Benátské dekorativní dědictví v nových hodinkách Venezianico Nereide Avventurina

Novinky

Benátské dekorativní dědictví v nových hodinkách Venezianico Nereide Avventurina

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

16 května 2023

Italská značka Venezianico v poslední době nepřestává překvapovat, zejména pokud jde o dekorativní metody. Manufaktura experimentuje a zároveň si zachovává svou DNA - italské dědictví. Pokud vám tedy ve sbírce chybí neokoukané hodinky, které se hodí pro každodenní nošení, určitě si prohlédněte novinku od Venezianico, hodinky s avanturínovým sklem.

  • Premiérové hodinky Venezianico Avventurina mají ciferník s ozdobným sklem, které připomíná třpytivé kovové částečky.
  • Hodinky se vyznačují velmi kvalitním zpracováním, včetně wolframu, safírového skla, kalibru Swiss Made a oceli 316L.
  • Hodinky Venezianico Nereide Avventurina bude možné zakoupit v našem obchodě. Neváhejte si nastavit upozornění na dostupnost v kartě produktu.
  • Další informace o hodinkách naleznete na našem blogu

Venezianico mistr ornamentu. Nový přírůstek do kolekce Nereide

Jednou z posledních novinek značky byly hodinky Venezianico Nereide Tungsteno Madreperla, u nichž byla k výzdobě číselníku použita tmavá olejová perleť. Chvíli předtím značka představila také hodinky s nejtmavším ciferníkem na světě - Venezianico Ultrablack s akrylovou barvou Musou Black™. Tentokrát měly premiéru hodinky Venezianico Nereide Avventurina s ciferníkem vyrobeným z avanturínového skla. Jedná se o druh dekorativního skla, které obsahuje jemné lesklé kovové částečky, obvykle měď nebo chrom. Toto sklo bylo vynalezeno benátskými alchymisty v 17. století a rychle se stalo oblíbeným materiálem používaným při výrobě šperků. Charakteristickým rysem avanturínového skla je jeho třpytivý, lesklý vzhled, který připomíná přírodní minerály, jako je avanturín nebo sluneční kámen.

Hodinky budou brzy k dispozici ke koupi na webových stránkách společnosti Hodinkovna.
Hodinky Venezianico Nerede s avanturínovým sklem Nereide-Avventurina

Jako obvykle solidně zpracované. Prozkoumejte vlastnosti modelu Venezianico Avventurina

Značka věnuje velkou pozornost zpracování. Odtud pramení robustní, vysoce kvalitní komponenty, včetně safírového skla a rámečku z wolframu. Jedná se o hodinky potápěčského typu, jejich vodotěsnost je 20 ATM. Výrobci přizpůsobili použitelnost účelu, takže zmíněná luneta je otočná, 120 cvaků, a ciferník je vybaven snadno čitelnými značkami spolu s podsvícením BGW9 Super-LumiNova®. Samotné hodinky patří do kolekce Venezianico Nereide a mají rozměry charakteristické pro tuto řadu, tedy 42milimetrové pouzdro. Za zmínku stojí také to, že Venezianico ve svých hodinkách vždy používá kvalitní, dobře známé automatické strojky. Model Venezianico Nereide Avventurina pohání švýcarský kalibr Sellita SW200-1. Například model Nereide Ultraleggero s odhaleným mechanismem je vybaven japonským werkem Seiko NH70A. Pokud vám tedy v souvislosti s nákupem hodinek záleží na profesionalitě, bude Venezianico dobrou volbou.

Zvýraznění hodinek Venezianico Avventurina


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.