Novinky od společnosti Suunto - uvedení nových barev hodinek řady Race a sluchátek Sonic

Suunto

Novinky od společnosti Suunto - uvedení nových barev hodinek řady Race a sluchátek Sonic

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

25 ledna 2024

Finský výrobce chytrých hodinek Suunto představil nové modely své oblíbené řady Race. Tentokrát značka vsadila na barevnou rozmanitost. Hodinky Suunto Race jsou k dispozici ve třech nových barevných variantách. To však nejsou všechny novinky od výrobce. Svou premiéru si odbyla také sluchátka Suunto Sonic s kostním vedením.

  • Finský výrobce Suunto vydává v rámci řady Race nové barevné verze svých hodinek.
  • K dispozici jsou nové varianty Midnight, Birch a Amethyst.
  • Suunto také představilo nová sluchátka Suunto Sonic s kostním vedením.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Suunto Race ve třech nových barevných provedeních

Řada Suunto Race byla rozšířena o nové barevné verze. Patří mezi ně barvy Midnight (SS050930000), Birch (SS050931000) a Amethyst (SS050933000). Midnight a Birch jsou varianty vyrobené z nerezové oceli, zatímco Amethyst je vyrobena z titanu. Hodinky jsou vybaveny displeji AMOLED s vysokým rozlišením, více než 95 sportovními režimy, offline mapami nebo pokročilými tréninkovými daty. Suunto Race jsou kompletní sportovní hodinky, se kterými se můžete připravovat na trénink nebo závody. Hodinky také poskytují přehled o procesu vaší regenerace.

suunto race midnight

Přehledný displej a revoluční digitální korunka hodinek Suunto Race.

Hodinky Suunto Race jsou vybaveny jasným 1,43palcovým dotykovým displejem, který zajišťuje rychlou čitelnost zobrazovaného obsahu i na slunečním světle. Digitální korunka umístěná na boku poskytuje pohodlí a snadnou navigaci v menu. Hodinky Suunto Race byly testovány podle vojenských standardů, což znamená, že jsou dokonalým společníkem do těch nejnáročnějších podmínek.

suunto race birch

Dlouhá životnost baterie hodinek Suunto Race

Výdrž baterie při používání přehledného displeje AMOLED je mimořádně dlouhá. Se zvoleným režimem baterie Performance můžete trénovat až 40 hodin. Režim Tour vám naopak dává možnost využívat další hodiny sledování GPS a používat hodinky až 5 dní. Hodinky Suunto Race vám také umožňují sledovat účinky tréninku. Chytré hodinky poskytují personalizovanou zpětnou vazbu o tréninkové zátěži, pokroku a regeneraci vypočítanou z variability srdečního tepu (HRV). Hodinky Suunto Race se vyznačují elegantním designem i tréninkovými funkcemi a podporou pro každodenní situace. Od nepřetržitého monitorování aktivity a srdečního tepu až po zasílání chytrých oznámení a upozornění.

suunto race titanium amethyst

Tréninky obohacené hudbou se sluchátky Suunto Sonic.

Nová sluchátka Suunto mají otevřenou konstrukci, která díky kostnímu vedení poskytuje vynikající kvalitu zvuku. Tato konstrukce umožňuje kombinovat sportovní aktivity s plným vědomím provozu. Díky tomu můžete slyšet zvuky kolem sebe i svou oblíbenou hudbu. Na rozdíl od tradičních sluchátek do uší spočívají sluchátka Suunto Sonic na čelistní kosti a ponechávají zvukovod otevřený, aniž by přerušovaly zvuky přírody nebo dopravy.

suunto sonic black

Tato sluchátka mají lehkou, pohodlnou konstrukci a nově navržený měnič. Ten poskytuje vyšší citlivost, lepší basy a snižuje únik zvuku. Voděodolnost IP55 umožňuje trénovat v horkém, chladném i deštivém počasí. Jedno plné 60minutové nabití sluchátek zajistí až 10 hodin používání. Zatímco 10minutové nabíjení vybitých sluchátek zajistí 3 hodiny přehrávání. Sluchátka Suunto Sonic jsou k dispozici v limetkové (SS050947000) a černé (SS050946000) barvě.

suunto sonic lime


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.