45194 Hodinky Corniche Heritage 36 Women Corniche Heritage 36 Women

Hodnocení zákazníků: 5
Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Corniche 45194

Corniche Heritage 36 Women 45194 jsou klasické hodinky, které doplní stylizaci žen. Tyto minimalistické hodinky se vyznačují bílým keramickým štítem s modrými špičkami, černým elegantním pásem a stříbrnou obálkou. Ve svém ocelovém víku je symbolická rytina borovice ze středomořské oblasti. Pro výrobu modelu byly použity nejkvalitnější materiály, včetně Přírodní kůže, nerezová ocel a tvrdé safírové sklo. Za práci modelu je zodpovědný mechanismus Miyota Quartz. Odolnost vůči hodinek je atm třídy 5. Výrobce poskytuje dvouletou záruku a původní obaly.

Co je v krabička?

  • 2-letá záruka
  • Uživatelská příručka
  • Krabice Corniche

Více informací Corniche 45194

Model 45194
EAN 7350002200087
Značka Corniche
Typ Dámské
Záruka 2 roky
Vodotěsnost 50 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 36.00mm
Tloušťka pouzdra 6.00 mm
Barva ciferníku Bílá
Sklíčko Safír
Materiál řemínku Kůže
Barva řemínku Černá
Šířka řemínku 18.00 mm

Recenze o Corniche Heritage 36 Women 45194 (1)

Hodnocení zákazníků: 5
Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:
  1. 29.12.21
    100%
    Hodinky dostala moje matka k Vánocům. Svůj názor říkám za ni, je zrakově postižená, takže to raději dělám já. Hodinky se jí velmi líbily, příjemně se nosí a jsou dobře čitelné, což je pro ni důležité. Vypadají velmi elegantně a mohou zdobit její zápěstí v mnoha situacích. Cena byla příznivá, takže jsem dlouho neváhala. Vše proběhlo v pořádku. Vřele doporučuji!
    Kajutka Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.

Vyjednávání o ceně