Sternglas

Sternglas

Sternglas

Historie designu na zápěstí: Sternglas Naos Edition Bauhaus III

11 března 2024
Společnost Sternglas uvedla na trh čtyři limitované modely hodinek Naos Edition Bauhaus III, které představují moderní interpretaci étosu Bauhausu. Vynikají jednoduchostí a elegancí a zároveň nabízejí praktické funkce, jako je povrchová úprava Super-LumiNova a safírové sklíčko s dvojitou antireflexí. Hodinky nabízejí různé varianty řemínků, včetně exkluzivního řemínku s geometrickým vzorem Bauhaus, elegantního kovového náramku a dvou řemínků z kozí kůže.

Hodinky Sternglas jsou německá značka známá svým minimalistickým designem a vysoce kvalitním zpracováním. Pokud se chcete o hodinkách Sternglas dozvědět více, přečtěte si o nich na oficiálním blogu Hodinkovna.

Blog o hodinkách Sternglas – zajímavá fakta, recenze, novinky

Náš oficiální blog je místem, kde shromažďujeme zajímavá fakta, recenze našich testerů a seznamy nejzajímavějších hodinek Sternglas speciálně pro vás. Připravujeme praktické průvodce, kontrolujeme novinky o značce a píšeme o nových produktech. Pokud se chcete o hodinkách Sternglas dozvědět více, doporučujeme náš blog.

Sternglas znamená klasické linie, jasné ciferníky a pevné materiály vytvářejí elegantní hodinky, které přitahují ty, kteří oceňují jednoduchost a funkčnost. Jde o spojení tradice a moderního přístupu k hodinářství. Více o značce Sternglas najdete na našem blogu.