Black Friday 2022 - jaké hodinky si pořídit na promo akci?

Zvědavost

Black Friday 2022 - jaké hodinky si pořídit na promo akci?

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

24 listopadu 2022

Blíží se jedna z nejočekávanějších propagačních akcí roku. Ano, je černý pátek! Je ideální čas na nákup dárků na Vánoce nebo na vánoční a silvestrovský styling. Je ještě něco, co by stálo za to vyhledat v rámci propagace? Samozřejmě, že je! A právě tyto hodinky jsou k dispozici na našich webových stránkách. Rozhodl jsem se, že vám prozradím malé tajemství a prozradím vám, které hodinky se vyplatí pořídit zejména na letošní černý týden! Jste připraveni? Pak vás zvu na přehled.

Black Friday 2022 - jak si vybrat perfektní hodinky?

Předpokládám, že mnozí z vás budou během těchto horkých akcí hledat hodinky jako dárek pro své blízké. První otázka, která vás napadne, je, jaký model zvolit? Navzdory zdání to není tak složité. Nejdříve se důkladně zamyslete nad stylem obdarovávané osoby, nad tím, co ráda dělá ve svém volném čase, a především nad tím, jaký rozpočet můžete vyčlenit. Elegantní, klasické hodinky, jako jsou například reklamní hodinky Bowa Tokyo TO335-15-161L, se budou hodit těm, kteří preferují minimalistický styl. Bohatě zdobené modely nebo modely v jedinečných barvách zaujmou ty, kteří jsou rádi středem pozornosti. Chytré hodinky jsou naopak splněným snem sportovních nadšenců. Všem dobře známé hodinky Suunto 9 Baro All Black Wrist HR GPS SS050019000 zaujmou i ty nejnáročnější a jejich cena vás zarazí do sedadla! Teď, když už víte, jaký typ hodinek budete hledat, můžeme přejít k identifikaci reklamních skvostů!

Black Friday Suunto 9 Baro

Městská, nadčasová elegance od společnosti Bowa na Black Friday

Jsem nesmírně hrdý na to, že mohu představit první model Bowa New York NY384-14-184M. Tuto akci si nemůžete nechat ujít! Působivý je černý ciferník se zlatými prvky, doplněný decentní datumovkou, zasazený do zlatého síťovaného náramku. Nebylo by správné, kdybych nezmínil sluneční ozdobu na ciferníku, která mu dodává punc dokonalosti. Tato nadčasová kombinace představuje typickou městskou eleganci, která vydrží dlouhá léta. Tento typ hodinek je klasikou, kterou lze použít jako doplněk slavnostního, kancelářského nebo i každodenního oblečení. Jsem přesvědčen, že mnoho žen by takový dárek pod vánočním stromečkem rádo našlo. Pssst, Santo, jsi tady?

Black Friday Bowa New York

Černý pátek pro sportovce - Garett, Suunto a Fossil

Jsou zde nějací milovníci fyzické aktivity? Pokud ano, mám něco speciálně pro vás, skutečný svátek chytrých hodinek! Výprodejový hit, hodinky Suunto 5 Peak Ochre SS050731000 - to je ideální model pro příznivce outdoorových sportů a aktivit, jako je horolezectví, běh nebo cyklistika. Model Garett Lady Naomi Pro RT 5904238480649 za mimořádně atraktivní cenu osloví dámy, které si zakládají nejen na sportu, ale také na eleganci. Tento model má skutečně vše, co stylová a nadčasová žena potřebuje. Muže potěší hodinky Fossil Smartwatch Gen 6 FTW4062. Kromě výjimečné ceny tento model zaujme také svým designem a funkčností. Elegantní povrchová úprava se snoubí se sportovní funkčností a moderními technologiemi. Působivé, že?

Black Friday Fossil Smartwatches

Black Friday 2022 - pořiďte si hodinky za speciální akční cenu ještě dnes!

Taková příležitost, jako je Černý pátek , je jen jednou za rok! Pokud jste snili o koupi hodinek, můžete si svůj sen splnit ještě dnes na našich webových stránkách Hodinkovna.cz a využít stovky akčních, časově omezených cen.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.