Oslnivá záře polární záře viděná z vesmíru září skrze nové hodinky G-SHOCK

G-SHOCK

Oslnivá záře polární záře viděná z vesmíru září skrze nové hodinky G-SHOCK

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

29 června 2023

Limitovaná edice hodinek G-Shock MTG-B3000PRB vyniká inovativními formami kovového designu, kterého bylo dosaženo kombinací originálních technik zahrnujících materiály, barvy a povrchové úpravy. Designový motiv je inspirován tančícími barvami polární záře, jak ji vidíme z vesmíru. Textury vytvořené rekrystalizací nerezové oceli a procesy kalení v hlubokých vrstvách propůjčují povrchové úpravě IP krásnou duhovou záři. Hodinky představují výrazný design, který v sobě spojuje odvážnou vizi, pečlivé řemeslné zpracování a pokročilé technologie.

  • Společnost G-Shock představuje nový model MTG-B3000PRB z limitované edice.
  • Jeho duhová povrchová úprava je inspirována tančícími barvami polární záře při pohledu z vesmíru.
  • Model se vyznačuje robustní konstrukcí a vysokou funkčností.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

Duhová povrchová úprava IP na rámečku aplikovaná na plášť hodinek G-SHOCK MTG-B3000PRB

Podle výrobce je rámeček z nerezové oceli hodinek G-SHOCK MTG-B3000PRB nejprve podroben rekrystalizačním a kalícím procesům, aby se na rámečku vytvořila tvrdá vrstva a vznikla jedinečná, dokonale lesklá textura. Proces hloubkového kalení vytváří tvrdou vrstvu tím, že do povrchu oceli vtlačuje uhlík, který zajišťuje zvýšenou pevnost. Na povrch je poté nanesena duhová IP vrstva, která odráží vzhled polární záře při pohledu z vesmíru.

G-Shock MTG-B3000PRB

Hodinky G-SHOCK MTG-B3000PRB se složitě tvarovaným víčkem s duhovou IP vrstvou dokončenou leštěním

Jemně tvarované víko s vypouklými stranami je vyrobeno tak, aby se setkalo s horním rámečkem, a vytváří tak velmi detailní kovové pouzdro s robustním vzhledem. K dosažení vysoké odolnosti se používá integrované tvarování pomocí opakovaných procesů kování, řezání a leštění. Speciální, jedinečná povrchová úprava Casio je navíc dosažena nanesením duhového IP povlaku na povrch materiálu a použitím procesu přeleštění, při kterém je povlakovaná vrstva odstraněna pouze z vypouklých částí víka. Tato jedinečná technologie provedení kombinuje původní lesk kovu s pestrobarevnou směsí měnících se odstínů IP povlaku.

G-Shock MTG-B3000PRB

Konstrukce Dual Core Guard: kompaktní tvar a nízká hmotnost hodinek G-SHOCK MTG-B3000PRB

Konstrukce G-Shock Dual Core Guard chrání vnitřek hodinek pouzdrem z pryskyřice vyztužené uhlíkovými vlákny a obklopuje pouzdro s kovovými součástmi. Horní a dolní část zadní strany pouzdra je vyvýšená a vytváří uši, které spojují řemínek s obalem. Model je mimořádně robustní, přitom je kompaktní a lehký. Na řemínek je použita průsvitná pryskyřice. Fialový odstín, který dostal, odkazuje na krásné a složité barvy polární záře. Fialová IP povrchová úprava je použita také na přezce a hnědá na poutku opasku. Řemínek lze snadno a rychle vyměnit bez použití dalších nástrojů stisknutím tlačítek na obou stranách uší.

G-Shock MTG-B3000PRB

Funkčnost hodinek G-SHOCK MTG-B3000PRB

Model Casio G-Shock se vyznačuje pokročilou funkčností a odolností proti nárazům. Jeho konstrukce byla optimalizována použitím menších a tenčích součástí a integrací elektronických součástek s technologií montáže s vysokou hustotou. Hodinky mají štíhlý, kompaktní profil a zároveň nabízejí funkce, jako je Smartphone Link, rádiové ovládání, ovládání pomocí solárního napájení a Bluetooth. Podsvícení Super Illuminator (vysoce svítivé LED světlo zajišťuje čitelnost ve tmě. Ciferník je krytý safírovým sklem odolným proti poškrábání s vnitřní antireflexní vrstvou.

G-Shock MTG-B3000PRB


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.