Chytré hodinky Xiaomi Mi Watch - co byste o nich měli vědět

Adidas

Chytré hodinky Xiaomi Mi Watch - co byste o nich měli vědět

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

10 května 2023

Chytré hodinky Xiaomi Mi Watch jsou chytré hodinky, které se během krátké doby staly bestsellery po celém světě. Pronikněte do světa této značky a seznamte se s jejími klíčovými fakty, nejlepšími kolekcemi a technickými specifikacemi. Podívejte se, co vám hodinky Xiaomi Mi Watch mohou nabídnout!

Xiaomi Mi Watch - funkční chytré hodinky pro náročné

Může jít dohromady dobrá cena, špičkový design a praktické funkce? Xiaomi Mi Watch dokazují, že ano! Chytré hodinky této značky jsou ideální pro vyznavače aktivního životního stylu, kteří se chtějí těšit i ze stylového doplňku na svém zápěstí.

Výrobce se proslavil řadou elektronických zařízení, jejichž velkou součástí se rychle staly chytré hodinky a náramky. Jedná se o produkty, které kombinují funkce monitorování aktivity s vymoženostmi užitečnými v každodenním životě a nástroji pro péči o zdraví. V portfoliu společnosti Xiaomi se začaly objevovat od roku 2019.

Chytré hodinky Xiaomi Watch S1

Nejlepší kolekce chytrých hodinek Xiaomi Mi Watch

Mezi nejprodávanější kolekce značky patří jak tradiční chytré hodinky, tak kompaktní chytré náramky. Velmi oblíbená je kolekce Xiaomi Watch S1 Active, vytvořená pro sportovní fanoušky. Extrémně lehká konstrukce zajišťuje pohodlné používání, zatímco až 117 sportovních režimů je lahůdkou pro ty, kteří chtějí zvyšovat laťku stále výš. Možnost bezkontaktních plateb a množství senzorů přesvědčí ty, kteří chtějí hodinky využívat nejen k tréninku.

Příznivci kompaktních řešení si zase zamilovali náramky Xiaomi Smartbands. Zde vede náramek Xiaomi Mi Smart Band 7, který svým novým designem umožňuje bezkontaktní platby pomocí NFC. Model je oblíbený pro pohodlí, které zaručuje, extrémně přehledný a sytý dotykový displej, rychlou vyměnitelnost náramku, analýzu tréninku a až 110 sportovních režimů. Novinkou je také voděodolnost s možností plavání a potápění. To vše dělá z těchto chytrých hodinek jeden z nejmodernějších produktů svého druhu na trhu.

Chytré hodinky Xiaomi Mi Smart Band 7

Funkce, které najdete v chytrých hodinkách Xiaomi Mi Watch

Mezi funkce, se kterými se u chytrých hodinek Xiaomi Mi Watch setkáte nejčastěji, patří:

  • monitor srdečního tepu na zápěstí
  • monitorování hladiny kyslíku v krvi
  • monitorování stresu
  • monitorování spánku
  • četné sportovní režimy
  • monitorování aktivity
  • oznámení z telefonu
  • ovládání hudby a spouště fotoaparátu telefonu ze zápěstí.
  • vyhledání polohy telefonu
  • režim nerušit
  • budík
  • počasí
  • množství ciferníků na výběr
  • hlasový asistent u vybraných modelů
  • bezkontaktní platby NFC u vybraných modelů

Xiaomi Mi Watch - vyberte si chytré hodinky, které vyhovují vašim potřebám

Jak vidíte, chytré hodinky Xiaomi jsou vynikající volbou pro lidi, kteří hledají osvědčené zařízení pro každodenní používání i trénink. Navzdory atraktivní ceně se jejich design nijak neodchyluje od dražších modelů, takže úspěšně uspokojí potřeby estetiků. Kompaktní náramek nebo ultrafunkční chytré hodinky? Vyberte si ideální variantu právě pro vás!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.