Prémiové potápěčské hodinky pro ženy? Certina Aqua DS PH200M!

Certina

Prémiové potápěčské hodinky pro ženy? Certina Aqua DS PH200M!

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

22 dubna 2022

Myslím, že při pohledu na samotný název začnete hádat, který model bych vám rád představil. Pozoruhodná elegance, tlumené a nadčasové barvy a nezaměnitelný, vlajkový mechanismus. Ano, toto je nová verze Certina Aqua, kterou znají všichni, zejména ženy. S novým rozšířeným názvem Certina Aqua DS PH200M si Certina opět chytla za srdce dámy po celém světě! Co najdeme v nové verzi těchto oblíbených dámských potápěčských hodinek?

 

Certina Aqua DS PH200M - nejen design, ale i funkčnost vás dostane do kolen!

Tento model mě okouzlil na první pohled. Hodinky Certina Aqua DS PH200M měly premiéru v únoru 2022. Zaujme především bílou a béžovou barvou, která bude dokonale ladit s dámskými elegantními stylizacemi. Tyto jemné dámské hodinky jsou jedinečné nejen svým designem, ale také těmi nejlepšími materiály, kterými je Certina proslulá. Jemný vzhled může být matoucí, ale tento model opravdu potěší i znalce hodinářství. Osvědčí se v mnoha různých a zároveň náročných podmínkách. Šroubovací korunka a vysoká vodotěsnost 200 metrů umožňují plavání na volné hladině i potápění v mělkých hloubkách. Moderní mechanismus Powermatic 80 s vlasovou pružinou Nivacron™ zaručuje až 80 hodin provozu! A co je lepší, můžete jeho práci pozorovat přes průhledné pouzdro. Nechyběl ani známý dvojitý bezpečnostní systém Double Security. Celé to doplňuje pásek z #tide ocean material®, který je maximálně pohodlný a zároveň velmi stylový.

 

Certina Aqua DS PH200M

 

Certina Aqua DS PH200M - něco pro fanoušky tmavých barev

Dámské klasické hodinky Certina Aqua DS PH200M v tmavém provedení měly premiéru o něco dříve než dříve zmíněný model, jejich obliba však zatím neklesá. Tyto černé dámské hodinky jsou esencí elegance a retro stylu. Jak dobře víme, vždy se vyplatí mít ve své sbírce něco, co se bude dobře hodit v každém vydání. Jemně lesklé diamanty umístěné ve formě indexů dodávají tomuto modelu ženský nádech. A jak mu odolat?

 

Hodinky Certina Aqua DS PH200M

 

Certina Aqua DS PH200M - splní ženské sny!

Značka Certina je celosvětově známá výrobou nenahraditelných hodinek pro muže. Vysoká voděodolnost, perfektně fungující mechanismy a především nejkvalitnější materiály, které přežijí i ty nejtvrdší podmínky. Certina tentokrát splnila očekávání žen a spojila vysokou, nenahraditelnou funkčnost s ženským stylem. Naše kosmetické skříňky jsou plné nejrůznějších doplňků, ale nyní si můžete být jisti, že i hodinky Certina nesmí chybět. Dámský náramek hodinek Certina se skvěle doplňuje. Modely této oblíbené značky se skvěle hodí i jako dárek, který můžete doplnit. Gravírované dámské hodinky najdete na našem webu czasownia.pl! Určitě se podívejte a vyberte perfektní model pro sebe nebo pro někoho blízkého!

SKU: C036.207.18.106.00 (C0362071810600) Hodinky Certina Aqua DS PH200M Lady

100%

26 570,00 Kč


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.