Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 43 mm
Šířka řemínku 22 mm

241693 Pánské hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241693 Victorinox Maverick Chronograph

Hodnocení zákazníků: 5
Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Změňte si velikost řemínku (49 Kč) Tento výrobek lze nastavit tak, aby se přizpůsobil vašemu zápěstí. Náramek vám zdarma upravíme na požadovanou velikost zápěstí. Více informací naleznete v části Vhodný náramek
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241693

Elegantní hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241693 jsou ideálními hodinkami pro muže - ať už na běžné nošení, nebo k vážnějšímu oblečení. Na výrobu obálky byla použita vysoce kvalitní nerezová ocel. Na zeleném ciferníku se nachází datumovka měsíce a dne v měsíci. Hodinky Maverick Chronograph 241693 mají navíc jednosměrně otočný ciferník s funkcí chronografu a tachymetru. Ciferník je chráněn safírovým sklem s trojitou antireflexní vrstvou. Pro pohodlí nositele je náramek vyroben z ušlechtilé oceli. O chod hodinek se stará švýcarský quartzový strojek, který zaručuje spolehlivost. Vodotěsnost hodinek ve třídě 10 ATM chrání před většími vodními tříštěmi. Švýcarská kvalita na vysoké úrovni jde ruku v ruce s elegantním a klasickým stylem hodinek, které jsou ideální pro nejednoho muže.

Victorinox - nejvyšší kvalita a praktičnost

HodinkyVictorinox Maverick Chronograph 241693 jsou hodinky, které se osvědčí při jakékoli fyzické aktivitě. Hodinky jsou vybaveny chronografem a vodotěsností 100 a jsou vhodné pro mnoho různých situací. Tento model je skvělým řešením pro muže, kteří dbají i na elegantní vzhled přístroje. Model se skládá z kulatého pouzdra a náramku, které jsou vyrobeny z nerezové oceli ve stříbrno-zlaté barvě. Analogový ciferník zelené barvy byl navržen tak, aby byly hodiny čitelné za všech podmínek - na ručičkách a indexech byla umístěna hmota Super-LumiNova. Mezi další funkce tohoto modelu patří tachymetr, datumovka, otočný rámeček, šroubovací zadní kryt a ochrana korunky.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově proslulá svými legendárními švýcarskými armádními noži, které jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože byla založena v roce 1884 Karlem Elsnerem ve vesnici Ibach (ve švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Zegarek męski Victorinox Maverick Chronograph

Vynikající design a široká funkčnost

Pánské hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241693 se skládají z:

  • Švýcarský quartzový strojek Ronda 5030.D, který je poháněn baterií.
  • Kulaté pouzdro a náramek z ušlechtilé oceli ve stříbrno-zlaté barvě.
  • Analogový ciferník zelené barvy.
  • Safírové sklíčko odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Funkcedata na 6. hodině.
  • Ručičky a indexy potažené vrstvou Super-LumiNova.
  • Chronograf.
  • Tachymetr.
  • Šroubovací zadní kryt.
  • Otočný rámeček.

Voděodolnost

Vodotěsnost hodinek byla nastavena na 100 metrů, což umožňuje větší kontakt s vodou, např. při plavání v bazénu nebo potápění v malých hloubkách, aniž by bylo nutné přístroj vyjmout.

Záruka

Na pánské hodinky Victorinox Maverick Chronograph 241693 se vztahuje pětiletá záruka výrobce a jsou zabaleny v originální krabičce. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241693

Model 241693
EAN 7611160049742
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 43.00 mm
Barva ciferníku Zelená
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Nerezová ocel
Barva řemínku Stříbro-Zlato
Šířka řemínku 22.00 mm

Recenze o Victorinox Maverick Chronograph 241693 (3)

Hodnocení zákazníků: 5
Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:
  1. 15.09.20
    100%
    Dnes jsem to obdržel, je to mimořádný vzhled, velmi ušlechtilý a nositelný pro mimořádné situace. Zamiloval jsem se do tohoto modelu. Vřele to všem doporučuji. Victorinoxy je ve své třídě, už bych do jiné značky nešel.
    Marcin Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.
  2. 26.03.20
    100%
    Koupil jsem tátovi k 50. narozeninám, byl šťastný jako dítě, protože vždy snil o Victorinoxu. Ten se mu líbil, protože má pěkný dvoubarevný náramek, který odpovídá situaci mého táty (pracuje ve velké korporaci). Mohu tedy doporučit velkým klukům: D
    Kasia Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.
  3. 06.03.20
    100%
    Doporučuji!
    Anita Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.

Vyjednávání o ceně