ale odolný materiál, ideální pro hodinky určené pro použití v nepříznivém venkovním prostředí. Nabízí vysokou odolnost proti nárazu a poškrábání. Displej je chráněn před poškozením tvrdým safírovým sklem. Celek doplňuje odolný řemínek ze silikonu.

 

Suunto Vertical Solar Steel na ruce

 

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel jsou nyní v prodeji! Využijte exkluzivní akce

Suunto Vertical Solar Steel jsou inovativní chytré hodinky, které lze nabíjet solární energií. Model nabízí dlouhou výdrž baterie a mnoho funkcí užitečných při outdoorových aktivitách. Chytré hodinky byly navrženy s ohledem na dlouhotrvající outdoorové eskapády a nabízejí mimo jiné navigační funkce, odolnou konstrukci, měření srdečního tepu a monitorování spánku. Prodej hodinek Suunto Vertical Solar Steel byl právě zahájen!

 

Suunto Vertical Solar Steel lifestyle

 

Ale to není všechno! Jedinečná promo akce je za dveřmi! Při koupi nových hodinek Suunto Vertical Solar máte možnost získat senzační sluchátka Suunto Sonic za pouhých 1 Kč! Je to skvělá příležitost, jak si užít nejen nejmodernější chytré hodinky, ale také skvělý zvuk při tréninku a outdoorových aktivitách. Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku - spojte výjimečnou technologii s jedinečným zvukem ještě dnes!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.