Zlaté hodinky, do kterých se vyplatí investovat

Tipy

Zlaté hodinky, do kterých se vyplatí investovat

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

07 června 2022

Investice je finanční závazek do určitého podniku s cílem dosáhnout v budoucnu významného zisku. Jednou z forem investice mohou být mimořádně cenné hodinky. Model z limitované edice nebo model, který nadále používá nejcennější kov - zlato - se jistě vyplatí každému, kdo se do něj rozhodne investovat.

 

Proč investovat do hodinek?

Hodinky nejvyšší kvality jsou luxusním zbožím. Není to jen prvek, který slouží k vylepšení elegantního stylu nebo k plnění praktických funkcí. 21. století je dobou, kdy hodinky plní prestižní funkci, formu neverbální komunikace. Drahý model na zápěstí, jako jsou například zlaté hodinky, dokonale splní úkol udělat na své protějšky ten správný dojem.

 

Zlaté hodinky

 

Investice do hodinek znamená, že byste se měli poohlédnout po modelech, které jsou naprosto jedinečné a tak unikátní, jak je to jen možné. To platí nejen pro mimořádnou kvalitu použitých materiálů a precizní řemeslné zpracování, ale také pro limitované edice, které model ještě více ozvláštňují.

 

Investice do hodinek - kde začít?

Články na internetu jsou pouze úvodem, ale nejprve je třeba výrazně prohloubit své znalosti. Vaším cílem je nejen mít odborné znalosti hodinářského umění, ale také rozpoznat mechanismus, znát podrobnosti o historii hodinek a - což je nejdůležitější - rozlišit padělek od originálu pouhým okem. Vyberte si svůj výklenek - letecké výrobky, vojenský hardware nebo třeba luxusní zlaté modely? - a nezapomínejte na internet, kde lidé, kteří si nejsou vědomi kvality modelu, který vlastní, nabízejí jeho prodej téměř za nic. Takové situace se občas vyskytnou, ale je to štěstí, které nemůžete minout.

 

Złote zegarki

 

Nezapomínejme, že pokud jde o investování do hodinek, je třeba mít na paměti několik samozřejmých pravidel. Především může investici vykonávat člověk, který má vášeň pro hodinky z daného oboru, má pro něj srdce a přirozenou potřebu prohlubovat své znalosti. Vyplatí se navštívit místní hodinářství a starožitnické trhy. Cizí jazyky (kromě angličtiny) jsou nezbytné i v tomto ohledu: polský trh s hodinkami je prostě příliš malý. Opusťte myšlenky na quartzové, módní nebo dámské hodinky - bohužel se do nich rozhodně nevyplatí investovat. Nekontrolujte hodnotu hodinek z měsíce na měsíc, protože výhodná investice do hodinek je dlouhodobý, několikaletý proces.

 

Zlaté hodinky

 

Štěstí potřebujeme v každé oblasti života, ale v aspektech, jako je investování do zlatých hodinek, je nesmírně důležité. Nevzdávejte se, buďte ostražití a určitě narazíte na ten správný model, do kterého můžete investovat ještě dnes.

Do jakých hodinek se vyplatí investovat?

Nejlepší volbou je určitě model, jehož cena od jeho uvedení na trh roste. Proto se vyplatí sledovat, co je nového ve světě luxusních hodinek, protože skutečně hodnotné modely okamžitě mizí z nabídky, zatímco na sekundárním trhu se jejich cena může i zdvojnásobit. Zde je několik modelů z naší aktuální nabídky, jejichž nákup se může stát vaší úspěšnou investicí.

 

Zlaté hodinky

 

Junghans Meister Fein Automatic 18K Gold Limited Edition 27/9101.00

Junghans Meister Fein Automatic 18K Gold Limited Edition 27/9101.00 je model vytvořený v limitované edici pouhých 100 kusů na celém světě. Jejich pouzdro je navíc vyrobeno z 18karátového zlata. Hodinky mají bílý ciferník s indexy broušenými diamanty. Takový nenápadný model na zápěstí rozhodně zapůsobí, zejména proto, že jeho vysoká kvalita podtržená minimalismem je patrná na první pohled.

 

Junghans Meister Fein Automatic 18K Gold Limited Edition 27/9101.00

 

Bisset Gold 14 K BSYF24GAWX01BX

Milovníci toho nejlepšího hodinářského umění jistě ocení i tak jedinečné hodinky, jako jsou Bisset Gold 14 K BSYF24GAWX01BX. Bílý ciferník má mimořádně elegantní indexy v podobě arabských číslic a datumovku umístěnou na 3. hodině. Celý je krytý safírovým sklíčkem, které se vyznačuje mimořádnou odolností proti poškrábání. Nenápadné, subtilní pouzdro bylo vyrobeno ze 14karátového zlata. Model je doplněn koženým řemínkem v tmavě hnědé barvě. Jistě, tento přístroj Bisset stojí za více než jednu finanční investici.

 

Bisset Gold 14 K BSYF24GAWX01BX

 

Atlantic Seagold 95341.65.31

V naší nabídce je neméně atraktivní model, na jehož výrobu bylo použito 14karátové zlato. Byla z ní vyrobena obálka modelu Atlantic Seagold 95341.65.31, která byla kombinována s hnědým řemínkem ušitým z pravé kůže nejvyšší kvality. Přístroj zaujme mimořádnou elegancí ciferníku, na němž je umístěno datum s vyznačením dnů v měsíci. Cena zařízení se pravidelně zvyšuje, což sledujeme od roku 2020.

 

Atlantic Seagold 95341.65.31

 

Gratulujeme, již jste investovali! Co teď?

Při výběru dokonalých zlatých hodinek, do kterých chcete investovat, stojíte před úkolem správné údržby. Model se vám nevrátí, pokud se o něj nebudete řádně a systematicky starat. Pravidelná údržba hodinek je nezbytná. Zároveň nebráníte stárnutí, nechte tento proces probíhat přirozeně. Pokud se přístroj porouchá, dodávejte pouze originální díly. Patina, přirozeně zestárlá kůže a další podobné jevy ničemu neubírají, naopak, výrobku jen přidávají na hodnotě.

 

 

 

Hodinky jako moderní způsob úspěšné investice

V obchodě Hodinkovna.cz naleznete mnoho kvalitních modelů, jejichž cena se v posledních letech zvýšila. Nečekejte, až zmizí z její nabídky, a investujte nyní do luxusního modelu, který se vám v budoucnu vyplatí a zároveň vám přinese značné potěšení z nošení přístroje na zápěstí.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.