-14%

Zjistěte, zda vám hodinkypadnou do ruky

Watch's visualization

Vyzkoušejte hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Šířka pouzdra 44 mm
Šířka řemínku 21 mm

241763 Pánské hodinky Victorinox Alliance Large 241763 Victorinox Alliance Large

14 059 Kč 12 047 Kč 2 012 Kč levnější Nejnižší cena od 30 dnů před zlevněním: 14 059 Kč Instalments 0%: 15 x 803 Kč
Skladem - ihned k odeslání
Layer 1
Doprava zdarma
Objednejte během 0h 00m 00s, obdržíte
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Změňte si velikost řemínku (49 Kč) Tento výrobek lze nastavit tak, aby se přizpůsobil vašemu zápěstí. Náramek vám zdarma upravíme na požadovanou velikost zápěstí. Více informací naleznete v části Vhodný náramek
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241763

Pánské hodinky Victorinox Alliance Large 241763 jsou modelem, který v sobě spojuje elegantní design a solidní zpracování. Jsou vybaveny přesným švýcarským quartzovým strojkem Ronda 6004.D, který je poháněn baterií. Jejich konstrukci tvoří ocelové pouzdro a náramek, potažené odolnou stříbrnou barvou, a tmavě modrý ciferník vybavený datumovkou a sekundovým subciferníkem. Ciferník je chráněn safírovým sklíčkem extrémně odolným proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou. Model je rovněž vybaven indikátorem vybití baterie a šroubovacím zadním krytem. Velkou předností hodinek Victorinox je jejich vodotěsnost 10 ATM, která umožňuje volné plavání a potápění v malých hloubkách. Na výrobek se vztahuje pětiletá záruka a je zabalen v originální krabičce.

Victorinox Alliance Large - nezaměnitelná krása a špičková kvalita

Victorinox Alliance Large 241763 zaujme rozhodným designem, nejlepšími materiály a vytříbeným zpracováním. Hodinky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli, ze které bylo vytvořeno pouzdro a náramek. Tmavě modrý ciferník zdobí stříbrné ručičky a kuželové značení. Hodinky se spoléhají na doplňky, jako je safírové sklíčko s trojitou antireflexní vrstvou, vteřinová ručička s datem na 3. hodině, ukazatel vybití baterie a šroubovací zadní kryt.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově proslulá svým legendárnímšvýcarským armádním nožem, který je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v švýcarském kánonu). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Victorinox Alliance Large 241763

Nejlepší zpracování uzavřené v jedinečném designu

Pánské hodinky Victorinox Alliance Large 241763 se skládají z:

  • Kulaté pouzdro a náramek, které jsou vyrobeny z postříbřené nerezové oceli.
  • Stříbrné značky a ručičky umístěné na tmavě modrém ciferníku.
  • Přesný švýcarský quartzový strojek Ronda 6004.D, poháněný baterií.
  • Safírové sklíčko odolné proti poškrábání s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Funkce data pro dny v měsíci na 3. hodině.
  • Indikátor vybití baterie.
  • Vteřinová ručička pod číselníkem.
  • Šroubovací zadní kryt.

Voděodolnost

Vodotěsnost byla stanovena na 100 metrů - to znamená, že hodinky lze používat k plavání a potápění bez akvalungu, aniž byste se museli obávat koroze mechanismu.

Záruka

Pánské hodinky Victorinox Alliance Large 241763& jsou zabaleny v originální krabičce a je na ně poskytována pětiletá záruka. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241763

Model 241763
EAN 7630000727688
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 44.00 mm
Tloušťka pouzdra 9.60 mm
Barva ciferníku Námořnická modrá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Nerezová ocel
Barva řemínku Stříbrná
Šířka řemínku 21.00 mm

Recenze o Victorinox Alliance Large 241763

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně