All In All The Time: Společnost Luminox vzdává hold námořním jednotkám Navy Seal limitovanou edicí hodinek řady 3500

Luminox

All In All The Time: Společnost Luminox vzdává hold námořním jednotkám Navy Seal limitovanou edicí hodinek řady 3500

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

27 února 2024

Značka Luminox představila novou limitovanou edici modelu 3500 All In All The Time, která vzdává hold bezkonkurenčnímu odhodlání a síle jednotky Navy Seals. Jako poklonu dědictví značky spojenému s americkým ministerstvem námořnictva uvádí Luminox na trh exkluzivních 775 kusů tohoto modelu, který vzdává hold oddělení námořnictva, fungujícímu od 13. října 1775.

 
  • Společnost Luminox představila nový model Navy Seal 3500 věnovaný právě této jednotce.
  • Limitovaná edice hodinek Navy Seal 3500 Series All In All The Time je omezena na 775 kusů.
  • Model bude k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Hodinky Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time v oficiální licenci US Navy.

Hodinky Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time XS.3501.BO.AL ztělesňují identitu společnosti Luminox a její dlouholetý vztah s Navy Seals. Od roku 1994, kdy byly hodinky Navy Seal poprvé uvedeny na trh, značka pokračuje ve výrobě hodinek, které jsou robustní, odolné a připravené sloužit vojákům nejelitnějších a nejspeciálnějších jednotek světa. Stejně jako předchozí hodinky je i nejnovější model oficiálně licencován americkým námořnictvem.

 

Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time

 

Zlaté motto na ciferníku hodinek Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time.

Nový model od společnosti Luminox se vyznačuje mimo jiné tím, že na číselníku je umístěno motto Navy Seals. Místo hodinových indexů od 7 do 11 jsou zlatým písmem vyražena slova "All In All The Time". Zbývající arabské číslice jsou lakované černě. Ve výšce 3 hodin je umístěna datumovka dnů v měsíci. Kromě toho je na ciferníku 12 tritiových nanotrubiček a na ručičkách 3. Ciferník zobrazuje také denní čas. Před nepříznivými vnějšími vlivy jej chrání tvrzené minerální sklo.

 

Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time na nadgarstku

 

Lehké pouzdro Carbonox, tritiové nanotrubičky, vodotěsnost 20 ATM - limitovaná edice hodinek Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time je připravena na speciální úkoly.

Obal nových hodinek Luminox měří 45 milimetrů a je vybaven ochranou korunky. Je lehká, a přesto robustní, protože je vyrobena z karbonu. Je osazena jednosměrně rotujícím potápěčským ciferníkem s minutovou stupnicí a tritiovou nanotrubicí na 12. hodině. K obálce je připojen robustní pryžový řemínek s černou sponou s logem podpisu. Stupeň vodotěsnosti 20 ATM umožňuje plavání a šnorchlování bez akvalungu s hodinkami na ruce. Těsnost konstrukce umocňuje šroubovací korunka a zadní kryt. Na zadní straně pouzdra je vyryto logo US Navy Seals a číslo limitované edice.

 

Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time i nurek

 

Přesnost chodu zajišťuje quartzový strojek Swiss Made Ronda 515, jehož životnost baterie se odhaduje na 50 měsíců. Hodinky jsou dodávány ve speciální krabičce. Modely s čísly omezení 106, 292, 412, 485, 728 a 774 budou brzy k dispozici v obchodě Hodinkovna.cz.

 

Limitovaná edice Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time lifestyle


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.