MeisterSinger Primatic - hodinky s viditelným ukazatelem rezervy chůze

MeisterSinger

MeisterSinger Primatic - hodinky s viditelným ukazatelem rezervy chůze

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

16 září 2022

Mechanické hodinky MeisterSinger ukazují čas tradičním způsobem s velkou přesností, a to pouze jednou ručičkou. Tento ukazatel je delší a užší než standardní hodinová ručička a dokonale se trefuje do tenkých indexů umístěných na okraji ciferníku. To připomíná první mechanické hodinky, které se používaly až do 18. století. Hodinky MeisterSinger představují prchavý okamžik, naši skutečnou realitu, a zprostředkovávají uvolněný přístup k času, jak potvrzuje mnoho zákazníků značky.

Komplikace, která vše zefektivňuje - indikátor rezervy chůze v hodinkách MeisterSinger Primatic.

Nejnovější řada Primatic se vyznačuje dokonalou vyvážeností typickou pro značku MeisterSinger. Velký špičatý ukazatel ukazuje čas na jemné pětiminutové stupnici. Druhý, menší ukazatel na ciferníku ukazuje rezervu chůze. Podobně jako palivoměr automobilu ukazuje, jak plná je "nádrž" hodinek. Když se ukazatel přiblíží k levému konci stupnice, je třeba mechanismus ručně natáhnout pomocí korunky. Pokud však hodinky používáte denně, není to nutné. Když je rezerva chůze vždy viditelná, můžete se uvolnit a jednoduše se odvázat.

MeisterSinger Primatic

MeisterSinger Primatic - vyzkoušená a nová řešení

Ti, kdo znají hodinky MeisterSinger , zde najdou známé i nové barvy ciferníků - včetně verzí v béžové, která je pro značku typická, a v černé. Oba tyto modely mají na ciferníku akcenty v koňakovém odstínu. Tato barva se objevuje také na lemování pásku, což vytváří harmonický celek. Řemínky jsou vyrobeny z veganské kůže, jejíž kvalita a vzhled se vůbec neliší od přírodní kůže.

Zcela odlišného efektu (i když také ohromujícího) je dosaženo u modelů s ciferníkem vybroušeným do slunečního paprsku. Modrý a zelený ciferník je zde kombinován s vintage koženými řemínky. Kolekce MeisterSinger Primatic má také kroužky na okraji číselníku. To dodává číselníku hloubku a mimořádně elegantní charakter. S průměrem obálky 41,5 mm (což je pro MeisterSinger novinka) je kolekce velmi působivá a všechny hodinky perfektně sedí na zápěstí.

hodinky MeisterSinger Primatic

Hnací síla hodinek MeisterSinger Primatic

Stejně jako u většiny hodinek MeisterSinger můžete i v nové kolekci obdivovat fungování strojku Swiss Made přes skleněné víko. Mechanismus SW270 lze natahovat pohybem ruky uživatele - rotor pak automaticky natáhne pružinu. Tak lze nepozorovaně dosáhnout až 38hodinové rezervy chodu.

Meistersinger

Tajemství značky MeisterSinger

Od roku 2001 vyrábí značka MeisterSinger se sídlem v německém městě Münster ve Vestfálsku jedinečné mechanické hodinky. Jsou vybaveny jediným ukazatelem, který umožňuje uživateli odečítat čas s přesností téměř na minuty. Zakladatel značky Manfred Brassler vytváří klasické modely v souladu s tradicemi rané hodinářské výroby. Ukazuje přitom, jak pohodové může být čtení času ve starém, původním stylu. Každé hodinky MeisterSinger jsou poklonou minulosti a staré hodinářské tradici.

Společnost MeisterSinger je jedním z nejoceňovanějších výrobců hodinek na světě, o čemž svědčí 34 prestižních ocenění, jako jsou German Design Awards, Red Dot Design Awards, IF Design Awards a Good Design Awards. V současné době zahrnuje kolekce MeisterSinger 16 různých kolekcí s přibližně 50 modely. Značka má silnou pozici na domácím trhu, ale je dlouhodobě uznávaná i v zahraničí. Hodinky MeisterSinger má na skladě více než 500 prodejen ve 30 různých zemích.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.