Velvyslanec společnosti Yema na pólu s hodinkami Superman 500 GMT!

Novinky

Velvyslanec společnosti Yema na pólu s hodinkami Superman 500 GMT!

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

08 března 2023

Odolnost hodinek se potvrdila při testování v náročných podmínkách. Značka Yema si je svými přístroji natolik jistá, že jeden z nich bude mít na zápěstí ambasador značky během expedice na jižní pól. 40 dní v nejen náročných, ale i extrémních podmínkách s hodinkami Yema Superman 500 GMT! Podrobnosti o fascinující expedici a kolekci najdete zde.

  • Pierre Hedan je ambasadorem značky Yema, který bude hodinky testovat při -47 °C.
  • Hodinky Yema Superman 500 GMT budou k dostání v běžné kolekci v našem obchodě.
  • Hodinky jsou poháněny manufakturním GMT strojkem YEMA3000.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu

Hodinky Yema během expedice Polheim

Pierre Hedan je 25letý průzkumník a ambasador značky Yema, který v listopadu povede expedici Polheim do Antarktidy s hodinkami YEMA Superman 500 GMT na zápěstí. Cesta na severní pól bude trvat 40 dní, během nichž sportovec urazí na lyžích 650 km. Doprovázet ho budou nízké teploty, různá nadmořská výška a sluneční svit 24 hodin denně. Hodinky Yema budou muset přežít i teploty -47 °C nebo se otestovat na antarktické náhorní plošině (3 200 m). Cílem této mimořádné expedice je klimatická akce: lékařský výzkum, získávání znalostí v oblasti optimalizace zdrojů a energie a následné vzdělávání ve školách a firmách. Velvyslanec má na svém kontě již další úspěchy. Vystoupil již na nejvyšší vrcholy Afriky (Kilimandžáro) a Evropy (Mont Blanc).

Pierre Hedan Yema velvyslanec

Specifikace hodinek Yema Superman 500 GMT

Hodinky Superman 500 GMT bude možné zakoupit jako stálou součást kolekce. Dostupnost těchto modelů již můžete sledovat v našem obchodě, včetně hodinek Yema Superman 500 GMT Pepsi YGMT22B39-AMS. Působivá vodotěsnost 500 metrů je výsledkem nově navržené korunky s vylepšeným uzamykacím mechanismem, pevnějšího šroubovacího 2,2 mm sil ného krytu a vypouklého 2,6 mm silného safírového sklíčka. Úprava jednotlivých součástí byla zaměřena také na zlepšení úchopu a manipulace s hodinkami Yema. Kolekce byla vytvořena pro všechny cestovatele, proto je zde čas GMT spolu s lunetou (24 kliknutí) umožňující odečítání 3 časových pásem. Specifičnost Antarktidy je zachycena v designu lunety, která je rozdělena na dvě stejně barevné části. Ty symbolizují antarktický den a noc, tj. období, kdy je na Antarktidě trvalá tma nebo trvalé sluneční svit.

Přední strana a víko hodinek Yema Superman 500 GMT

Yema vybavila hodinky řady Supermanem 500 GMT manufakturním GMT kalibrem YEMA3000, který má lepší výkon než standardní kalibry ETA, Sellita nebo Miyota. Jsou nastavitelné s odchylkou +/- 10 sekund za den. Mezi všemi modely lze vybírat ze dvou velikostí: s 39milimetrovým nebo 41milimetrovým obalem. Každé hodinky jsou zároveň jakýmsi kompasem světových stran jižní polokoule. Stačí namířit ukazatel na 12. hodině směrem ke slunci - linie sever/jih se nachází v polovině vzdálenosti mezi ukazatelem na 12. hodině a hodinovou ručičkou. Stylizace vystihuje vintage atmosféru a v kombinaci s tak úhledným zpracováním si jistě najde své příznivce, a zda se to Pierru Hedanovi podaří? To se dozvíme za několik měsíců.

Hodinky Yema Superman 500 GMT YGMT22B39-AMS

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.