5 hodinek pro muže - do 1000 CZK

TOP

5 hodinek pro muže - do 1000 CZK

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

09 prosince 2021

Stojí za to investovat do hodinek, které se prodávají za nízkou cenu? Děje se s tím něco? Není cena podezřele nízká? V dnešním příspěvku vám dokážeme, že hodinky, které se prodávají za nízkou cenu, jsou stejně dobré jako hodinky v hodnotě tisíců. V našem obchodě garantujeme nejvyšší kvalitu - také pro méně bohaté klienty.

Pánské hodinky do 1000 CZK - co můžete očekávat od této ceny?

Mezi pánskými hodinkami, které se prodávají za méně než 200 zł, můžeme najít mnoho stylů, které zaujmou mnoho lidí různých potřeb. Můžeme se setkat s elegantními hodinkami s koženými řemínky a minimalistickými ciferníky, ale i neformálními, neformálními a sportovními hodinami s elektronickými displeji a dalšími užitečnými funkcemi. Hodí se některý z nich vašim potřebám? Zkontrolujte to sami!

Které hodinky až 1000 CZK? Naše návrhy!

Speciálně pro vás jsme připravili srovnání 5 různých pánských hodinek, které si každý fanoušek hodinek může dovolit. Elegantní hodinky pro každý den a ty, které plní různé funkce - zajímá vás? Čti dál.

Pierre Ricaud Classic P97215.1213Q

Klasický model P97215.1213Q od slavné značky - Pierre Ricaud, bude perfektním doplňkem pro všechny, kteří považují kombinaci kůže a zlata za esenci elegance. Tyto nadčasové hodinky byly vybaveny pohodlným koženým řemínkem v černém a ocelovém zlatém pouzdře. Díky minimalistickému ciferníku jsou hodinky extrémně čitelné a univerzální - hodí se k mnoha různým elegantním outfitům.

Lorus Classic RP501AX9

Dalším elegantním kouskem je RP501AX9 z kolekce Classic japonské značky Lorus. Stříbrný pás je kombinován s pouzdrem se stejnými vlastnostmi. Materiály, které byly použity k vytvoření těchto hodinek, jsou hypoalergenní - nesenzibilizují ani se nepasou. Tento hodinek je navíc vybaven užitečnými okny kalendáře.

Timex Expedition Scout TW4B06900

Ti, kteří se zajímají o méně elegantní modely a je pro ně důležité, aby hodinky vyhovovaly jejich každodennímu neformálnímu oblečení, se budou zajímat o Timex TW4B06900 ze série Expedition Scout. Tento model byl vytvořen v univerzální černé barvě. Popruh NATO zaručuje pohodlí při plnění každodenních činností a při cvičení. Tento hodinek byl vybaven praktickým kalendářním oknem a podsvícením INDIGLO, které umožňuje číst hodinu i ve tmě.

Casio Sport A163WA-1QES

Pánové, kteří chtějí, aby jejich hodinky byly co nejuniverzálnější - ne příliš elegantní ani neformální, by měly věnovat pozornost klasickému modelu Casio A163WA-1QES z kolekce Sport. Naráží na retro vibrace minulých desetiletí a byl vybaven mnoha užitečnými funkcemi, jako jsou: alarmy, stopky, automatický kalendář, čas 12/24 hodin a funkční podsvícení. Vše za méně než 1000 CZK!

Casio Sport AE-3000W-9AVEF

Technologicky nejpokročilejším modelem je Casio Sport AE-3000W-9AVEF, který je ideální pro všechny nadšence sportovních dobrodružství a pro ty, kteří milují gadgety a četné funkce. Casio Sport je model, který rozhodně přitahuje pozornost, přestože barvy jsou spíše zeslabené - což umožňuje hodinkám vyhovovat různým outfitům. Kromě řady funkcí mají hodinky třídu vodotěsnosti 100 metrů - to znamená, že aniž byste je vzali, můžete plavat a potápět se bez aqua-lung.

Stručně řečeno, v našem obchodě je mnoho hodinek za méně než 1000 CZK. Musíte jen trochu hledat, abyste našli styl, který by vyhovoval vašim potřebám. Nízká cena se nerovná nízké kvalitě. Pamatujme si na to!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.