40672 Hodinky Corniche Heritage 36 Women Corniche Heritage 36 Women

Hodnocení zákazníků: 5
Chcete dostávat oznámení, když je k dispozici?
Vložte svou e-mailovou adresu:
a obdržíte e-mail, pokud je k dispozici
Zaručené dodání do Vánoc
Pohodlné vrácení až do 100 dnů Výrobek můžete vrátit do 100 dnů od data dodání bez udání důvodu! Více informací se dozvíte v části Pohodlné vrácení až do 100 dnů
Objednejte si gravírování do nerezové tabulky zdarma Objednejte si osobní štítek s vyrytím libovolného vzkazu, který bude přidán na obal. Více informací se dozvíte v části Gravírování
Objednejte dárkové balení Tento produkt můžeme zabalit do elegantní dárkové krabičky. Dostupné možnosti a podmínky služby naleznete v části Dárkové balení.

Detaily Corniche 40672

Corniche Heritage 36 Women 40672 je styl plný dámských hodinek, který zapůsobí elegantní černou barvou kombinovanou se zlatými prvky. Tyto stylové hodinky budou dokonale doplňovat denní i obchodní oděvy. Produkt je charakterizován kvalitními materiály a minimalismem. Popruh je pečlivě šitý z kůže. Spojuje se s ním kulatý obálku odlitý z nerezové oceli a nanesený zlatem metodou PVD. Ve svém ocelovém víku je symbolická rytina borovice ze středomořské oblasti. Vzhled je doplněn jednoduchým keramickým diskem chráněným tvrdým safírovým sklem. Za práci modelu je zodpovědný mechanismus Miyota Quartz. Odolnost vůči hodinek je atm třídy 5. Výrobce poskytuje dvouletou záruku a původní obaly.

Co je v krabička?

  • 2-letá záruka
  • Uživatelská příručka
  • Krabice Corniche

Více informací Corniche 40672

Model 40672
EAN 7350002200063
Značka Corniche
Typ Dámské
Záruka 2 roky
Vodotěsnost 50 metrů
Strojek Quartzový
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Šířka pouzdra 36.00mm
Tloušťka pouzdra 6.00 mm
Barva ciferníku Černá
Sklíčko Safír
Materiál řemínku Kůže
Barva řemínku Černá
Šířka řemínku 18.00 mm

Recenze o Corniche Heritage 36 Women 40672 (1)

Hodnocení zákazníků: 5
Napište vlastní recenzi
Vase hodnoceni:
  1. 04.01.22
    100%
    Krásné dámské hodinky, které mi ukradly srdce. Jsou dokonce rafinované. Mají velmi pohodlný řemínek a díky tomu, že mají univerzální ciferník, mohu je snadno nosit k jakémukoli typu oblečení. S nákupem tohoto modelu jsem opravdu velmi spokojená. Vřele ho doporučuji!
    Piękny Ověřený zákazník
    Tato recenze je pro vás užitečná.

Vyjednávání o ceně