Pokročilé multisenzorické hodinky pro outdoorové fanoušky. Polar představuje hodinky Grit X2 Pro

Polar

Pokročilé multisenzorické hodinky pro outdoorové fanoušky. Polar představuje hodinky Grit X2 Pro

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

09 dubna 2024

Značka Polar, která působí v oblasti sportovních technologií již téměř 50 let, představila novou generaci svých odolných a vysoce výkonných outdoorových sportovních hodinek. Hodinky Polar Grit X2 Pro jsou vybaveny dotykovým displejem AMOLED chráněným safírovým sklem, pouzdrem z nerezové oceli, dvoupásmovou GPS a nejnovější generací biosenzorové technologie Polar Elixir™.

 
  • Společnost Polar uvádí na trh novou generaci funkčních a vysoce výkonných sportovních hodinek Grit X2 Pro.
  • Řada zahrnuje čtyři modely ve dvou barevných provedeních, včetně jednoho v titanovém provedení.
  • Všechny hodinky budou k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Offline mapy, sledování regenerace, tréninkové funkce a titanový plášť v hodinkách Polar Grit X2 Pro

Hodinky Polar Grit X2 Pro nabízejí pokročilé navigační funkce s offline mapami a také všechny tréninkové funkce a nástroje pro monitorování regenerace a spánku. Model je k dispozici také ve verzi Titan, která má lehčí plášť z odolného leteckého titanu. Edice Titan je navíc vybavena koženým řemínkem s antibakteriální korkovou podšívkou pro maximální pohodlí. Nové modely Polar Grit X2 Pro byly vyrobeny podle nejnovějších vojenských norem 810H, což znamená, že budou fungovat i v těch nejnáročnějších podmínkách, jako je vysoká nadmořská výška, nízký tlak a vystavení teplu, chladu, ponoření, korozi a dalším nepříznivým faktorům.

 

 Polar Grit X2 Pro

 

Polar Grit X2 Pro - pokročilé navigační funkce

Přesný dvoupásmový modul GPS a nově navržená anténa pro posílení signálu zaručují jistotu při navigaci. Tyto funkční sportovní hodinky mají také vestavěné topografické mapy, novou funkci kreslení tras, turn-by-turn navigaci podporovanou systémem komoot a synchronizaci tras Strava. Model obsahuje předinstalované mapy Evropy a Severní Ameriky. Pro dokonalé topografické mapy si uživatelé mohou v aplikaci Polar Flow zdarma stáhnout ještě podrobnější mapy s dalšími regiony.

 
Věda, přesnost a odolnost jsou hodnoty, které se odrážejí v našich hodinkách Grit X Pro, které jsou dlouhodobě oblíbené u vojáků, hasičů a těch, kteří trénují v těch nejnáročnějších podmínkách. Při vytváření hodinek Polar Grit X2 Pro jsme tuto přesnost, odolnost a design posunuli na ještě vyšší úroveň a nabídli pokročilé biosenzorické a sportovní funkce, které každému umožní prozkoumat své schopnosti a svět kolem sebe s naprostou samozřejmostí a v jedinečném stylu0.
Sander Werring, generální ředitel společnosti Polar Electro
 

 Polar Grit X2 Pro s hnědým pruhem

 

Moderní tréninkové hodinky pro outdoorové nadšence Polar Grit X2 Pro.

Hodinky Polar Grit X2 Pro nabízejí až 43 hodin v tréninkovém režimu, až 140 hodin v úsporném režimu nebo až 10 dní v režimu hodinek. Model je také vybaven vestavěnou svítilnou a 32 GB paměti pro ukládání tréninkových dat, map a tras, které lze používat offline. Polar Grit X2 Pro přináší také nové funkce, které se skvěle hodí do přírody. Při terénních bězích, túrách a vyjížďkách můžete v reálném čase sledovat svou vertikální rychlost a také průměrnou rychlost stoupání za posledních 30 sekund (VAM) v různých terénních podmínkách. 3D snímač rychlosti vypočítává vaši skutečnou rychlost při pohybu vzhůru a vpřed.

 

 Polar Grit X2 Pro lifestyle

 

Polar Grit X2 Pro - moderní multisenzorické hodinky

Hodinky jsou vybaveny 1,39" dotykovým displejem AMOLED s rozlišením 326 ppi, což je o 15 % více než u předchozích modelů z řady Grit X. Srdcem hodinek Polar Grit X2 Pro je technologie Polar Elixir™, což je inovativní multisenzorická technologie poskytující optické měření srdečního tepu čtvrté generace, údaje EKG, úroveň okysličení krve SpO2 a noční monitorování teploty kůže. Model poskytuje vědecky ověřené, na algoritmech založené personalizované pokyny pro trénink, spánek, regeneraci a výživu.

 

 Polar Grit X2 Pro černá

 

V prodeji budou celkem čtyři nové modely Polar ve dvou barevných variantách. Polar Grit X2 Pro Night Black 725882065120, Polar Grit X2 Pro Stone Gray 725882065137 a titanovou verzi Polar Grit X2 Pro Titan SET 725882065151 s přídavným koženým řemínkem. K dispozici bude také model Polar Grit X2 Pro Nigfht Black SET 725882065144 s hrudním vysílačem Polar H10.

 

Hodinky Polar Grit X2 Pro


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.