Hodinky, které měří tlak

Tipy

Hodinky, které měří tlak

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

02 dubna 2024

Hodinky nám každým rokem nabízejí více a více funkcí a vymožeností. Jednou z novinek je možnost měření krevního tlaku, což může být velmi užitečné. Pomáhá nám totiž sledovat náš zdravotní stav v reálném čase a rychle předcházet znepokojivým příznakům. Velmi oblíbenými se stávají hodinky s měřením srdečního tepu na zápěstí. Povím vám o nich více a pozvu vás do světa, kde se technologie setkává se zdravotní péčí.

 

Mohou vaše hodinky zachránit život? Objevte hodinky s funkcí měření tlaku!

To není nadsázka. Hodinky vybavené funkcí měření krevního tlaku mohou mít skutečný vliv na vaše zdraví a dokonce vám mohou zachránit život. Díky pokročilým senzorům, které se neustále vyvíjejí, mohou tyto chytré gadgety nepřetržitě monitorovat váš krevní tlak a upozornit vás na potenciální nebezpečí. To, co bylo dříve možné pouze na klinice, je nyní k dispozici na vašem zápěstí.

 
Hodinky Coros, které měří krevní tlak
 

Průlom v technologii - jak moderní hodinky měří krevní tlak bez tlaku na zápěstí?

Tradiční metody měření krevního tlaku vyžadují tlak manžety na paži, což může být nepohodlné a ne vždy dostupné. Nejnovější modely hodinek pro měření krevního tlaku zvládají tento úkol zcela novým způsobem. Pomocí optické technologie a analýzy pulzu dokáží poskytnout přesné měření bez nutnosti stlačení. To funguje díky světelnému senzoru a LED diodám, které jsou umístěny na víku hodinek. Úkolem LED diod je osvětlit pokožku, čímž se zviditelní krevní cévy. Senzor naopak zachycuje změny v odrazu světla, které jsou výsledkem rozdílů v průtoku krve. Tyto funkce poskytují údaje o změnách krevního tlaku v reálném čase. Vezměte prosím na vědomí, že výsledky budou nejpřesnější, pokud hodinky dobře sedí na zápěstí. Výsledky odečtu může ovlivnit také tetování v místě zařízení - pigment totiž může bránit průchodu krevních cév k mechanismu.

 
Moderní chytré hodinky

 

 

5 důvodů, proč musíte mít hodinky, které vám změří krevní tlak!

  • 1. Monitorování v reálném čase: svůj krevní tlak si můžete zkontrolovat kdykoli a kdekoli, což je pro lidi s hypertenzí zásadní.
  • 2. Historické údaje: tyto hodinky shromažďují údaje o krevním tlaku za delší časové období, což vám umožní lépe porozumět svému zdraví.
  • 3. Včasné varování: pravidelná měření mohou pomoci zachytit znepokojivé vzorce a předejít vážným zdravotním problémům.
  • 4. Pohodlné a diskrétní: měření krevního tlaku bez nutnosti nosit další zařízení.
  • 5. Integrace se zdravotními aplikacemi: většina hodinek dokáže synchronizovat data s oblíbenými aplikacemi, což nabízí komplexní pohled na vaše zdraví.

Hodinky, které měří tlak

 

Hodinky pro měření krevního tlaku. Příslušenství, které rozumí vašim potřebám

Pokud hledáte hodinky s tlakoměrem, existuje několik modelů, které si získaly chválu uživatelů i odborníků. Níže jsou uvedeny nejprodávanější modely, které musíte mít ve svém šatníku!

 

Suunto vám změří tep

Hodinky Suunto Vertical Titanium Solar Black SS050858000 boří všechny stereotypy sportovních přístrojů. S jejich pomocí se sledování tepové frekvence stává nejen přesnějším, ale také intuitivnějším. Díky pokročilým optickým snímačům dokáží sledovat vaši tepovou frekvenci s mimořádnou přesností, a to jak při intenzivním tréninku, tak v klidu. Model je navíc vybaven řadou funkcí, které vám jistě pomohou maximalizovat efektivitu tréninku. Značka má v nabídce také modely z jiné řady, které vám stejně jako výše představený změří tep při zachování moderního a skvělého designu.

 
Značka Suunto
 

Pečujte o své zdraví s hodinkami Garett

Společnost Garett je známá výrobou hodinek pro sportovce. Značka však zašla ještě o krok dál a v letošní sezóně nám nabízí hodinky Garett Bonita SET model 5904238485491. Zachovalé ve zlatých barvách vyzařují šperkařský charakter. Dodává se s přídavným řemínkem ze silikonu v růžovém odstínu, díky němuž si každý uživatel či nositel může vzhled svých hodinek zpestřit. Kromě moderního designu nabízí hodinky Garett Bonia SET mnoho užitečných funkcí: Bluetooth™, telefonní hovory, ovládání fotoaparátu v telefonu, předpověď počasí, budík, časovač a samozřejmě možnost měření zdravotních parametrů díky pulsmetru, měřiči krevního tlaku nebo pulznímu oxymetru.

 
Garett na zegarownia.pl
 

Buďte na vrcholu s chytrými hodinkami Vector Smart!

Stylové hodinky Vector Smart VCTR-34-03-BL kombinují eleganci s pokročilými zdravotními a sportovními funkcemi, takže jsou perfektní volbou pro ty, kteří se zajímají o fitness. Vynikají schopností měřit krevní tlak, srdeční tep a úroveň nasycení krve kyslíkem, což uživatelům umožňuje sledovat klíčové zdravotní ukazatele v reálném čase. Jeho tmavě modré barevné provedení s gumovým řemínkem zajišťuje stylový vzhled a pohodlné celodenní nošení. Hodinky Vector se však neomezují pouze na monitorování zdravotního stavu. Díky počítadlu kalorií, stopkám, krokoměru a monitoru spánku je všestranným nástrojem pro každého, kdo chce řídit svou fyzickou aktivitu. Integrace s telefonem umožňuje přijímat oznámení přímo na hodinkách, což zvyšuje pohodlí.

 
Vector Smart
 

Hodinky s měřením tlaku - opravdu stojí za to!

Hodinky s možností měření srdečního tepu se vyplatí hledat. Jedná se o vymoženost, která bude velkým pomocníkem pro ty, kteří mají problémy s krevním tlakem, i pro ty, kteří vedou aktivní životní styl. Budou to ideální hodinky pro každého, kdo má rád ruku na tepu.

.


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.