241888 Pánské hodinky Victorinox Airboss Mechanical 241888 Victorinox Airboss Mechanical

25 588 Kč
Layer 1
Doprava zdarma
Objednejte během 0h 00m 00s, obdržíte
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Změňte si velikost řemínku (49 Kč) Tento výrobek lze nastavit tak, aby se přizpůsobil vašemu zápěstí. Náramek vám zdarma upravíme na požadovanou velikost zápěstí. Více informací naleznete v části Vhodný náramek
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Victorinox 241888

Hodinky Victorinox Airboss Mechanical 241888 jsou mimořádně robustní pánské hodinky, které kombinují sportovní a elegantní styl. Stříbrné pouzdro hodinek je vyrobeno z nerezové oceli. Safírové sklíčko s antireflexní vrstvou chrání černý ciferník vybavený datumovkou a denním časem. Mezi další funkce hodinek patří logaritmické šoupátko, otočný rámeček, šroubovací zadní kryt a vojenský čas. Vodotěsnost byla stanovena na 10 barů. Na výrobek se vztahuje pětiletá záruka výrobce.

Victorinox Airboss - špičková kvalita v leteckém stylu

Řada Victorinox Airboss představuje třídu v kombinaci s extrémní odolností, která odkazuje na letecký styl - lehkost, jemnost, ale také výdrž a odolnost. Hodinky Victorinox Airboss Mechanical 241888 jsou ideálním modelem pro muže, kteří mají rádi kombinaci elegantního a sportovního designu. Obal i náramek jsou vyrobeny z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli. Obě tyto části jsou pokryty stříbrnou vrstvou. Kontrastem k pouzdru je černý ciferník vybavený datumovkou, 24hodinovým časem a vojenským časem. Čas snadno přečtete bez ohledu na denní či noční dobu díky safírovému sklíčku s trojitou antireflexní vrstvou a technologií Super LumiNova.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradice již více než 130 let

Victorinox AG je švýcarská rodinná společnost, která je dnes celosvětově proslulá svými legendárními švýcarskými armádními noži, které jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů. Společnost vyrábějící nože založil v roce 1884 Karl Elsner ve vesnici Ibach (v kanonii Schwyz). Byla založena s cílem snížit nezaměstnanost a zabránit masové emigraci. Firma se brzy začala rychle rozrůstat, což mělo vliv na prestiž značky v zemi, a tak - v roce 1891 byla dodána první zásilka nožů švýcarské armádě. To byl přelomový rok, který umožnil vznik kolekce vojenských nožů. Neustálý vývoj společnosti umožnil, aby se stala jedním z předních výrobců nožů na světovém trhu. Dnes se kromě nožů můžeme těšit mimo jiné i na hodinky Victorinox, které v sobě spojují švýcarskou preciznost, spolehlivost a odolnost.

Pánské hodinky Victorinox Airboss Mechanical

Skvělý vzhled a nejlepší funkčnost

Pánské hodinky Victorinox 241888 se skládají z:

  • Stříbrného obalu a náramku z vysoce kvalitní nerezové oceli.
  • Černý analogový ciferník s arabskými číslicemi.
  • Safírové sklíčko (9 bodů z 10 na Mohsově stupnici) s trojitou antireflexní vrstvou.
  • Šroubovací a prosklená zadní strana pouzdra.
  • Přesný švýcarský automatický strojek Sellita kalibr SW200.
  • Rezerva chodu 38 hodin.
  • Datum na 6. hodině.
  • 24hodinový systém.
  • Univerzální koordinovaný čas (vojenský čas).
  • Technologie Super Lumi-Nova , která je na rozdíl od luminiscenční vrstvy účinnější.
  • Logaritmické posuvné pravidlo.
  • Bezel otáčející se ve dvou směrech.

Vodotěsnost .

Vodotěsnost nastavená na 10 ATM zajišťuje bezpečný kontakt s vodou bez obav ze zaplavení při povrchovém plavání a potápění.

Záruka

Pánské hodinky Victorinox 241888 jsou baleny v originální krabičce a je na ně poskytována pětiletá záruka. Součástí záruky je také bezplatná výměna baterie během prvního roku používání, ale pouze v případě, že je baterie zcela opotřebovaná (vybitá).

Co je v krabička?

  • 5letá mezinárodní záruka poskytovaná společností Victorinox Swiss Army
  • " Návod k obsluze
  • " Značková krabička Victorinox

Více informací Victorinox 241888

Model 241888
EAN 7611160089014
Značka Victorinox
Typ Pánské
Záruka 5 let
Vodotěsnost 100 metrů
Strojek Mechanický (Automat)
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 42.00 mm
Barva ciferníku Černá
Sklíčko Safírové
Materiál řemínku Nerezová ocel
Barva řemínku Stříbrná
Šířka řemínku 22.00 mm

Recenze o Victorinox Airboss Mechanical 241888

Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:

Vyjednávání o ceně