Hodinky pro vaše dítě - funkční dárek ke Dni dětí

Tipy

Hodinky pro vaše dítě - funkční dárek ke Dni dětí

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

26 května 2023

Hranice mezi jarem a létem je zvláštní, radostný okamžik, který je spojen s novým životem a dětskou spontánností. Není divu, že Den dětí začíná právě v červnu, kdy chceme malým, a přesto tak důležitým lidem v našem životě ukázat, jakou důležitost pro nás každý den představují. Dnešní děti nepotřebují jen pozornost a zábavu, ale také funkční zařízení. Proto vám představujeme hodinky, které se na dětském zápěstí určitě budou dobře vyjímat.

Proč jsou hodinky fantastickým nápadem na dárek ke Dni dětí?

Dětské hodinky jsou ideální volbou především proto, že plní dvě obzvláště důležité funkce: uspokojují potřeby rodiče a přinášejí radost jeho dítěti. Díky různým funkcím, které zajišťují bezpečnost mladých lidí (když nejsou dospělí nablízku), si dospělí mohou oddechnout při pocitu, že v případě nouze získají rychlé informace na vlastních chytrých hodinkách nebo telefonu. Zároveň takový elektronický gadget poskytne potěšení nejen nejmenším dětem, ale i teenagerům, kteří potřebují další příslušenství, aby zajistili zájem svých vrstevníků.

Chytré hodinky pro dítě jako dárek

Které hodinky budou pro vaše dítě nejlepší?

Níže uvádíme několik modelů, které se budou dobře hodit do sbírky osoby, kterou hodláte v tento výjimečný den obdarovat hodinkami. Následující seznam obsahuje výrobky pro mladší děti i pro dorůstající mladé dospělé, a to obou pohlaví. Navíc zde najdete nejen analogové hodinky pro děti, ale také praktické chytré hodinky.

Garett Kids Focus 4G RT - chytré hodinky pro děti za dobrou cenu

Hledáte první chytré hodinky pro své dítě? Nechcete přeplácet? Hodinky Garett jsou odpovědí na vaše požadavky. Dětské hodinky Garett Kids Focus 4G RT jsou dokonalým příkladem spojení funkčnosti a dětského stylu. Prostřednictvím dotykového displeje a synchronizace Bluetooth s telefonem můžete využívat možnosti, jako je bezplatná aplikace Garett Tracker, geoohraničení, GPS nebo funkce, která umožňuje zkontrolovat na mapě trasu, kterou uživatel chytrých hodinek urazil. Tato možnost vám jistě usnadní péči o bezpečnost vašeho dítěte. Kromě toho jsou chytré hodinky Garett vybaveny možností uskutečňovat videohovory, ovládat hudbu na telefonu, monitorovat spánek nebo počítat kroky. Disponuje také tlačítkem SOS.

garett kids focus 4g

Inspirace komiksem Swatch. Barevné hodinky Swatch Peanuts

Pokud naopak hledáte analogový model, vaše dítě potěší model od značky Swatch, která se specializuje na výrobky pro nejmenší. Zde vám představujeme hodinky Swatch Peanuts Hee Hee Hee, které se skládají z obalu z kvalitního modrého plastu, silikonového řemínku stejné barvy a ciferníku s velkým obrázkem usměvavého Snoopyho, který vašemu dítěti jistě zlepší náladu každý den. Ciferník je krytý hessalitovým sklem, které bude ciferník chránit během hraní. Model pracuje s quartzovým strojkem poháněným baterií.

Swatch arašídy hee hee

Hodinky G-SHOCK Original Octagon Carbon - komunistická klasika.

Každý chlapec ocení dárek, jako jsou hodinky G-SHOCK Original Octagon Carbon GA-2100-1AER. Hodinky této značky jsou oblíbené u dětí i dospělých. Není divu, protože vypadají senzačně nejen na pánském zápěstí. Navrhované hodinky Casio se udržují v černých barvách. Jejich design se skládá z obálky v charakteristickém tvaru značky "CasiOak", odpovídajícího řemínku a multifunkčního displeje. Vodotěsnost 200 m znamená, že výrobek nepoškodí nejen plavání, ale ani potápění v malých hloubkách.

G-SHOCK Original Octagon Carbon GA-2100-1AER

Vector Smart Kids skvělý dárek pro hráče počítačových her

Pro mladé herní nadšence budou chytré hodinky Vector Smart Kids jistě vhodným dárkem. Model má 8 vestavěných her: Candy Crush, 2048, basketbal, domácí mazlíček, puzzle, let letadlem, závod aut a bludiště. Jedná se však o chytré hodinky, které vám pomohou i v péči o zdraví. Má počítadlo kroků, časy aktivit a cvičení, monitor srdečního tepu, monitorování spánku, 5 vestavěných sportů, duální teploměr (tělesná a vnější teplota) a dechová cvičení pro rychlou relaxaci. Dotykový displej, ovládání hudby, oznámení z telefonu, několik ciferníků na výběr a možnost výměny řemínku dělají z těchto chytrých hodinek Vector atraktivní dárek.

vektor chytré děti

Návrat do minulosti s hodinkami Casio Vintage Iconic

Pokud plánujete dárek pro o něco starší teenagery, stojí za to se zajímat o řadu Casio Vintage, která se v posledních měsících těší mimořádné oblibě u dospívajících zákazníků. Hodinky Casio VINTAGE Iconic skvěle doplní jakýkoli outfit dívek i chlapců. Model se skládá z plastového obalu a ocelového náramku stříbrné barvy spolu s obdélníkovým displejem v retro stylu. Celkový designklasický vzhled, který vylepší každý outfit, ať už elegantní, nebo ležérní.

casio vintage

Dětské hodinky - první památka

Den dětí je skvělou příležitostí obdarovat mladé lidi speciálním předmětem, jako jsou hodinky, spolu s časem. Jeho funkčnost spočívá nejen ve vybavení těchto výrobků, ale také v jejich designu, který musí být dokonale přizpůsoben potřebám dětí a mladých lidí. Neváhejte a podívejte se nyní na naši nabídku ještě více chlapeckých a dívčích výrobků, ze které si jistě vyberete ten ideální pro svého malého potomka.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.