ABC stylu - s čím kombinovat barevné a vzorované hodinky?

Zvědavost

ABC stylu - s čím kombinovat barevné a vzorované hodinky?

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

18 dubna 2023

Sezóna jaro/léto vybízí k odvážnějšímu stylu. Volíme výrazné barvy a odvážnější vzory. Tento silný trend cítí i návrháři hodinek. S čím kombinovat potisky? Jak to nepřehnat? Prozradíme vám tři chytré stylistické triky. Vytvořte si vlastní styl se vzorovanými hodinkami!

Vzory jako výrazné barvy

Pokud jste se rozhodli pro vzorované hodinky , vyberte si z nich jednu výraznou barvu. Můžete ji použít jak na spodní, tak na horní část svého šatníku. Pokud však zvolíte žluté kalhoty, slaďte je s tlumenými svršky, jako je béžová, bílá, šedá nebo černá. Opakováním barev bude celý vzhled dokonale ladit.

Barevné hodinky Adidas

Naším tipem na stylové dámské hodinky s potiskem je model Swatch The Frame Frida Khalo. Jedná se o reprodukci umělcova autoportrétu, který je v současné době uložen v muzeu v Mexiku. Fridino dílo bylo plné odkazů na mexickou i indiánskou kulturu. Hodinky dostaly etnický nádech a je těžké od nich odtrhnout oči. Pokud patříte mezi fanoušky malířství, kteří oceňují neobvyklé a netradiční předměty, pak si pořiďte hodinky Swatch The Frame Frida Khalo.

kolekce hodinek the frame frida khalo

Kombinujte zvířecí potisky s pastelovými barvami

Jedním z oblíbených trendů pro jaro/léto je safari vzhled. Zvířecí potisky jsou pro tento vzhled fantastické. Vzhled hadí kůže je velmi elegantní. Pro jemný nádech zvolte tlumené pastelové barvy. Všechny zemité barvy, béžová, zelená a modrá nebo jemná šedá jsou ideální k prolomení nudy. Tento typ kombinace je ideální jak pro pracovní, tak pro běžné oblečení.

Hodinky s potiskem Michael Kors

Naším návrhem jsou stylové dámské hodinky od italské značky Furla. Vzor hadí kůže zdobí nejen řemínek, ale také ciferník se čtyřmi bodovými indexy a logem značky. Obal je vyroben z ušlechtilé oceli, která byla pokovena zlatem. Potisk je poměrně bohatý, přesto působí velmi decentně a elegantně. Zaujmou i takové detaily, jako je krajka s monogramem. Designéři si dali záležet i na tom nejmenším detailu. Hodinky fungují na základě osvědčeného quartzového strojku.

Furla Easy Shape s potiskem zvířat

Design s monogramem

Stále více značek přebírá své logo nebo monogram a vytváří z něj vzor, který zdobí jednotlivé kousky v jejich kolekcích. Nejlepšími příklady jsou giganti jako značky Louis Vuitton, Michael Kors nebo Guess. Často se monogramy duplikují nebo kombinují mezi sebou a vytvářejí tak zcela nový vzor. To platí nejen pro kabelky, ale také pro šperky, boty a hodinky. Potisky tohoto typu mají jednu zásadní výhodu, hodí se ke všemu. Můžete je snadno kombinovat s jinými vzory i výraznými barvami. To je ideální pro ty, kteří se vzory teprve začínají.

Hodinky Guess s monogramem

Naši pozornost upoutaly dámské hodinky Guess Claudia, které zdobí logo 4G. Potisk zdobí ocelový síťovaný náramek i ciferník hodinek. Celý vzhled je decentní, protože byly použity dvě klidné barvy - stříbrná a tmavě modrá. Rámeček bohatě zdobený krystaly dodává celkovému vzhledu šmrnc. Hodinky fungují na základě osvědčeného quartzového strojku. Nejzajímavější je, že potisk na první pohled připomíná spíše květiny nebo marocké vzory než logo značky Guess.

Hádej, Claudia monogram

Vytvořte si jedinečný vzhled se vzorovanými hodinkami

Hodinky s potiskem jsou fantastickým způsobem, jak zpestřit a oživit svůj vzhled. Pokud se vzory teprve začínáte, začněte s hodinkami a pak se propracujte k větším plochám, jako jsou kalhoty, halenka nebo šaty. Květinové vzory dodají jemný dívčí vzhled, zatímco zvířecí potisky dodají pikantní nádech. Hrajte si se vzory a texturami, abyste dosáhli jedinečného efektu. Jaký potisk budete tuto sezónu nosit vy?

dámské hodinky swatch frida kahlo

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.