Aktivní zimní dovolená - žebříček chytrých hodinek

TOP

Aktivní zimní dovolená - žebříček chytrých hodinek

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

01 února 2023

Jako každý rok přichází po Novém roce ve školách a na vysokých školách vysněná a zasloužená přestávka, kterou jsou zimní prázdniny. Dva týdny prázdnin, na které se těší všichni, malí i velcí. Je to doba, kdy je nejlepší odpočinek ten aktivní. Pohyb na čerstvém vzduchu je zdraví prospěšný, a pokud se hýbete, vyplatí se investovat do kvalitních chytrých hodinek, které vám umožní sledovat vaše sportovní cíle a pokroky a také dohlížet na vaši denní dávku pohybu! Nezapomeňte se podívat na žebříček chytrých hodinek pro zimní dovolenou!

Sportovní zimní dovolená. Vyberte si osvědčené chytré hodinky

Chytré hodinky, neboli smartwatch, jsou již dlouho hitem pro mnoho lidí s různými zájmy a různým přístupem ke sportu i technologickým inovacím. Hlavní výhodou chytrých hodinek je jejich pokročilá technologie. Obecně se jedná o minipočítač, který umí všechno. Od jednoduchého spárování s chytrým telefonem až po přesné měření životních funkcí a intuitivní bezkontaktní platby NFC.

Aktivní zimní dovolená - žebříček sportovních chytrých hodinek

Chytré hodinky jsou také pobídkou k pravidelnému cvičení a aktivitě - počítají kroky, spálené kalorie a díky přizpůsobeným režimům, jako je jízda na kole nebo běh, vás mohou informovat o vašich pokrocích v jakémkoli sportu, který si vyberete. A to je jen malý zlomek toho, co takové chytré hodinky nabízejí!

Jaké chytré hodinky si vybrat na dovolenou?

Tento typ chytrých hod inek si oblíbili profesionální sportovci, lidé s aktivním životním stylem, ti, kteří rádi sledují módu a nejnovější trendy, ale i starší lidé nebo dokonce děti. Při výběru chytrých hodinek pro jinou osobu, která má na mysli aktivní zimní dovolenou, je třeba v první řadě postupovat s rozumem. Za prvé, zda tato osoba již nemá podobný gadget. Za druhé, k čemu bude sloužit a jaký bude jeho účel. Bude sloužit k bruslení nebo jako neodmyslitelný pomocník na různých akcích a atrakcích pořádaných městy? Nebo to má být spolehlivý přístroj použitelný během zimního výletu a vybavený pokročilými sportovními režimy? Možností je mnoho, ale nejdůležitější je, aby takové chytré hodinky byly robustní, lehké, nedřely se o ruku a byly připraveny na jakoukoli zimní výzvu, ať už jde o lyžování a snowboarding, nebo turistiku po vyznačených zimních stezkách.

Aktivní zimní dovolená - žebříček sportovních chytrých hodinek

Aktivní zimní dovolená - 5 nejoblíbenějších chytrých hodinek

Které vyzkoušené chytré hodinky jsou tou nejlepší volbou pro úspěšnou cestu? Podívejte se na žebříček 5 nejlepších chytrých hodinek pro aktivní zimní dovolenou!

Sportovní hodinky Coros Vertix 2 - zimní výlet bez omezení

Značka Coros se specializuje na výrobu pokročilých chytrých hodinek určených pro profesionální sportovce, kteří při tréninku a soutěžích podávají 200% výkon. Zná ji každý na celém světě. Jeden z jejích bestsellerů - sportovní hodinky Coros Vertix 2 WVTX2-SVR- se na prvním místě umístil z nějakého důvodu. Zvolí si ji milovníci přežití, outdoorových aktivit a horských výprav, ale osvědčí se i při zimních výletech do polských lyžařských středisek nebo při zahraničních lyžařských a snowboardových výletech do Švýcarska, Rakouska nebo Francie. Mezi četnými funkcemi jsou ty, které budou ideální pro milovníky zimních sportů: počítadlo kalorií, ujetá vzdálenost, připojení GPS, přístup k mapám světa Landscape, regionálním topografickým mapám a hybridním mapám, stejně jako aklimatizační režim, noční režim, navigace Breadcrumb, barometrický výškoměr a personalizované tréninkové jednotky. Když se rozhodnete pro sportovní hodinky Coros Vertix 2, získáte nejmodernější software, inovativní technologie a kvalitu, která vám zajistí pohodlné nošení.

Sportovní hodinky Coros Vertix 2 WVTX2-SVR - hodnocení chytrých hodinek

Polar Ignite 3 Purple Dusk - buďte během zimních prázdnin fit a styloví

Dalším hitem letošní zimy jsou hodinky Polar Ignite 3 Purple Dusk 725882062518. Tyto moderní sportovní hodinky jsou volbou pro ty, kteří hledají osvědčené zařízení pro aktivní trávení zimních svátků. Model zaručuje každodenní dávku pohybu. Díky různým tréninkovým režimům a funkcím souvisejícím s odpočinkem a regenerací se hodinky Polar Ignite 3 snadno zařadí do vašeho režimu a zajistí zdravý životní styl. Jemný, elegantní a odolný náramek z pružného silikonu v tlumených barvách se hodí na večerní posezení s přáteli i do posilovny. Polar Ignite 3 Purple Dusk běží na pokročilém procesoru, který zajišťuje plynulejší a rychlejší uživatelské rozhraní. Mezi silné stránky patří přesnější dvoufrekvenční GPS a začlenění technologie OHR Precision Prime™, přístup k více než 150 sportovním režimům, personalizovaný průvodce tréninkem FitSpark™, stejně jako vestavěná dechová cvičení Serene™, Nightly Recharge™ - pokročilé monitorování regenerace a Sleep Plus Stages™ - nejmodernější monitor spánku. Lepší kondice a módní vzhled během zimní dovolené zaručeny!

Sportovní hodinky Polar Ignite 3 Purple Dusk 725882062518 - žebříček chytrých hodinek

Chytré hodinky Garett Kids Star 4G SIM RT - zábava a bezpečí na zimních prázdninách a zimním táboře

Plánujete pro své dítě aktivní zimní dovolenou na zimním táboře nebo zimním táboře? Ujistěte se, že je na takovou cestu dobře připraven! Zajistěte si dobré vybavení, v tomto případě dětské chytré hodinky, které se mohou ukázat jako nepostradatelné během zimního řádění s jejich vrstevníky. Proto si vyberte dětské hodinky Garett Kids Star 4G SIM RT 5903246286786 se zajímavými barvami a příjemným rozhraním. Hodinky mají vestavěné Bluetooth, 4G LTE a Wi-Fi připojení a jsou kompatibilní se systémy Android a iOS. Chytré hodinky pro děti nejenže umožní vašemu malému dítěti osamostatnit se a zažít svobodu mimo rodinný dům, ale také se diskrétně postarají o komplexní péči a bezpečnost. Mezi četné funkce proto patří například vestavěný GPS lokátor pro sledování aktuální polohy dítěte, možnost GEO-fence pro kontrolu zóny dítěte, SOS tlačítko, vestavěná kamera pro videohovory a vzdálený odposlech v případě, že se dítě ztratí nebo se vzdálí od pečovatelů bez jejich vědomí. Pohodlí při nošení zajišťuje lehké pouzdro vyrobené z odolných materiálů. Hodinky Garett Kids Star 4G SIM RT jsou bezpochyby dokonalým společníkem pro vaše dítě během zimních prázdnin!

Garett Kids Star 4G SIM RT smartwatch 5903246286786 - žebříček chytrých hodinek

Chytré hodinky Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium - záruka sportovního vzrušení

Pokud máte v plánu aktivní zimní dovolenou, pak vám nesmí chybět ani jedinečné pokročilé sportovní chytré hodinky Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium SS050520000. Co by to bylo za bláznivý výlet na snowboardu nebo horskou expedici bez tohoto inovativního zařízení s pokročilými sportovními funkcemi. Robustní a zároveň lehké titanové pouzdro třídy 5 obsahuje energeticky úsporný software, který vás nezklame vybitou baterií, když to nejméně čekáte. Pouhých 5 minut nabíjení stačí na hodinový trénink. Outdooroví nadšenci najdou v hodinkách Suunto 9 Peak všechny potřebné technologické inovace pro extrémní výzvy, jako je pulzní oxymetr, technologie Fused Track, monitorování aktivity, více než 80 předinstalovaných sportovních režimů, GPS a POI navigace, stejně jako monitorování spánku a výškoměr. Točí se váš svět kolem sportu 24 hodin denně? S hodinkami Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium na své zimní dovolené rozhodně neztratíte efektivitu!

Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium smartwatch SS050520000 - hodnocení chytrých hodinek

Chytré hodinky Garmin Venu® 2S - sportovní dobrodružství na zimní dovolené

Posledním návrhem v žebříčku nejlepších chytrých hodinek jsou nejnovější sportovní chytré hodinky Garmin Venu® 2S 010-02429-13. S tímto modelem bude aktivní zimní dovolená čirým potěšením. Tyto chytré hodinky v módním a elegantním stylu a s mnoha nejmodernějšími funkcemi vám poslouží jako spolehlivý osobní asistent na denní bázi i v práci a zároveň jako osobní trenér, který dokonale zná potřeby vašeho těla. Značka Garmin vybavila chytré hodinky inovativními a rozmanitými funkcemi. Mezi užitečnými profily uživatel najde: službu bezkontaktních plateb NFC Garmin Pay, přehrávání hudby s pamětí až na 2 000 skladeb, zdravotní statistiky, animované tipy na trénink, funkci Health Snapshot, náročný intervalový trénink HIIT, rozsáhlé sledování spánku, sledování zdraví žen a monitor energie Body Battery™. To je jen zlomek schopností chytrých hodinek Garmin Venu® 2S, ale jedno je jisté - s nimi si sport a každodenní aktivity určitě zamilujete!

Garmin Venu® 2S smartwatch 010-02429-13 - hodnocení chytrých hodinek

Nejprodávanější chytré hodinky pro aktivní zimní dovolenou

Zvolte si aktivní zimní dovolenou a vyberte si některý ze sezónních hitů. Návrhy nejprodávanějších produktů značek Suunto, Garmin, Polar, Coros, Garett nebo Huawei vám během dvoutýdenní dovolené zaručí úžasná sportovní dobrodružství. Díky rozmanitému sortimentu si jistě vyberete produkt, který bude vyhovovat vašim požadavkům. Vyberte si osvědčené sportovní chytré hodinky z mnoha dostupných nabídek! Plánování aktivní zimní dovolené ještě nikdy nebylo tak snadné! :)


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.