TOP hodinky pro fanoušky motorismu. Naše návrhy

TOP

TOP hodinky pro fanoušky motorismu. Naše návrhy

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

21 července 2023

Máte rádi vzrušení ze závodů Formule 1 nebo WRC? Jste vášnivým milovníkem čtyř kol? S ohledem na vás jsme pro vás připravili několik návrhů jedinečných automobilových hodinek, které se budou dobře hodit nejen za volantem, ale i při každodenním používání.

Montjuïc - We Are Racing!

Montjuïc je španělská značka vytvářející hodinky inspirované motorsportem. Název pochází od kopce a zároveň závodní dráhy, která se nachází v Barceloně. Zde se od roku 1968 koná Velká cena Španělska a také vyčerpávající 24hodinové závody motocyklů. Design hodinek je promyšlený, jednotlivé prvky odkazují na design automobilů i závodních vozů. Tvůrci značky jsou Rosendo Rabat a jeho syn Tendu a Eduardo Méndez.

Hodinky Montjuic z kolekce speed

Jednou z nabídek značky Montjuïc, kterou bychom vám rádi představili, jsou hodinky Speed Special Porsche Gulf 917k Tribute Orange PVD MJ1.1201.B. Jak už název napovídá, tvůrci hodinek se inspirovali ikonickým vozem Porsche 917 a dali jim charakteristické oranžové a tyrkysové barvy. Za pozornost stojí také zadní strana pouzdra, na které je vyryta závodní dráha Montjuïc.

Italská vášeň - Maserati

Na počátku 20. století založilo pět bratrů ze severoitalského města Bologna automobilovou dílnu, která se v průběhu let vyvinula ve stále výkonnějšího výrobce rychlých vozů. Ještě před druhou světovou válkou se Maserati podařilo získat silné renomé a stát se magnátem na trhu závodních automobilů. Uplynulo několik desetiletí a tento italský výrobce nepřestává udivovat dalšími modely, které dobývají dálnice po celém světě. Navíc, stejně jako Ferrari, potěší i hodinkami. Hodinky Maserati jsou rozmanité - elegantní i ležérnější, ale vždy svým designem odkazují na motorismus.

Hodinky značky Maserati z kolekce Successo

HodinkyMaserati Successo Chronograph R8873621013 jsou návrhem hodinek, které se vyznačují sportovní elegancí. Černý ciferník, který obsahuje datumovku, chronograf a 24hodinový čas, krásně koresponduje se zlatou barvou obálky a náramku. Celý šperk je vyroben z kvalitní ušlechtilé oceli. Srdcem hodinek je quartzový strojek TMI VD53.

Hodinky pro motorkáře, neboli Tissot

Značka Tissot byla založena v roce 1853 a za 170 let si získala uznání jak v oboru, tak u zákazníků. Hodinky s logem Tissot se vyznačují inovacemi, přesností a nejvyšší kvalitou zpracování. Tato dynamická značka, podporuje neméně dynamické sporty. Tissot je oficiálním časoměřičem i partnerem NBA nebo Tour de France. Není tedy překvapením, že vytvořila řadu T-Race, určenou nadšencům do motoristického sportu.

Hodinky Tissot z kolekce T-Race

Pro fanoušky motoristického sportu vytvořila značka Tissot řadu T-Race. Designéři si dali záležet na tom, aby do nich zahrnuli co nejvíce charakteristických detailů. Proto rámeček hodinek klamně připomíná brzdové kotouče motocyklů a zadní strana pouzdra připomíná ráfky. Tím podobnosti nekončí, tvar zadního zavěšení najdeme i v uších obálky a kožený řemínek má odkaz na motorkářský oblek. Poněkud dravé hodinky Tissot T-Race Chronograph T115.417.37.051.00 nás nadchly Kromě vizuální přitažlivosti se tyto hodinky vyznačují funkčností. Jsou vybaveny chronografem, tachymetrem a ukazatelem dne v týdnu a data. Model je poháněn osvědčeným švýcarským quartzovým strojkem ETA G10.212 s funkcí vybití baterie EOL.

Hodinky hodné fanoušků motorismu

Hodinářství a motorismus jsou dva obory, které jdou dokonale dohromady. Hodinky inspirované F1 nebo prvky závodních vozů, závodních aut či motocyklů se vyznačují velkou dynamikou. V naší nabídce najdete širokou škálu značek, jako jsou Tissot, Montjuïc, Maserati a mnoho dalších. A vy už máte hodinky přímo ze své oblíbené stáje?


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.