Bowa Praha - hodinky, které vás přenesou do Prahy

Bowa

Bowa Praha - hodinky, které vás přenesou do Prahy

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

30 ledna 2024

Hodinky Bowa byly vytvořeny pro ženy, které oceňují nadčasovost a minimalismus. Značka čerpá inspiraci ze svého okolí právě ze světových metropolí. K dnešnímu dni byly vytvořeny čtyři jedinečné kolekce New York, Tokio, Londýn a Milán. Návrháři neusínají na vavřínech, díky čemuž se nám před očima objevila nejnovější kolekce Praha. Přečtěte si, co je na českém hlavním městě a nejnovějších hodinkách Bowa tak zajímavého.

Obsah: Bowa je nejoblíbenějším modelem značky Bowa v České republice:

  1. Praha - město sta věží
  2. Nejnovější kolekce hodinek Bowa Praha
  3. Vydejte se na jedinečnou cestu s hodinkami Bowa Praha

Praha - město stovky věží

Praha je známá jako město sta věží, které nabízejí jedinečný a neopakovatelný pohled na panorama města. Pražskou architekturu stojí za to obdivovat nejen z výšky, ale i při toulkách ulicemi města. Uvidíte románské kaple a gotické katedrály i půvabné barokní palácové zahrady. Patrné jsou také vlivy secese a kubismu. Tento architektonický eklekticismus činí z Prahy skutečný klenot mezi evropskými i světovými městy. Není tedy divu, že českou metropolí projde ročně kolem 7 milionů zahraničních turistů, pro které je k dispozici více než 20 muzeí a stovka galerií. Jednou z památek, kterou musíte vidět, je Staroměstská radnice s orlojem postaveným v roce 1410. Návštěvníci si oblíbili také Karlův most, kde se lidé mohou fotografovat při východu i západu slunce.

Pohled na Prahu a most Karla IV.

Při návštěvě Prahy se určitě vydejte na levý břeh Vltavy na Petřín, kde byla postavena obranná zeď zvaná Hladová. Podle některých překladů ji nechal postavit Karel IV. jednoduše proto, aby zajistil práci a také mzdu pro nezaměstnané. Praha přitahuje také umělce, jako je kontroverzní David Černý, jehož sochy můžete obdivovat v okolí televizní věže a u Kafkova muzea. Pokud hledáte pouliční umění, projděte se poblíž francouzského velvyslanectví, kde se nachází obraz s podobiznou Johna Lennona. Bohužel úřady toto umělecké dílo přemalovávají, ale nezdolní umělci každou chvíli přemalovávají další kousek s nějakým dodatečným vzkazem.

Ciferník pražského orloje

Nejnovější kolekce hodinek Bowa Praha

Kolekce hodinek Bowa Praha se skládá z deseti modelů. Společným jmenovatelem všech hodinek této řady je ocelový síťovaný náramek. Ten svým strukturovaným designem odkazuje na červené tašky, které pokrývají střechy budov. Ten můžeme obdivovat z četných věžáků, které se ve městě nacházejí. Dalším společným bodem jsou podlouhlé indexy, ručičky a vteřinová ručička, které odkazují na Metronom nacházející se v centru města na Letné. Jeho červená špičatá luneta se stala inspirací pro designéry značky Bowa. Všechny hodinky řady Praha mají kulaté pouzdro o průměru 38 mm a tloušťce 6 mm. Stejně jako jejich předchůdci fungují na bázi osvědčeného quartzového strojku.

Dámské hodinky Bowa Praha PH385-95-185M

Zlatý odstín náramků a obálek modelů PH384-84-18M, PH384-54-184M, PH384-44-18M, PH384-24-18M a PH384-04-18M odkazuje na pražský orloj, konkrétně na zdobení jednotlivých číselníků. Krásný modrý ciferník modelu PH385-95-185M odráží nejdelší českou řeku, která protéká i hlavním městem, Vltavu, která za slunečných dnů získává krásnou a inspirativní barvu. Svěží zelená barva modelu PH384-04-184M připomíná, že v Praze se nachází nejen řada muzeí, galerií a věží, ale také krásné zelené zahrady, kopce a lesy v okolí. Hodinky s referencemi PH387-77-187M a PH387-27-187M dostaly barvu růžového zlata, která má evokovat četné historické budovy, jejichž fasáda je v této barvě zachována. Kolekce zahrnuje také dva klasické modely, které odrážejí nadčasovost a tradice města Prahy. První z nich s referencí PH385-51-185M má stříbrný náramek a obálku a bíle tónovaný číselník, druhé hodinky PH384-84-184M mají zlatou obálku, náramek a indexy, které příjemně kontrastují s černým číselníkem.

Dámské hodinky Bowa Praha PH384-04-184M

Vydejte se na jedinečnou cestu s hodinkami Bowa Praha

S kolekcemi značky Bowa můžete podniknout jedinečnou cestu kolem světa, aniž byste museli opustit svůj domov. Každý model Bowa Praha je svým způsobem jiný, síla značky je v detailech, které každé kolekci dodávají jedinečný a nezaměnitelný charakter. A které hodinky si vyberete vy? Možná jste světoběžník a vyberete si je všechny? Celá kolekce značky Bowa je k dispozici v našem internetovém obchodě.

Objevte všechny hodinky Bowa


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.