Podzimní uvedení na trh a nová spolupráce se značkou Timex

Timex

Podzimní uvedení na trh a nová spolupráce se značkou Timex

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

09 září 2022

Značka Timex byla založena v roce 1854 společností Waterbury Clock Company. Byla to právě společnost Timex, která přišla s inovativními nápady, jako je přesunutí hodinek z kapsy na zápěstí. Díky novému vývoji se značka stala tak populární, že tyto hodinky nosil každý třetí Američan; nadšencem značky Timex byl i sám Mark Twain. Díky precizní výrobě a inovativnímu designu se hodinky Timex staly nejoblíbenějšími na světě. V poslední době se na trhu objevilo několik zajímavých novinek této značky, na které se nyní podíváme blíže.

Timex Waterbury Diver - elegantní hodinky na plavání

První z novinek jsou hodinky Timex Waterbury TW2V49700, které mají klasický design kombinující postříbřené pouzdro a náramek z nerezové oceli s ostrým černým ciferníkem. Ciferník vybavený lineárními indexy a 4 indexy v podobě arabských číslic dodává hodinkám univerzální a jednoduchý vzhled. Ruce jsou potaženy vrstvou Neobrite, takže ve tmě svítí. Materiál pohlcuje světlo a ve tmě ho odráží zpět. Tato technologie umožňuje, aby ruce svítily, ale nečerpají energii z baterie. Tento model využívá quartzový strojek, který zajišťuje přesnost měření času. Tento typ mechanismu je výhodný, protože nevyžaduje ruční navíjení ani častou údržbu. Pánské hodinky Timex Waterbury TW2V49700 jsou skvělou volbou pro ty, kteří si cení spolehlivosti a snadného používání. Model používá minerální sklo - pružný materiál odolný proti rozbití. Vodotěsnost 10 ATM umožňuje plavání na volné hladině s hodinkami na zápěstí. Díky stříbrné obálce se model úspěšně hodí k formálnímu i ležérnějšímu stylu. Celek doplňuje náramek s motýlkovým zapínáním. Vyrobeno z nerezové oceli pro pohodlí a komfort.

Timex Waterbury TW2V49700

Technologie Day-Date a Indiglo v hodinkách Timex Waterbury Classic.

Dalším modelem jsou hodinky Timex Waterbury Classic TW2U88400, které upoutají pozornost bílým ciferníkem s dobře kontrastními černými indexy v podobě římských číslic. Kromě toho je ciferník vybaven funkčním časovačem Day-Date, který zobrazuje číslo dne v měsíci a název dne v týdnu. Ciferník je navíc podsvícený patentovanou technologií Indiglo společnosti Timex. Díky němu je celý ciferník rovnoměrně osvětlený, což usnadňuje čtení času za omezených světelných podmínek. Ciferník je krytý pružným minerálním sklem, které ho chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Vodotěsnost 5 ATM chrání quartzový mechanismus, na kterém je založeno fungování modelu, v případě většího postříkání. Pouzdro z nerezové oceli je odolné a nepoškrábe se, zatímco černý řemínek z pravé kůže dodává pánským hodinkám Timex Waterbury Classic TW2U88400 klasický, elegantní vzhled.

Timex Waterbury Classic TW2U88400

Hodinky Timex Waterbury ocean vyrobené z ekologicky šetrného materiálu tide ocean®.

Dámské hodinky Timex Waterbury Ocean TW2V33200 upozorňují na materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Jedná se o materiál tide ocean®, který byl vyvinut ve spolupráci s vědci z Univerzity aplikovaných věd ve východním Švýcarsku. Důvěryhodný tým vyvinul oceňovanou, mechanicky upcyklovanou metodu zpracování plastového odpadu získaného z oceánů. Hodinky Timex Waterbury Ocean TW2V33200 jsou založeny na quartzovém strojku. Modrý ciferník chráněný minerálním sklem doplňují lineární indexy a ručičky s neobritovou vrstvou pro čtení času ve tmě. Obálka i náramek jsou lehké a pohodlné na nošení a modrá barva podtrhuje jejich originální charakter.

Timex Waterbury Ocean TW2V33200

Timex ve spolupráci s UFC

Značka Timex nedávno uzavřela velmi zajímavou spolupráci s organizací smíšených bojových umění UFC. Partneři podepsali čtyřletou smlouvu na značnou sedmimístnou částku. UFC dosud neměla licenčního partnera s populárním titulem "oficiální časomíra" a ve sportu, kde o konečném výsledku rozhodují vteřiny, je uzavření takového partnerství přirozeným rozhodnutím. Na trhu se brzy objeví modely řady Timex UFC Debut, interpretace "síly a odolnosti". - vlastnosti charakteristické pro obě značky. Kolekce Timex UFC Debut jsou sportovní modely pro volný čas vybavené quartzovým strojkem, 42 mm širokými obaly z nerezové oceli, čitelnými indexy a ručičkami s luminiscenční vrstvou, šroubovacími oušky a minerálním sklem chránícím ciferníky. Vodotěsnost modelu se odhaduje na 50 metrů. Hodinky Timex TW2V56600 se vyznačují tmavě modrým ciferníkem a červeným a tmavě modrým rámečkem s hodinovou stupnicí. Hodinky Timex s referenčním číslem TW2V56700 mají stříbrnozlatý náramek, černý ciferník a rámeček stejné barvy. Hodinky Timex TW2V58400 se zase vyznačují obálkou a rámečkem v intenzivním modrém odstínu. Posledním modelem řady UFC Debut je model TW2V56800, jehož obálka, náramek, ciferník a rámeček jsou černé.

Timex - stálá kvalita po celá léta

Hodinky Timex patří díky své odolnosti a spolehlivosti k nejkupovanějším hodinkám na světě. Jejich klasický, elegantní a zároveň rozmanitý design skvěle doplní elegantní a elegantně ležérní styl. Doporučujeme vám, abyste si prohlédli nejnovější nabídku výrobce na našich webových stránkách a v obchodě s papírenským zbožím.


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.