Exploze barev v nejnovější edici kolekce Swatch Neon čerpající z minulosti

Swatch

Exploze barev v nejnovější edici kolekce Swatch Neon čerpající z minulosti

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

09 května 2024

Společnost Swatch představila nový přírůstek do své neonové kolekce. Jasná a zářivá řada zahrnuje šest svěžích designů připomínajících barevná 80. a 90. léta. Řada navazuje na úspěch hodinek Swatch Neon z roku 2023 a nabízí širokou škálu velikostí a modelů v neonových barvách. Kolekce Swatch byla inspirována původními vzory a jistě osloví novou generaci módních zákazníků, kteří hledají zábavný, hravý a ikonický styl značky Swatch.

 
  • Značka Swatch, která se vyznačuje originálními vzory, představila neonovou kolekci pro rok 2024.
  • Řada zahrnuje osm rozmanitých modelů včetně dvou s praktickou funkcí SwatchPay!
  • Všechny hodinky budou k dostání na Hodinkovna.cz
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.
 

Neonově růžové pódium Swatch s inovativní formou bezkontaktního placení

Hodinky Neonově růžové pódium Swatch SO28K111 a Neonově růžové pódium Swatch Pay! SO28K112-5300 jsou inspirovány modelem Růžové pódium z roku 1990. Tyto hodinky Swatch mají jasně růžový řemínek a fialové a žluté prvky na ciferníku s nápisem "Start". Model je k dispozici také ve verzi SwatchPAY! umožňující bezkontaktní platby. Dalším modelem z řady Neon jsou hodinky Swatch Neon Rider SO29G106. Má průměr 41 mm a výrazné barvy, jako je černá, zelená a oranžová. Jeho design vychází z modelu Neo Rider z roku 1989.

 
Neonově růžové pódium Swatch
Neonově růžové pódium Swatch Pay!
 

Hodinky Swatch Gent Hot Racer - inspirace 80. lety s moderním nádechem

Hodinky Swatch Neon Hot Racer SS08K119 zase čerpají inspiraci z původních hodinek Swatch Gent Hot Racer rovněž z roku 1989, přičemž mají supertenké pouzdro Skin Classic pro pohodlné nošení. Minimalistický styl je konfrontován s přístupem "více je více", který odkazuje na grafiku, jež se před lety objevila na ciferníku hodinek.

 

Hodinky Swatch Neon Hot Racer

 

Dynamický styl a barevná funkčnost v hodinkách Swatch Neon Flash Arrow a Neon Wave

V hodinkách Swatch Neon Flash Arrow SUSG408 a Swatch Neon Wave SUSJ404 jsou další funkcí stopky. Na výběr je zářivě růžový řemínek a tyrkysová obálka s ciferníkem rozděleným na barevné segmenty a tyrkysový řemínek se žlutou obálkou a fialovým ciferníkem, který obsahuje oranžové ciferníky chronografu. Každý z modelů Swatch čerpá inspiraci z původního chronografu z roku 1991 a je vybaven různobarevnými tlačítky a smyčkami ve stejných barvách, což hodinkám dodává dynamický, sportovní dojem.

 
Swatch Neon Flash Arrow
Swatch Neon Wave
 

Nové modely Swatch Neon Jelly inspirované retro stylem hodinek Jelly Stag z roku 1993

Hodinky Swatch Neon Jelly SB02K100 a Swatch Neon Jelly Pay! SB02K101-5300 jsou inspirovány původním modelem Jelly Stag z roku 1993. Hodinky Swatch mají průhledné pouzdro a řemínek a stříbrný ciferník s barevným kroužkem kolem a tlačítky ve stejných barvách. Hodinky Pay! vám samozřejmě umožní platit pohybem zápěstí. Všechny hodinky z nové kolekce Swatch spoléhají při svém chodu na quartzový strojek Swiss Made.

 

Swatch Neon Jelly


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.