Perleťový ciferník a wolframový rámeček - kombinace elegance a funkčnosti v potápěčském modelu Venezianico Nereide Tungsteno 39

Venezianico

Perleťový ciferník a wolframový rámeček - kombinace elegance a funkčnosti v potápěčském modelu Venezianico Nereide Tungsteno 39

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

29 února 2024

Společnost Venezianico představila nový model Nereide Tungsteno 39, který je k dispozici ve dvou verzích. Jedná se o potápěčské hodinky s vysokou vodotěsností, jejichž název je odvozen od jednoho z posledních zázraků venezuelské námořní techniky, ponorky Nereide. Výrazný ciferník hodinek je vyroben z perleti.

 
  • Společnost Venezianico představila dva nové modely z řady Nereide.
  • Hodinky se vyznačují nádherným perleťovým ciferníkem.
  • Model má vysokou třídu vodotěsnosti, přičemž zůstává štíhlým a elegantním hodinkám.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - kombinace odolnosti a moderního designu

Hodinky Nereide Tungsteno 39 jsou navzdory svým exaltovaným parametrům tlusté pouhých 10,5 mm, díky čemuž jsou nejen praktické, ale také elegantní. Za svou eleganci a rafinovanou siluetu vděčí štíhlému a spolehlivému strojku Miyota 9039. Perleťový ciferník, dostupný v odstínech modré a černé, dodává hodinkám osobitý styl. Nejnovější model z dílny Venezianico, doplněný wolframovým rámečkem, který je z odolného materiálu odolného proti poškrábání, nabízí dokonalou rovnováhu mezi formou a funkčností.

 

Venezianico Nereide Tungsteno modrá

 

Kouzlo perleti na ciferníku hodinek Venezianico Nereide Tungsteno 39

Díky použití perleti na ciferníku hodinek na něm září živé odlesky světla. Povrch ciferníku ožívá různými barvami a odstíny, které dohromady vytvářejí nádherný vizuální zážitek. Perleť dodává ciferníku přirozený lesk a vytváří efekt, který dodává hodinkám značný půvab. Ciferník doplňují lineární indexy, které jsou stejně jako ručičky potaženy luminiscenční směsí BGW9 Super-LumiNova. Celý ciferník je chráněn safírovým sklem s antireflexní vrstvou.

 

Venezianico Nereide Tungsteno profil

 

Hodinky Venezianico Nereide Tungsteno 39 představují dokonalou rovnováhu mezi elegancí a praktičností

Obal hodinek Venezianico Nereide 39 z ušlechtilé oceli 316L ztělesňuje jednoduchou eleganci a kvalitu. Díky saténové a leštěné povrchové úpravě poskytuje dokonalou rovnováhu mezi sofistikovaností a praktičností. Hodinky se pohodlně nosí na zápěstí a dodávají styl sportovnímu i elegantnímu vzhledu. Na obálce je osazen wolframový otočný rámeček se 120 kliknutími. K obálce je připojen náramek Canova, přičemž prvních 500 kusů hodinek bude dodáváno také s pohodlným gumovým řemínkem. Hodinky jsou ideální pro sportovní využití a budou spolehlivou alternativou při každém podvodním dobrodružství.

 

Venezianico Nereide Tungsteno černá

 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - luxusní potápěčské hodinky s unikátním gravírováním

Hodinky Venezianico mají nádherně vyryté pouzdro s vyobrazením ponorky Nereide, která je inspirací pro celou kolekci. Loď je vyobrazena ponořená pod vodou, což připomíná, že tyto hodinky nabízejí možnost potápění až do hloubky 200 metrů. Otočný rámeček mezitím umožňuje sledovat časy ponorů. Základem práce hodinek Venezianico Nereide Tngsteno 39 je japonský automatický strojek Miyota 9039, známý svou kvalitou. Je opatřen 24 drahokamy a vyznačuje se vysokou přesností díky 28 800 vibracím za hodinu. Rezerva chodu tohoto mechanismu činí 42 hodin.

 

Venezianico Nereide Tungsteno gravírované víko


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.