Fiyta

Fiyta

G-SHOCK

G-SHOCK slaví 40 let: G-D001 z 18karátového zlata vytvořený umělou inteligencí

03 května 2024
Společnost G-SHOCK slaví 40. výročí svého založení projektem Dream Project #2, v rámci kterého představila limitovanou edici modelu G-D001 vytvořeného s využitím umělé inteligence. Tyto hodinky vyrobené z 18karátového zlata se vyznačují inovativními technologickými řešeními a mimořádně precizním zpracováním.

Značka hodinek Fiyta od konce 80. let minulého století zvyšuje laťku stále výš. Ambice a snaha o dokonalost jsou klíčová slova, která popisují výrobce. Více informací o luxusních hodinkách Fiyta si můžete přečíst na našem oficiálním hodinářském blogu.

Blog o hodinkách Fiyta - zajímavosti, recenze, novinky

Máte rádi zajímavosti a čtení o novinkách ze světa hodinek? Zajímají vás recenze? To vše najdete na našem oficiálním blogu, kde také zveřejňujeme průvodce, novinky ze života značky, přehled novinek nebo žebříčky asijských hodinek Fiyta. Pokud se o nich chcete dozvědět více, doporučujeme náš blog.

Hodinky značky Fiyta dokazují, že hodinářskému trhu se daří i mimo Evropu. Tato mezinárodně uznávaná značka využívá nejnovější technologie a zároveň nabízí originální inovace. Více informací o hodinkách Fiyta najdete na našem oficiálním blogu.

Podívejte se také na: Hodinky Fiyta