Nové hodinky Traser P99 Q Tactical

Traser

Nové hodinky Traser P99 Q Tactical

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

10 ledna 2023

Robustní dvojité pouzdro v extrémně lehkém provedení, přesný strojek připravený na dlouholetou službu a nenahraditelné tritiové osvětlení jsou jen náhražkou toho, co nová kolekce hodinek Traser P99 Q Tactical nabízí. Traser jsou hodinky, které si vybírá armáda, uniformovaný personál a jako jedny z mála si je mohou koupit i civilisté. Objevte kvalitu vojenské výstroje s nejnovější řadou Traser.

Pro koho jsou hodinky Traser určeny?

Švýcarská společnost Traser se specializuje na výrobu specializovaných taktických hodinek, které si vybírají uživatelé uniformovaných služeb, outdooroví a vojenští fanoušci. Zvláštním úspěchem společnosti Traser je, že dodává hodinky speciálně na objednávku armády, a tyto přístroje jsou nekompromisními výrobky, které fungují i v těch nejnáročnějších podmínkách. Nejnovější řada Traser P99 Q Tactical se vyznačuje robustní konstrukcí, extrémně nízkou hmotností, vynikající přesností a funkčností, která vojákovi poskytuje to nejdůležitější v terénu. Hodinky si našly příznivce také mezi lidmi, kteří se zabývají přežitím a bushcraftem.

Námořní tracker

Dvojité pouzdro - dvouvrstvý obálkový systém

Co mohou uživatelé Traseru očekávat od nové kolekce P99 Q Tactical? Především ještě robustnější plášť, připravený na speciální úkoly v prachu, blátě, špíně, nízkých teplotách a jakýchkoli extrémních podmínkách. Extrémní odolnost zajišťuje pouzdro Duble Case vyvinuté společností traser®. Jedná se o dvouvrstvý plášť se strukturou: nerezová ocel + CFRP pancíř chránící plášť a rámeček. Dotyčný kompozit je polymer vyztužený uhlíkovými vlákny s robustními vlastnostmi:

  • Odolnost vůči vysokým teplotám, jeho struktura se ohýbá při teplotě 2000 °C.
  • Zlepšuje odolnost hodinek vůči magnetickým polím
  • Je velmi lehký a výrazně snižuje hmotnost hodinek.
  • Vysoká odolnost proti nárazům a otřesům
  • Je antialergenní
  • Elektricky nevodivé

Pokud k tomu přidáte tvrdé safírové sklo, získáte vysoce odolné taktické hodinky. Vnitřní antireflektor vám pomůže přečíst ciferník bez ohledu na intenzitu světla. Samotný fakt, že je na vnitřní straně skla, zaručuje odolnost a odření nebo pouhé čištění hodinek Traser nezpůsobí oděr.

Taktické hodinky Traser P99 Q

Působivá voděodolnost pro speciální úkoly

Šroubovací zadní kryt a karbonová korunka se závitem zajišťují vysokou vodotěsnost hodinek. Třída vodotěsnosti 20 ATM umožňuje hodinky Traser volně používat při dlouhodobém kontaktu s vodou. Použitelnost plně odpovídá funkčnosti. Uživatelé hodinek P99 Q Tactical mohou využít otočný rámeček s potápěčskou stupnicí na obou stranách. Snadné uchopení a manipulaci usnadňuje ergonomický tvar a konkrétněji výstupky. V nulovém bodě jsou na otočném rámečku umístěny dvě tritiové trubice pro snadnější odečítání v hloubce.

Taktické hodinky Traser P99 Q

Spolehlivá technologie trigalight® - čitelnost za jakýchkoli podmínek

Náročné podmínky vojenských operací a tma nijak neomezují použitelnost hodinek Traser P99 Q Tactical, protože ostatní kolekce Traser jsou vybaveny osvětlením trigalight®, což jsou trubice plněné plynem H3 tritiem. Tato technologie je známá svou spolehlivostí - nemusí se dobíjet a svítí nepřetržitě přibližně 25 let. Trigalight® je umístěn na strategických místech hodinek - na ručičkách a na místě indexů. Světelný paprsek je viditelný pouze ze vzdálenosti 3-4 metrů, což zajišťuje bezpečnost vojáků během vojenských operací. Skleněné těsnění je potaženo luminiscenční směsí, která při vystavení hodinek slunečnímu nebo umělému světlu vydává jemné zelené světlo.

Podsvícení hodinek Traser

Funkční strojek Swiss Made s baterií s dlouhou životností

V taktických hodinkách není prostor pro chyby nebo nedostatky. Jejich konstrukce, přesnost a komfort používání musí fungovat na 100 % bez ohledu na podmínky. Proto je výběr mechanismu, který bude hodinky pohánět, tak důležitý. Řada Traser P99 Q Tactical je kolekce quartzových hodinek se švýcarským strojkem Ronda 517 s působivou výdrží baterie až 45 měsíců. Mezi funkce kalibru patří ukazatel hodin, minut a vteřin, 24hodinový ukazatel a ukazatel data, který je k dispozici v angličtině a němčině (přepínatelný pomocí korunky). Tento švýcarský strojek je také vybaven funkcí EOL, což je indikátor slabé baterie. Přesnost chůze modelu Ronda 517 je -10/+20 sekund za měsíc.

Pánské hodinky Traser P99 Q Tactical

Vyberte si Traser P99 Q Tactical - varianty kolekce

Na trh bylo uvedeno šest modelů Traser P99 Q Tactical - uživatelé si mohou vybrat z barevných variant a výroby. Kolekce je vyvedena v modré, černé a zelené barvě. Podle svých potřeb si zákazník může vybrat hodinky s látkovým řemínkem NATO nebo model s gumovým řemínkem. Obě varianty se plně hodí do terénu, dobře se drží na zápěstí a hlavně plní úkol taktických hodinek.

Pánské hodinky Traser P99 Q Tactical Blue

Hodinky Traser dostupné v obchodě Hodinkovna

Už víte, jak budete hodinky Traser P99 Q Tactical používat? Pokud ano, neváhejte a nakupujte - máme všechny varianty nejnovější řady Traser . Na každý z nich je poskytována 4letá záruka (v Polsku), 2letá mezinárodní záruka a 10letá záruka Trigalight®. Najdete zde také další řady švýcarského výrobce a řadu vojenských hodinek renomovaných značek.


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.