Nová kolekce Swatch Power of Nature má kořeny v přírodě

Swatch

Nová kolekce Swatch Power of Nature má kořeny v přírodě

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

07 února 2024

Nová kolekce hodinek švýcarského výrobce Swatch je inspirována jedinečnou silou přírody. Nejnovější modely jsou stylizovány podle přírodních divů, jako je vodopád, poušť, zasněžené hory a les. Tyto jedinečné přírodní prvky jsou na cifernících a řemíncích hodinek ztvárněny v inovativních detailech a texturách. Jaké modely tvoří kolekci Swatch Power of Nature?

  • Swatch představuje novou kolekci hodinek, které vzdávají hold zázrakům přírody.
  • Modely byly inspirovány lesem, zasněženými vrcholky hor, pouští a vodopádem.
  • Všechny hodinky jsou založeny na švýcarském quartzovém strojku.
  • Modely jsou k dostání v obchodě Hodinkovna.cz.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

Swatch Skin Irony Splash Dance koupající se ve vlnách vodopádu

HodinkySwatch Skin Irony Splash Dance SS07S143G jsou modelem, ve kterém byl zmapován vodopád. Modrý ciferník zdobí jedinečný vzor padajících kapek - houšť teček a čárek vytváří zvlněný vzor a evokuje rychlý a volný tok vody. Ciferník je rovněž opatřen bílým prstencem, který ve tmě svítí, stejně jako oranžové a zelené ručičky. Obal a náramek o průměru 42 mm jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli ve stříbrné barvě s kartáčovaným povrchem. Model se vyznačuje svěží, chladnou a čistou barevnou paletou připomínající vánek.

Swatch Skin Irony Splash Dance

Zkrocená síla pouště Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone

Rozlehlost a bezbřehost pouště, majestátní duny, obrazce psané větrem a nekonečnost písku ilustrují hodinky Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone SYXM100. Zkrocená síla pouště se projevuje na klidném, kompaktním ciferníku s originální pískovcovou povrchovou úpravou v béžové barvě. Lineární indexy jsou potaženy luminiscenční vrstvou, stejně jako modrá hodinová ručička a růžová minutová ručička. Obal o průměru 38 mm je vyroben z ušlechtilé oceli s tmavě šedou PVD povrchovou úpravou. Spojuje ji kontrastní texturovaný řemínek, který jemně odráží složitost pouštního terénu.

 Swatch Skin Irony Sunbaked Sandstone

Šustění listí a žár táborového ohně v lesním prostředí hodinek Swatch Irony Chronograph by the Bonfire.

Uklidňující síla lesa mezitím vyzařuje z hodinek Swatch Chronograph Irony by the Bonfire YVB416. Hodinky mají 43 mm velký, honosný plášť z ušlechtilé oceli s černou PVD povrchovou úpravou a spojený řemínek v přírodních, zemitých tónech, které vytvářejí dokonalé pozadí pro vypouklý vzor na ciferníku. Ten připomíná uhlíky táborového ohně, spadané listí, kapky deště na stromech a další drobné prvky ekosystému, které dohromady tvoří les. Číslicový ciferník doplňuje datumovka dne v měsíci a tři subciferníky chronografu.

Chronograf Swatch Irony by the Bonfire

Vzorek Irony Frostbloom na zasněžených vrcholcích mrazivých ledovců

Z hodinekVzorek Irony Frostbloom SB07S116G naopak vyzařuje svěžest horského vzduchu, strmých svahů, strmých vrcholků a mrazivých ledovců. Hodinky mají jedinečný ciferník plný složitých a kontrastních struktur v mrazivých tónech, který reprodukuje zasněžené svahy, skalnaté vrcholky hřebenů a stopy po pneumatikách na hladkém, zmrzlém povrchu. Je vybaven lineárními indexy a čtyřmi arabskými indexy, které ve tmě svítí, stejně jako hodinová a minutová ručička. Ciferník s trojrozměrným efektem, který mu dodává hloubku a perspektivu, je zasazen do biokeramického obalu z ušlechtilé oceli, který dotváří lehký, ale robustní design.

Vzorek Irony Frostbloom


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.