Sportovní hodinky Polar vs Garmin! Souboj sportovních gigantů

Zvědavost

Sportovní hodinky Polar vs Garmin! Souboj sportovních gigantů

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

29 května 2024

Základními pilíři zdravého životního stylu jsou vyvážená strava a fyzická aktivita. Abyste se cítili dobře, musíte o sebe pečovat jak zevnitř, tak zvenčí. V obou případech mohou být neocenitelným pomocníkem sportovní hodinky, které vám pomohou sledovat tělesné parametry, kvalitu spánku nebo úroveň stresu a monitorovat vaši aktivitu.

Garmin vs. Polar - jaký je mezi nimi rozdíl?

Jak americký výrobce Garmin, tak finský výrobce Polar jsou nejprodávanějšími značkami mezi nadšenci aktivního životního stylu. Oba výrobce spojuje detailnost měření a rozsáhlé funkce týkající se analýzy tréninku.

A jaké jsou rozdíly mezi produkty nabízenými oběma společnostmi? Sportovní hodinky Garmin představují nejvyšší odolnost a kvalitu připravenou pro extrémní podmínky, proto se osvědčí zejména mezi příznivci vrcholového sportu. Výrobce je známý svými řadami, které odpovídají konkrétním sportům, takže pokud hledáte hodinky speciálně pro běh, golf, fitness, plavání nebo taktické aktivity, určitě v jeho nabídce najdete návrh právě pro vás. Garmin se od Polaru odlišuje také řadou hybridních hodinek. Kolekce Vívomove kombinuje vzhled tradičního modelu s funkčností moderních chytrých hodinek.

Polar se naopak zaměřuje na komplexní přístup k aktivitě a nabízí modely s řadou disciplín, monitorem zdraví a četnými tréninkovými programy. Výrobky této značky jsou ideální pro outdoorové aktivity, vytrvalostní sporty a intenzivní trénink a umožňují se na ně dokonale připravit pomocí četných testů a speciálně navržených programů.

běhání s chytrými hodinkami

Hodinky Garmin vs. Polar - které si vybrat?

Abyste se při výběru sportovních hodinek rozhodli správně, musíte si položit otázku: Co od chytrých hodinek očekávám? Pokud trénujete vybraný sport a chcete se zaměřit na progresi, podrobnou analýzu svých výkonů a rozvoj v dané oblasti, vyplatí se vsadit na model Garmin, který je tomu přizpůsoben. Pokud naopak rádi zkoušíte nové aktivity, dobře poslouží hodinky Polar a modely Garmin z obecnějších kolekcí, jako jsou Venu, Fenix nebo Epix.

Pokud jde o funkce, které jsou užitečné při každodenním používání, u hodinek Garmin najdete funkci bezkontaktních plateb, kterou Polar v současné době nenabízí.

cyklistika s Garminem

Řada hodinek Garmin

Jaké řady hodinek Garmin najdete v našem obchodě? Modely z řady Forerunner, vytvořené pro běžce, kteří chtějí měřit svůj výkon s nejvyšší přesností. Garmin Venu, produkty, které kombinují elegantní design s rozsáhlou funkčností. Všesportovní hodinky Fenix a Epix pro všechny milovníky pohybu. Hybridní chytré hodinky Vívomove. Kolekce Approach, ideální pro fanoušky golfu, nebo řada Descent pro potápěče.

Sportovní hodinky Garmin

Řada hodinek Polar

Z nabídky značky Polar na nás čeká řada Ignite - snadno použitelná a zaměřená na dosažení tréninkových cílů, řada Pacer, která sportovcům poskytuje základní i rozsáhlé tréninkové údaje, kolekce Grit X, vytvořená pro outdoorové sporty, řada Vantage, určená pro intenzivní trénink a vytrvalostní sporty, a hodinky Polar Unite, ideální pro každodenní použití.

Sportovní hodinky Polar

Garmin nebo Polar? Vyberte si své dokonalé chytré hodinky ještě dnes!

Ptáte se sami sebe - hodinky Polar, nebo hodinky Garmin? Obě značky nabízejí širokou škálu kolekcí, ze kterých si jistě vyberete své oblíbené. Chytré hodinky od obou těchto společností rozhodně stojí za pozornost, proto doporučujeme podívat se blíže na funkce a vybavení, které nabízejí. Podívejte se na naše webové stránky Hodinkovna.cz ještě dnes a zjistěte, čím vás tyto moderní sportovní hodinky mohou překvapit!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.