Hodinky podobné Vacheron Constantin. 4 nejlepší návrhy

TOP

Hodinky podobné Vacheron Constantin. 4 nejlepší návrhy

Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.

20 září 2022

Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Breguet, A. Lange & Söhne, IWC, Breitling, Piaget, Rolex a Vacheron Constantin patří mezi nejprestižnější hodinářské značky na světě. Jsou ceněny pro své vytříbené řemeslné zpracování, originální design a mistrovské mechanismy Swiss Made. Hodinky těchto výrobců vzbuzují úctu a obdiv, ale jejich ceny mohou mnohým zamotat hlavu. Proto je nutné prozkoumat alternativy k nejdražším prémiovým hodinkám. Před vámi je kompilace 4 nejlepších hodinek podobných značce Vacheron Constantin!

Vacheron Constantin - švýcarské dědictví a tradice od roku 1755

Vacheron Constantin je nejstarší švýcarská manufaktura na světě, která již více než 260 let nepřetržitě vyrábí ta nejlepší mistrovská díla mechanického hodinářství. Její počátky sahají do roku 1755, kdy Jean-Marc Vacheron založil v Ženevě vlastní hodinářskou dílnu. V krátké době získal pro své výrobky uznání nejen ve Švýcarsku, ale i v zahraničí. Následující generace se postaraly o prosperující rozvoj manufaktury. Jaques-Barthélemy Vacheron (vnuk zakladatele) rozšířil v roce 1810 prodej do Francie a Itálie a rodinné firmě pomohl expandovat na nové trhy důvěryhodný cestovatel a subiekt François Constantin, který se za své služby a přínos stal oficiálním členem značky a společnost byla přejmenována na Vacheron et Constantin.

Zegarki podobne do Vacheron Constantin muzeum Luwr Paryż

Silné historické dědictví, staletá hodinářská tradice, bohaté zkušenosti získané generacemi řemeslníků a vášeň jsou charakteristickými znaky manufaktury Vacheron Constantin O její exkluzivitě a prestiži svědčí skutečnost, že jako jedna z mála má právo označovat své výrobky ženevskou pečetí, která se používá k ochraně exkluzivního zboží. Vysokou úroveň výroby ocenili ti nejbohatší, včetně vůdců mnoha zemí, jako byl egyptský král Farúk I., Napoleon Bonaparte, papež Pius XI., princezna Diana a královna Viktorie. Když už mluvíme o špičkové hodinářské produkci v podání Vacheron Constantin, nelze nezmínit oficiální partnerství značky s největším muzeem umění na světě, pařížským Louvrem (jehož plodem jsou čtyři hodinářská umělecká díla ze sbírky Metiers d'Art zobrazující čtyři největší starověké civilizace), nebo nejdražší hodinky na světě - model Kallista z roku 1979 zdobený diamanty o celkové hmotnosti 130 karátů a prodaný za 5,5 milionu dolarů (současná hodnota je 11 milionů dolarů).

Hodinky Vacheron Constantin jsou nemalou lahůdkou, ale mohou si je dovolit jen ti nejbohatší. Objevte 4 nejlepší návrhy hodinek podobných hodinkám Vacheron Constantin právě teď!

Alternativní hodinky ke značce Vacheron Constantin

Pánské hodinky Vacheron Constantin Patrimony a Vratislavia Conceptum Formmeister 39

Perfekcionismus a symetrie tvarů, štíhlost pouzdra v klasickém minimalismu. Tuto jemnost a čistou krásu můžete objevit ve dvou výjimečných hodinkách - Vacheron Constantin Patrimony Self-Winding 85180/000G-9230 a Vratislava Conceptum Formmeister 39 Automatic Limited Edition F39.1. Na první pohled se zdají být identické, spřízněné nenápadnou estetikou, zdánlivě vytvořené v duchu stejné myšlenky, a přesto tak odlišné. Liší se způsobem výroby, použitými materiály a především svým původem a cenou. Pánské hodinky Vacheron Constantin 85180/000G-9230 jsou příkladem dokonalé moderní elegance inspirované stylem 50. let 20. století. Model spojuje dokonalost a přesnost švýcarského hodinářství s pojetím jednoduchosti a estetické diskrétnosti. Vyznačuje se nejen značnou cenou téměř 700 tisíc Kč, ale také výrobou obálky z 18karátového bílého zlata a černého řemínku ušitého z kůže mississippského aligátora. Svou přesností měření času a složitým zdobením manufakturního mechanismu, jehož rotor je vyroben z 22karátového zlata, potěší znalce, kteří chtějí pěstovat hodinářské tradice.

Zegarek Vacheron Constantin Patrimony Self-Winding 85180/000G-9230 oraz Vratislava Conceptum Formmeister 39 Automatic Limited Edition F39.1

Stát se majitelem takového skvostu je mimořádný sen. Vysoké náklady však mohou být významnou překážkou pro dosažení tohoto cíle. Proto je vhodné zvolit alternativní a levnější návrh, tedy vsadit na automatické pánské hodinky z limitované a unikátní edice Vratislavia Conceptum F39.1. Stejně jako výše zmíněný model od Maison Vacheron Constantin má i Formmeister 39 vlastnosti, které jistě potěší náročné sběratele. Jednoduchá estetika a vyvážené symetrické linie jsou autorovou interpretací německého stylu Bauhaus. Kromě klasického designu, tedy černého koženého řemínku, postříbřeného pouzdra z ušlechtilé oceli 316L a světlého ciferníku, je limitovaná edice hodinek polského výrobce navíc vybavena originálním uměleckým dílem od známého architekta Piotra Trojiela. Na zadní straně pouzdra pod neprůhledným sklem je vyobrazen charakteristický obrys obchodního domu Kameleon (dříve: obchodní dům Rudolf Petersdorff) - ikony města Vratislavi a modernistického stylu 20. století. Zajímavá nabídka? Jistě, zvláště když hodinek Vratislavia Conceptum Formmeister 39 Automatic Limited Edition F39.1 bylo vyrobeno pouze 10 kusů!

Dámské hodinky Vacheron Constantin Patrimony a Corniche Heritage 36

Manufaktura Vacheron Constantin okouzluje ženy krásnými, elegantními a bohatě zdobenými dámskými hodinkami, jako je tomu v případě modelu 81530/000G-9681 z kolekce Patrimony Manual-Winding. Luxus, nenucená elegance a dokonale propracované detaily se projevují v nejjemnějším a nejkvalitnějším zpracování. Začít je třeba hladce bijícím srdcem hodinek, kterým je manufakturně vyráběný mechanický strojek s ručním nátahem uzavřený v půvabném pouzdře z 18karátového bílého zlata s proskleným víčkem. Třídu pouzdra podtrhuje decentní tmavě modrý řemínek ušitý z kůže mississippského aligátora. Lesk a jemnost celku dodává 62 drahých diamantů. Takto komponované hodinky jistě mnohým vyrazí dech, ale cena tohoto mistrovského díla hodináře vám možná vyrazí dech. Abyste si mohli tuto exkluzivní položku užít, měli byste počítat s útratou téměř 600 000 CZK. Poměrně hodně, ale ne, pokud se rozhodnete pro levnější a vůbec ne horší alternativu od mladé a prosperující značky Corniche.

Zegarek Vacheron Constantin Patrimony Manual-Winding 81530/000G-9681 oraz corniche Heritage 36 Women 45194

Již za cenu téměř osmdesátkrát nižší než u modelu Vacheron Constantin Patrimony 81530/000G-9681, za méně než 8000 Kč, si mohou dámy pořídit stylově decentní, moderně elegantní hodinky Corniche Heritage 36 Women 45194. Nenajdete v nich prvky z bílého zlata, ale okouzlí vás svými harmonickými proporcemi. Minimalismus bílého keramického ciferníku se vyznačuje jemnými detaily, jako jsou modré ručičky Alpha (označující hodiny a minuty jako u hodinek Patrimony) nebo ručně nanášené leštěné indexy. Elegantní design podtrhuje spojení stříbrného obalu z ušlechtilé oceli 316L s pohodlným a nositelným černým řemínkem z pravé kůže s krásným krokodýlím vzorem šupin. Hodinky Corniche jsou zárukou elegantního a dokonalého stylu a skvěle se hodí k většině formálních elegantních i neformálních outfitů. A to vše za mimořádně atraktivní cenu, bez vysokých nákladů!

Pánské hodinky Vacheron Constantin Overseas a Venezianico Redentore

Nadčasová krása v duchu ležérní elegance a moderního charakteru doplněná akcenty přizpůsobenými požadavkům každého často cestujícího. Pohodlí, klasika a inovace - seznamte se se dvěma špičkovými modely, které byly navrženy s ohledem na aktivní životní styl. Prvním z nich jsou pánské hodinky Vacheron Constantin Overseas Self-Winding 4500V/110A-B483 s cenou začínající na 800 000 Kč a dosahující až 1 460 000, zatímco druhým je téměř stokrát levnější nabídka italských pánských hodinek Venezianico Redentore 1221504C s běžnou cenou něco málo přes 10 000. Oba vedle sebe stojící modely, přestože pocházejí ze dvou různých výrobních zemí a jsou poháněny dvěma různými automatickými mechanismy ( Swiss Made kalibr 5100 a japonský Seiko NH35A), umožňují použití funkce stopek a komplikace data. Kromě toho předvádějí vynikající hodinářské zpracování a sofistikovanost ve stylovém barevném provedení černé a stříbrné.

Zegarek Vacheron Constantin Overseas Self-Winding 4500V/110A-B483 oraz Venezianico Redentore 1221504C

Švýcarské hodinky Vacheron Constantin Overseas i benátské hodinky Venezianico Redentore v sobě spojují dokonalý styl, smysl pro detail a jejich pečlivou propracovanost. Nejpozoruhodnější na nich je zachovaná rovnováha mezi proporcemi a tvary, štíhlé obálky z leštěné ušlechtilé oceli 316L, snadno nositelný, pohodlný stříbrný náramek ( model Venezianico 1221504C používá patentovaný Canova jumper) a klasické černé ciferníky - každý má štíhlé indexy a stříbrné ručičky a křížky s logem výrobce. Takové zpracování dodává oběma návrhům nadčasový a moderní dojem zároveň. jedná se o dokonalé návrhy pro sebevědomé byznysmeny 21. století.

Dámské hodinky Vacheron Constantin Overseas a Michael Kors Liliane

Lesk, půvab, třpyt najdete jak v dámských hodinkách Vacheron Constantin Overseas Self-Winding 2305V/100R-B077, které stojí přes 500 tisíc, tak v dámském modelu Michael Kors Liliane MK4557, který si můžete pořídit za akční cenu dokonce za méně než 5000 Kč. Elegantní design první žádosti o ruku se postará o to, abyste měli na čem viset, protože vnější prstenec obálky zdobí až 84 pravých a dokonale kulatých diamantů. Rovnováhu mezi těmito opulentními akcenty zajišťuje světle růžový ciferník se slunečním paprskem a dalším subciferníkem malé sekundy zdobeným gilošovaným vzorem. Luxusní vzhled dotváří náramek a obálka z 18karátového růžového zlata.

Zegarek Vacheron Constantin Overseas Self-Winding 2305V/100R-B077oraz Michael Kors Liliane MK4557

Diamanty jsou poměrně prestižní záležitostí. Jsou také velmi nákladné a může si je dovolit jen málokdo. Abyste však na banketech nebo večerních setkáních zazářili a oslnili, nemusíte utratit celé jmění. Stačí se rozhodnout pro stejně efektní a velmi podobné hodinky od módní značky Michael Kors, které jsou nabízeny za přijatelnou cenu - dámské hodinky Michael Kors Liliane MK4557. Za tuto cenu získáte vkusný módní doplněk, který dodá vašemu outfitu šik a eleganci a zároveň se bude hodit k nejnovějším módním trendům, které vládnou na přehlídkových molech. Model sice nemá tak drahé diamanty, ale jeho rámeček zdobí třpytivé krystaly a číselník je pokrytý třpytivou světlou perletí. Hodinky Michael Kors MK4557 mají tenký náramek a tradiční obálku z ušlechtilé oceli v módní barvě růžového zlata. Rozdíl mezi hodinkami Vacheron Constantin a Michael Kors spočívá především v ceně, která je dána použitými materiály. Pokud se však rozhodnete pro alternativu, rozhodně neproděláte. Místo toho získáte vytoužený módní styl a váš styling bude přitahovat zvědavé pohledy mnoha lidí svou třídou a půvabem.

Hodinky podobné Vacheron Constantin - objevte vyzkoušené alternativy za skvělé ceny

Švýcarské manufakturní hodinky Vacheron Constantin jsou pro opravdové sběratele skutečnou lahůdkou. Díky použitým materiálům a patentovaným mechanismům však mohou zůstat ve snu nositele po dlouhou dobu. Předložený seznam "hodinek podobných" dokazuje, že nezáleží na ceně, abyste si mohli vybrat špičkové hodinky s originálním designem a osvědčenými odolnými materiály. Prohlédněte si rozsáhlou nabídku hodinek renomovaných prémiových značek. Najděte si dokonalé hodinky za atraktivní ceny!


Elena Hospudka

Elena je úspěšná žena, která provozuje vlastní společnost. Sebevědomá postava jí umožňuje sledovat cíle, které si stanoví v profesionální i soukromé oblasti. Její druhou vášní je psaní, zejména o elegantních hodinkách, které vyhovují business dress code.