Chytré hodinky jako vánoční dárek - co vybrat?

Tipy

Chytré hodinky jako vánoční dárek - co vybrat?

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

07 prosince 2022

Každý ví, že shánění vánočních dárků může být náročné, a to velmi. Co dát v 21. století lidem, kteří často "už všechno mají"? Skvělým nápadem jsou technologické inovace, včetně chytrých hodinek. Nebo jste možná celou dobu přemýšleli o výběru elektronických hodinek jako dárku? Objevte letošní návrhy chytrých hodinek k Vánocům!

Chytré hodinky jako vánoční dárek - dárek pro každého!

Rok od roku roste nejen povědomí o chytrých hodinkách - častěji známých jako smartwatch - ale také kvalita a funkčnost samotných zařízení. V současné době můžeme na trhu najít chytré hodinky nejen od gigantů, jako je Samsung nebo Apple, ale také velmi dobré alternativy, jako jsou Garmin, Suunto, Coros, Huawei nebo levnější návrhy: Marea a Rubicon. Proč roste obliba chytrých hodinek?

Chytré hodinky jsou skvělým společníkem nejen při sportu - počítají kroky, spálené kalorie, ujetou vzdálenost nebo měří tepovou frekvenci a kyslíkový limit při cvičení. Od chvíle, kdy se na trhu objevily chytré hodinky, výrobci neustále usilují o to, aby se jejich zařízení stala nepostradatelnou součástí každodenního života. V obchodech se tak objevily modely, které jsou malými kříženci počítačů a chytrých hodinek. Díky možnostem, které jsou v nich zabudované, můžete mít vlastní meteostanici pro nadcházející dny, poslat sms zprávu v reakci na zmeškaný hovor, poslouchat hudbu, zadat úkol do kalendáře nebo zaplatit bez dotyku v obchodě. Pokud stále váháte - existují také chytré hodinky s tlačítky I.C.E., modely, které měří úroveň okysličení organismu, a takové, které v případě náhlé změny polohy majitele okamžitě odešlou zprávu kontaktům v seznamu (dobrý patent pro seniory!). Zde je několik mých návrhů na nadcházející Vánoce!

Chytré hodinky Fossil

Dámské chytré hodinky, neboli praktické a stylové - Marea Lady

Dámské chytré hodinky představují jedinečnou sortu produktů, protože na ně uživatelky kladou vysoké nároky. Jednou z klíčových vlastností chytrých hodinek je vedle funkčnosti také jejich design. Nesporným králem poslední doby je značka Marea, přičemž oblíbený je zejména model Marea Lady. Majitelky dámských chytrých hodinek uvádějí mezi funkcemi, které jsou pro ně nejdůležitější: upozornění na zprávy a hovory, možnost ovládat hudbu, monitor spánku, možnost sledovat aktivitu během dne - ušlé kroky, spálené kalorie, stejně jako možnost hodinky rychle nabít a mnoho dalších praktických funkcí. Tento model je elegantní i sportovní - má snadno vyměnitelný systém výměny řemínku a síťovaný náramek, který je součástí balení. Pouzdro hodinek je vyrobeno z masivní nerezové oceli a v kolekci Marea Lady existuje řada barevných variant. Chytré hodinky se hodí k šatům i kalhotám a jsou spíše cool doplňkem než jen sportovním elektronickým zařízením. Jedná se o perfektní dámské chytré hodinky na Vánoce za skvělou cenu.

Chytré hodinky Marea Lady

Outdoorové hodinky GPS s baterií s dlouhou výdrží - Suunto jako dárek pro milovníky dobrodružství

Překonává vaše druhá polovička vrcholy? Rád leze, jezdí na kajaku, plave, běhá, nebo třeba jen pravidelně provozuje různé sporty a cení si jen osvědčených přístrojů? Máme návrh! Hodinky Suunto řady 9 Peak Pro sice nejsou vyloženě chytré hodinky, ale jedná se o velmi pokročilé sportovní hodinky, které jsou vybaveny mnoha funkcemi a technologiemi! Je to maximální přesnost, kterou mu můžete nabídnout - vynikající satelitní systémy GPS s navigací po trase, plánováním trasy, body zájmu, vestavěnými terénními, topografickými a satelitními mapami, kompasem, výškoměrem a předpovědí počasí, díky nimž bude vaše outdoorové dobrodružství ještě efektivnější a bezpečnější. Hodinky Suunto řady 9 Peak Pro mají zabudovanou řadu sportovních režimů a pokročilé tréninkové funkce pro měření srdečního tepu, regenerace a zátěže. Mezi pozoruhodné vlastnosti patří baterie s dlouhou vý drží, která vydrží až 300 hodin v tréninkovém režimu GPS a 30 dní v časovém režimu. V závislosti na modelu jsou hodinky řady Peak 9 k dispozici ve variantách se sklolaminátovým pouzdrem s ocelovým rámečkem, jako například Suunto 9 Peak Pro All Black, nebo ještě lehčí a robustnější sportovní hodinky Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand s titanovým rámečkem.

Hodinky Suunto 9 Peak Pro

Chytré hodinky pro muže a ženy - vysoce kvalitní hodinky Coros APEX

Značka Coros je dalším gigantem, který se prosazuje na mezinárodní úrovni. Robustní, dobře vybavené chytré hodinky s dlouhou výdrží baterie budou skvělou volbou dárku pro muže, který rád sportuje, chodí do přírody a cestuje. Řada chytrých hodinek Coros Apex jsou multisportovní hodinky s inteligentními tréninkovými ukazateli, barometrem a GPS s navigací po trase, upozorněními a parametry polohy. Funkce Coros EvoLab je zodpovědná za vytvoření komplexního obrazu vašeho tréninku, počítá dobu regenerace, měří tréninkovou zátěž a skvěle spolupracuje s vaším tělem, abyste dosáhli ještě lepších výkonů. Chytré hodinky se vyznačují velmi dobře navrženou konstrukcí a řešeními pro lepší používání zařízení v různých podmínkách. Máme na mysli digitální ciferník na boku obálky, který umožňuje volný pohyb v rozhraní hodinek. Výběr komponentů je na úrovni známých značek - Suunto nebo Garmin. Verze Coros APEX Premium mají titanové a ocelové výztužné rámečky a safírové sklo. Stojí za zmínku, že Coros vyrábí také dámské ekvivalenty s menšími obálkami, takže je to dobrá volba i pro dárek pro partnerku .

Chytré hodinky Coros

Čas na fitness aneb chytré hodinky Polar Ignite 3

Ve zdravém těle zdravý duch! Fitness je oblast sportu, která je pro mnoho žen nedílnou součástí života - pilates, jóga, kardio, strečink i všechny skupinové lekce jsou vyhledávány pro své velmi dobré výsledky a skvělou atmosféru. Mnoha ženám chybí k úplnému štěstí fitness chytré hodinky, které nejen sledují pokroky, ale také je motivují k dalšímu cvičení. V kategorii dárků pro aktivní ženy doporučujeme celou řadu Polar Ignite se zaměřením na nejnovější Polar Ignite 3. Monitoruje spánek, aktivitu a srdeční tep a poskytuje osobní tipy přizpůsobené tělu a životnímu stylu. Analýzu stavu regenerace po nočním odpočinku zajišťuje funkce Nightly Recharge™a SleepWise™ vám řekne, jak odpočinek ovlivní vaši aktivitu během dne. Po zdravém odpočinku je čas na trénink! Polar Ignite 3 nabízí více než 150 sportů se speciálními hlasovými pokyny během tréninku. Chytrá aplikace FitSpark® vás upozorní na návrhy tréninku analyzované na základě fyzické kondice. K dispozici je samozřejmě také GPS s funkcí návratu na místo startu. Řada chytrých hodinek Polar Ignite nabízí dechová cvičení Serene™, která jsou skvělá pro snížení stresu, a k dispozici je také měření celodenní aktivity včetně srdečního tepu, kroků nebo spálených kalorií. Výhodou oproti modelu Series 3 je dobře čitelný 1,28palcový displej AMOLED.

Fitness chytré hodinky Polar Ignite 3

Chytré hodinky pro děti - dobrý nápad na dárek?

Donedávna byly nejčastějšími vánočními dárky pro děti tablety, chytré telefony nebo herní konzole. Dnes se na vrchol popularity dostávají dětské chytré hodinky. Proč? Co je na tomto malém zařízení tak zvláštního, že po něm tolik dětí touží? Chytré hodinky pro dítě jsou vynikajícím dárkem, který potěší obdarovaného i rodiče. A to díky zajímavým řešením, která můžeme najít mimo jiné v zařízeních tohoto typu značky Garett. Patří mezi ně:

  • možnost sledování díky vestavěnému modulu GPS.
  • možnost volat dítěti - na hodinkách díky slotu na SIM kartu.
  • SOS tlačítko - v případě potřeby obdrží rodič oznámení na telefon.
  • vodotěsnost - dostatečná vodotěsnost chrání před náhodným namočením a poškozením zařízení.

K tomu přidejte speciální aplikaci pro chytré hodinky, díky které můžeme měnit a přizpůsobovat chytré hodinky našich dětí - ciferník, nastavení, vyzvánění. To vše staví Garett do velmi dobrého světla!

dětské chytré hodinky garett

Vyberte si dokonalé chytré hodinky k Vánocům ještě dnes!

Vánoce jsou za dveřmi, tak neváhejte a vyberte chytré hodinky pro své blízké ještě dnes. Naše nabídka oplývá mnoha krásnými a funkčními modely, které jsou skvělým nápadem na dárek. Nápad na dárek už máte, teď už ho stačí jen zrealizovat, krásně zabalit a sledovat, jak se oči vašeho milovaného rozzáří!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.