Jaké šperky zvolit ke svatebním šatům?

Tipy

Jaké šperky zvolit ke svatebním šatům?

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

14 května 2024

Svatební sezóna začala, což znamená mnoho výzev, včetně výběru správných šperků. S výběrem doplňků se potýkají nejen nevěsty, ale i svatební hosté. Jak vybrat ten správný náhrdelník, aby dokonale ladil k vašim šatům? Jaký model a pro jaký výstřih bude vhodný? Z jakého materiálu by měl být vyroben? A hlavně, měl by se náhrdelník ke svatebním šatům vůbec nosit? V tomto článku se pokusíme na tyto otázky odpovědět a rozptýlit veškeré pochybnosti. Poradíme také, jaké šperky zvolit místo náhrdelníku?

Model náhrdelníku vs. typ výstřihu - co se k čemu hodí?

Při plánování oblečení na svatební oslavu je třeba zvážit několik důležitých bodů. Především je důležité, aby šaty a šperky byly pohodlné. Není nic horšího než se během oslavy neustále korigovat. Kromě toho by měly být vhodně zvoleny výstřihy, které zvýrazní krk a šaty. Výbornou volbou jsou výstřihy do V, véčkové výstřihy nebo americké výstřihy, které se hodí prakticky ke všem typům náhrdelníků. Na druhém místě v oblíbenosti je kulatý výstřih, který je klasický a nadčasový. Při sladění náhrdelníku s ním je vhodné volit zaoblené modely a délku přizpůsobit střihu šatů. Nezapomeňte, že proporce by měly být zachovány tak, aby celek působil harmonicky a stylově. Díky tomu se budete na svatbě cítit sebejistě a krásně, což se jistě promítne do skvěle stráveného času a nezapomenutelných vzpomínek na váš výjimečný den.

Typy výstřihů a kompatibilní dámské náhrdelníky

Pokud chcete zdůraznit svůj krk a klíční kosti, vyplatí se zvolit čtvercový výstřih, běžně známý jako karo výstřih. Je velmi ženský a smyslný, skutečně upoutá pozornost. Dobrým nápadem je zkombinovat ho s kratším náhrdelníkem, například chokerem. Dalším oblíbeným výstřihem, zejména u svatebních šatů, je výstřih ve tvaru srdce. Umožní vám krásně zvýraznit krk, klíční kosti a poprsí. Pokud se rozhodnete pro tuto variantu, vyplatí se zvolit bohatě zdobený náhrdelník, který se hodí k ozdobnému přívěsku. Dalším oblíbeným výstřihem je výstřih na ramínka, který je silně postavený, ale odhaluje krásně odhalená záda. V tomto případě doporučujeme delší náhrdelník. Doporučujeme však zvolit výstřih, který odhaluje dekolt, například ozdobné náušnice, a upustit tak od náhrdelníku. Dobře padnoucí výstřih a správný náhrdelník mohou být dokonalým doplňkem vašeho vzhledu, který zvýrazní vaše přednosti a dodá celému vzhledu šmrnc.

Z čeho by měl být vyroben náhrdelník na svatbu?

Výběr správných materiálů a barev šperků k vašim šatům je zásadní, protože mohou výrazně podtrhnout charakter a barvy celého vašeho oblečení. Správným výběrem šperků můžete podtrhnout krásu látky šatů a dokonale je sladit se svým osobitým stylem. Vhodně zvolený náhrdelník, náramky nebo náušnice mohou celý vzhled ještě více zvýraznit a upravit. Je důležité mít na paměti soulad mezi šperky a šaty, abyste vytvořili ucelený a důstojný vzhled. Dbáním na detaily dáváte najevo svůj vkus a smysl pro detail, čehož si ostatní jistě všimnou. Vyplatí se nechat se zlákat náhrdelníkem zdobeným drahými kameny, jako jsou diamanty, smaragdy nebo rubíny. Pomocí těchto drahých kamenů můžete zdůraznit svůj osobitý styl a učinit svůj styling jedinečným a nezapomenutelným.

dámské náhrdelníky s drahými kameny od Bonore

Stříbro a zlato jsou rozhodně univerzální barvy šperků, které vašim svatebním šatům vždy dodají noblesu a eleganci. Zlaté šperky se hodí k šatům v teplejších tónech, zatímco stříbrné šperky se dokonale hodí k chladnějším tónům. Díky nim každá nevěsta ve svůj výjimečný den zazáří a zapůsobí svým vytříbeným stylem. Z čeho by měl být vyroben svatební náhrdelník? To záleží na individuálních preferencích a rozpočtu. Nico levnější variantou jsou šperky z nerezové oceli a stříbra. O něco dražší, ale mimořádně odolnou volbou mohou být šperky z drahých kovů, jako je zlato nebo platina.

Sif Jakobs Ellera Ovale Náhrdelník ze stříbra 925 SJ-N2415-CZ-YG

Měla by nevěsta nosit náhrdelník?

Nikdy nebylo stanoveno pravidlo, že nevěsta nesmí mít ve svatební den náhrdelník. Je důležité řídit se ve svůj výjimečný den vlastním vkusem, preferencemi a sebepojetím. Pokud obvykle nosíme okouzlující šperky, proč by tomu mělo být ve svatební den jinak? A pokud se nejlépe cítíme v minimalistických doplňcích, není třeba to měnit. Sporným bodem jsou však perly, které mohou vyvolávat pověrčivé obavy. Říká se, že přinášejí smůlu, takže pokud na tato znamení věříte, raději se jim vyhněte. Perly, známé také jako andělské slzy, mohou být nesmírně elegantní, ale pokud si nejste jisti jejich významem, raději se jim ve svatební den vyhněte.

Jaké šperky zvolit místo náhrdelníku?

Přizpůsobit šperky svému stylu a povaze je velmi důležité, protože když je nosíme, chceme se cítit výjimečně a zdůraznit svou osobnost. Když zvolíme bohatě zdobený a vzorovaný outfit, je lepší se vyhnout přehnaným doplňkům a zvolit minimalistické náušnice nebo jemné náramky. Jednoduché prsteny s decentním tvarem a jemným leskem jsou dokonalým doplňkem takového vzhledu. Značka Bonore je skvělou volbou pro ty, kteří ocení zlaté šperky 585 bullion, které jsou elegantní a nadčasové. Její sortiment jistě osloví každého, kdo rád nosí kvalitní doplňky.

Prsten Bonore ze zlata 585 s 0,7 ct diamantem

Minimalistické, tlumené kreace jsou skvělé, ale někdy stojí za to přidat do našich outfitů barevný nádech, který je oživí. Podívejte se na šperky značky Coeur de Lion, která nabízí mimořádně elegantní a pestrobarevné doplňky. GeoCUBE® je ikonický tvar, který dodává celé kolekci moderní nádech. Další značkou, která je proslulá svou láskou k barvám a třpytu, je Sif Jakobs. Její šperky obohacené o zirkony AAA upoutají pozornost a dodají každému vzhledu okouzlující nádech. Náušnice, náhrdelníky, náramky a prsteny této značky jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají elegantní a módní doplňky. Přidáním takového akcentu do svého šatníku jistě vytvoříte nezapomenutelný vzhled.

Dámské šperky značky Coeur de Lion GeoCube

Dokonalé šperky pro zvláštní příležitosti

Svatba a hostina jsou okamžiky, na které budeme dlouho vzpomínat. Abychom v tento den vypadali elegantně a výjimečně, musíme dbát na každý detail svého vzhledu. Šperky jsou nejen krásným doplňkem, ale také způsobem, jak zdůraznit naši osobnost a sebevědomí. V našem obchodě najdete široký výběr kvalitních šperků, které vám umožní zazářit a cítit se výjimečně. Nezapomeňte, že jak řekla .

Šperky pro nevěsty


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.