Sbalte se na cestu. Praktické doplňky pro muže

Tipy

Sbalte se na cestu. Praktické doplňky pro muže

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

19 dubna 2023

Cestovní sezóna je v plném proudu. Prodloužený vánoční víkend je za námi a před námi jsou dlouho očekávané prvomájové svátky. Co si zabalit na cestu mimo město? Zde je několik praktických doplňků pro muže. Ať už se chystáte do města nebo na výlet do přírody, podívejte se na naše tipy a objevte doporučené produkty, které vám vydrží dlouhá léta.

Čeká vás cesta? Vezměte si s sebou cestovní pouzdro na hodinky

Při cestování jsou naše věci obzvláště náchylné k poškození. Kolikrát se vám stalo, že jste si poškrábali telefon, když jste ho dali do stejné kapsy jako klíče? Kdo z vás alespoň jednou slyšel hrozivý zvuk modřiny tím, že položil svůj batoh na tvrdý povrch? Životnost našich předmětů závisí na péči o ně. Při výběru všech druhů krytů a pouzder je proto vhodné sáhnout po kvalitních výrobcích. Zde doporučujeme značku WOLF, která nabízí mimo jiné cestovní pouzdra na hodinky. Výhodou je velmi dobře tvarovaný vnitřní prostor, takže hodinky nebudou "létat". Pouzdro Wolf Roadster 477856 pojme troje hodinky, má bezpečné zapínání a tajnou přihrádku na šperky nebo hotovost. Na krátké cesty s jedněmi hodinkami postačí pouzdro s jednou přihrádkou, například Leanschi Chocolate Brown WPO1-CHOC.

Cestovní kufr

Praktický a technický kompas Suunto

Pro turistiku v horách, kempování v lese, jízdu na kajaku a všechny outdoorové aktivity se vyplatí pořídit si profesionální kompas. Takový, který bude pevně vyrobený, vybavený odolnými magnety a bude také ukazovat přesné údaje. Pokud tedy hledáte něco, co vám vydrží ve výbavě několik let, podívejte se na kompasy Suunto. Finská značka přesně ví, jak vyrobit jednoduše dobré vybavení. Suunto MB-6 Global je kompatibilní kompas se zesíleným pouzdrem a funkcemi, které potřebujete pro výškovou navigaci. Má globálně vyváženou jehlu s kamenným ložiskem, nastavitelnou stupnici pro korekci deklinace, náklonový měřič a jeho přesnost je 2,5°. Je pohodlný díky svému designu krabičky od sirek, luminiscenčním značkám a zaměřovacím přístrojům: zrcátku, motýlku a mířidlům. Dobře si vede i při extrémních teplotách.

Zrcadlový kompas Suunto MB-6 Global

Rotomaty a organizéry WOLF - pečujte o své automatické hodinky

Sbalit si věci na cestu je jedna věc, nechat je bezpečně doma je věc druhá. Pro kratší cesty, ať už víkendové nebo služební, jsou mezi muži oblíbenou pomůckou rotomaty. Když v nich automatické hodinky zůstanou, nepostaví se a majitelé nemusí provádět úpravy času. Kromě toho jsou pěkným dekorativním doplňkem bytu. Stačí se podívat na rotomat Wolf British Racing 792241 - jeho krásný odstín britské závodní zelené a zlaté lemování jsou působivé i bez hodinek uvnitř. Pro quartzové hodinky doporučujeme organizéry, které pojmou mnohem více hodinek. Takovým ekvivalentem bude box Wolf British Racing 792741, který pojme až 10 pánských i dámských hodinek. Hodinky neabsorbují prach, čímž poskytují majiteli pocit péče o vzácné doplňky.

Wolf British Racing sametový rotátor hodinek 792241

Všestranné a spolehlivé sluneční brýle Meller

Výlet se neobejde bez slunečních brýlí. Společnost Clockworks nabízí brýle značky Meller, jejichž design se vždy vyznačuje módní formou, pestrými barvami a vysokou kvalitou. Většina modelů je polarizovaná avysoký UV filtr. Doporučit můžeme sluneční brýle Meller Bakari Dark Candy Grey BK-TEJAGREY, které se vyznačují tmavými barvami a nadčasovým tvarem. Mají povrchovou úpravu proti poškrábání, která chrání před škrábanci. Jedná se o klasiku, která se bude hodit ke každé možné příležitosti. Výlet do mazury s přáteli, svatba kamaráda, procházka městem, návštěva rodiny nebo dovolená s partnerem. Hnědá barva bude dokonale ladit s bílou, béžovou a šedou a brýle Meller nenápadně podtrhnou styl majitele.

Pánské sluneční brýle Brown Meller Bakari Dark Candy Grey BK-TEJAGREY

Originální a rychle se nabíjející nabíječka pro chytré hodinky

Nedostatek kvalitní nabíječky je postrachem každé cesty. Nikdo nechce ztrácet čas plným nabíjením svého zařízení, a to samozřejmě mluvíme o neoriginálním příslušenství nevalné kvality. Kromě přiložené nabíječky pro chytré hodinky je dobré zakoupit další sadu, která bude vždy v cestovním batohu. V kategorii nabíječek pro chytré hodinky najdete praktické příslušenství určené pro konkrétní modely, např. kabely a nabíječky pro Suunto 9 Peak, chytré hodinky Fossil nebo další kompaktní řešení, jako je přenosná nabíječka Coros WAPX.CRB.KEY. kterou lze připevnit na klíče.

Nabíječka hodinek Suunto a přenosná nabíječka hodinek

Příslušenství na cesty. Co si ještě vzít s sebou?

Často si na poslední chvíli vzpomeneme na logické věci, které, což je zajímavé, není tak snadné koupit z ruky v blízkosti domova. Při objednávání produktů na cestu se podívejte také například na ochranná skla a fólie na hodinky a chytré hodinky. Pokud ještě nevlastníte chytré hodinky, doporučujeme vám také navštívit naši nabídku nebo kontaktovat náš zákaznický servis, který vám pomůže vybrat chytré hodinky pro vzrušující a aktivní cestování.


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.