Přichází slunce aneb slunečnější verze klasického modelu Naos od Sternglasu

Sternglas

Přichází slunce aneb slunečnější verze klasického modelu Naos od Sternglasu

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

22 srpna 2023

Sternglas je renomovaná značka, jejíž hodinky jistě zaujmou milovníky stylu Bauhaus a kvalitního řemeslného zpracování. Hodinky této německé manufaktury jsou dokonalou kombinací dokonalého designu a odolnosti. Značka představila klasický model Sternglas Naos ve zvláště letní, oživené verzi.

  • Sternglas představuje novou, svěží a mimořádně letní verzi klasického modelu Naos.
  • Limitovaná edice Sternglas Naos Edition Yellow jsou optimistické a slunečné hodinky nejvyšší kvality s dokonalým designem a... intenzivně žlutým ciferníkem.
  • Hodinky jsou k dostání na stránkách Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Sternglas a jejich nový model hodinek Naos - proč se rozhodli pro žlutou barvu?

Co mají společného pole (nejen) newyorských taxíků plné slunečnic a roj včel? Inu, jsou žluté. Ale proč? Žádná barva údajně nepřitahuje tolik pozornosti jako intenzivní žlutá. A právě proto značka.

Sternglas Naos Edition Yellow Limitovaná edice automat a quartz

Jedinečné barvy, zářivý design - limitovaná edice Sternglas Naos Edition Yellow.

Nový model Sternglas Naos Edition Yellow S01-NAY23-NY01 odkazuje na slogan "Léto vždy na vašem zápěstí". Mírně zakřivený ciferník tohoto modelu byl jemně dokončen v matné žluté barvě, která okamžitě upoutá pozornost a vykouzlí úsměv na tváři. Jedná se o stylový doplněk, který se stane radostně zářícím středem pozornosti, jakmile jej budete mít na zápěstí. Limitovaná edice hodinek Sternglas Naos Edition Yellow je symbolem preciznosti a nezaměnitelné strukturované estetiky, která je pro hodinky Sternglas charakteristická. Nový model je vyroben z ušlechtilé oceli 316L. Výrazně barevný ciferník chrání dvojité vypouklé safírové sklíčko, které je odolné proti poškrábání. To zaručuje jeho odolnost a robustnost. Stupeň vodotěsnosti 5 ATM znamená, že je lze bez obav nosit i v silném dešti nebo při hraní v bazénu.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition ciferník a zadní strana pouzdra

Sluneční a jedinečné hodinky Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition s certifikátem pravosti

HodinkySternglas Naos Edition Yellow mají velikost 38 mm a jejich quartzová verze má zadní stranu pouzdra zdobenou jedinečnou rytinou se žlutými a šedými akcenty. Základem chodu hodinek je švýcarský quartzový strojek Ronda 714, který zaručuje přesné měření času. Řemínek je vyroben z materiálu Cordura, který je odolný proti potu a špíně a zajišťuje maximální pohodlí při nošení, zejména v horkých dnech. Je proto ideální pro letní dobrodružství. Díky systému rychlé výměny řemínku lze řemínek snadno vyměnit za jiný bez použití nářadí. Každý kus je individuálně očíslován, což mu dodává na charakteru. Certifikát pravosti potvrzuje jedinečnost každého modelu. S modelem Naos Edition Yellow se jistě budete cítit ještě blíže slunci. Hodinky jsou k dispozici také v automatické verzi se strojkem Miyota 8215 a průhledným zadním krytem.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition na zápěstí

Oceněná limitovaná kolekce hodinek Sternglas Naos Edition Yellow vás přiblíží slunci.

Hodinky Sternglas Naos Edition Yellow jsou deklarací pozitivního pohledu na život a připomínkou toho, že život je plný možností. Za zmínku stojí, že kolekce Naos již byla oceněna prestižní cenou iF Design Award 2020. Nová edice Naos Yellow v sobě spojuje vše, co byste od hodinek Sternglas očekávali: kvalitu, přesnost, bezkonkurenční estetiku a samozřejmě vynikající poměr ceny a výkonu.

Přední strana a víko limitované edice Sternglas Naos Edition Yellow


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.