Sestavte si s námi školní výbavu. GPS hodinky pro děti, které stojí za zvážení

TOP

Sestavte si s námi školní výbavu. GPS hodinky pro děti, které stojí za zvážení

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

28 srpna 2023

Začátek školního roku se rychle blíží. Pro některé je to první, pro jiné další. Konec srpna je spojen s doplňováním školní výbavy - sháníme učebnice, batoh nebo psací potřeby. Při tom všem se vyplatí dbát i na bezpečnost dítěte, proto k vám přicházím s přehledem hodinek s GPS pro děti.

Funkce GPS v chytrých hodinkách - jak funguje?

GPS, globální polohový systém, využívá ke své činnosti síť satelitů umístěných na oběžné dráze Země, jejichž úkolem je určit polohu s přesností na několik metrů. Aby zařízení správně zachytilo signál, musí být v dosahu satelitů. Signál může být blokován v interiéru, v hustě zalesněné oblasti nebo v tunelu. Hodinky s modulem GPS pro děti nejen ukazují místo, kde se zařízení nachází, ale umožňují také sledovat jeho trasu a u některých modelů ji zakreslit.

gps hodinky pro děti

Hodinky s GPS pro děti - naše návrhy

Zvu vás na přehled pozoruhodných chytrých hodinek pro děti s možností GPS, které jsou k dispozici v našem obchodě. Modely, které vám navrhnu, vám pomohou mít přehled o tom, kde se vaše dítě právě nachází, a umožní vám v případě potřeby rychle reagovat. Hodinky pro dívku, nebo snad pro chlapce? Pro každého se něco najde!

Chytré hodinky Garett Kids Focus 4G RT

Řada dětských chytrých hodinek Garett Kids Focus 4G RT se zaměřuje na potřeby nejmenších a podporuje jejich rodiče v péči o jejich bezpečnost. Hodinky z této řady jsou vybaveny funkcí určování polohy GPS a geo-fencing, která umožňuje vymezit dítěti bezpečnou oblast a upozorní vás, když se ocitne mimo její hranice.

Chytré hodinky Garett Kids Focus

Vzdálený odposlech, stejně jako hlasové a video hovory, vám umožní diskrétně zkontrolovat, co se děje v okolí vašeho dítěte, nebo na něj jednoduše promluvit a na kameře zjistit, zda je v pořádku. Tlačítko SOS představuje automatické vytočení předem nastaveného čísla tísňového volání, např. rodiči. Dítě jej může použít kdykoli, když cítí nebezpečí. Hodinky jsou vybaveny slotem pro nano SIM kartu. Po jejím vložení do zařízení lze z chytrých hodinek uskutečňovat a přijímat hovory.

Díkymenu v polštině je ovládání modelu jednoduché a intuitivní, displej IPS poskytuje jasný a sytý obraz a voděodolnost IP67 chrání hodinky před postříkáním. Chytré hodinky se dodávají ve třech barevných provedeních: černém (5904238483909), růžovém(5904238483923) a modrém(5904238483916).

Pacific 30 4G LTE SIM baby smartwatch

Další nabídkou je řada 30 od značky Pacific. Tyto dětské chytré hodinky jsou vybaveny připojením 4G LTE a slotem pro SIM kartu, takže hodinky lze používat jako telefon. HD kamera umožňuje pořizovat videohovory a fotografie.

Pokud jde o funkce související s bezpečností dítěte, najdete zde GPS, která umožňuje lokalizovat polohu dítěte, možnost definovat bezpečnou oblast, přístup k historii polohy a funkci SOS.

Pacific 30 4G LTE SIM baby smartwatch

Tyto elektronické hodinky pro děti dále disponují budíkem, krokoměrem, přístupem k aplikaci WhatsApp, stopkami, kalkulačkou, hrami, systémem odměn v aplikaci, rozvrhem hodin nebo svítilnou. Užitečnou funkcí je možnost uzamknout chytré hodinky po dobu vyučování, aby se dítě mohlo plně soustředit na studium. Stejně jako v předchozím případě je i zde na výběr z růžové(PC00314), černé(PC00313) a modré(PC00315) varianty.

Dětské chytré hodinky Manta Kevin

Další pozoruhodnou možností jsou chytré hodinky Manta Kevin pro děti. Tento model umožňuje i volání ze zápěstí díky vestavěnému slotu na SIM kartu. Má paměť na 15 kontaktních čísel a umožňuje vytočit až tři SOS čísla. Fotoaparát mezitím poskytuje možnost videohovorů. Geografické ohrazení a GPS jsou další vymoženosti, které vám pomohou mít přehled o tom, co se s vaším dítětem děje a kde se právě nachází.

Dětské chytré hodinky Manta Kevin

Budík, kalkulačka a až 7 vestavěných her jsou další zařízení, kterými jsou tyto chytré hodinky vybaveny.

Bezpečný návrat do školy s chytrými hodinkami s možností GPS

Zajistěte svému dítěti bezpečný návrat do školy investicí do chytrých hodinek s funkcí GPS. Mějte přehled o tom, kde se vaše dítě nachází a co se s ním právě děje. Doufám, že vám zde uvedený přehled usnadní výběr!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.