TOP 5 hodinek pro muže, kteří mají rádi vysokou kvalitu

TOP

TOP 5 hodinek pro muže, kteří mají rádi vysokou kvalitu

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

09 prosince 2022

Vánoce jsou za rohem, přípravy se blíží, ale stále nemáte dárek pro své blízké? Nebojte se, už jsme přispěchali na pomoc. Víme, jak těžké je vybrat ten správný dárek pro někoho blízkého. Pokud jste se však ocitli právě zde, hádám, že letos sázíte na dárek v podobě hodinek? To je legrace! Zbývá jen vybrat správnou značku a model. Představujeme seznam 5 nejlepších hodinek pro muže, který má rád... no, co má rád? Všechno! Zde najdete dárek pro milovníka potápění, outdoorových sporů, ale i elegance nebo klasiky. Chcete vybrat jedinečný dárek pro svého vyvoleného k Vánocům? Jste na správném místě! Vítejte!

Co koupit svému příteli k Vánocům? - Hodinky!

Hodinky jsou nápadem, který by se hodil jako dárek pro každou příležitost. Hodinky všeho druhu nás provázejí od nepaměti a pravděpodobně už nikdy nevyjdou z módy. Není divu, protože tyto doplňky jsou dokonalým akcentem stylu a nejen to. V závislosti na funkčnosti konkrétního modelu bude fungovat zcela odlišným způsobem. Pokud víte, co má váš vyvolený rád a jaký je jeho vkus, určitě pro něj v tomto seznamu najdete ideální dárek. Začněme!

Pánské hodinky na Vánoce

Venezianico, zalité italským sluncem

Byl jste někdy v Itálii? Zkuste si představit, jak slunce klesá níž a níž, jak se prodírá starými měšťanskými domy a zvýrazňuje krásu jejich architektury. Značka Venezianico je stejně působivá jako tento pohled. Každý, doslova každý prvek je propracovaný až na hranici možností, aby byla zajištěna kvalita hodná mistra. Široký výběr barev ciferníků v kombinaci s řemínky nebo náramky umožňuje téměř dokonalé sladění stylu. Hodinky Venezianico, jako například Venezianico Nereide 39 3121504C, jsou něco, co se bude hodit milovníkům elegance, minimalismu a dokonalosti.

Venezianico Nereide 39 3121504C na dovolenou

Marea pro aktivní muže

Fyzická aktivita je stále populárnější, a to nejen mezi mladými muži, ale i mezi dospělými. Nadšenci do fyzických aktivit, jako je běh, plavání, posilování nebo jiné cvičení doma či venku, si jistě oblíbí chytré hodinky! Díky těmto doplňkům můžeme sledovat počet spálených kalorií, ujetých kilometrů nebo kroků a mnoho dalšího. Sportovní chytré hodinky Marea Man B58002/1 v klasických barvách se mohou líbit nejednomu muži. Pohodlné, odolné materiály a rozsáhlá funkčnost potěší nejen začátečníky, ale i pokročilé.

Marea Man B58002/1 k Vánocům

Švýcarská dokonalost z Davosu navržená s ohledem na potápěče

Pokud znáte manufakturu Davosa, jistě víte, že je proslulá nejen svou nepopiratelnou švýcarskou výrobní precizností, ale také neuvěřitelně kvalitními hodinkami pro potápěče. Hodinky Davosa Argonautic Lumis BS Automatic 161.529.01 jsou ideálním vánočním dárkem pro manžela, který je vášnivým milovníkem podvodních dobrodružství. Tento typ příslušenství je vyroben z nejkvalitnějších materiálů a je vybaven veškerou technologií potřebnou pro pohyb pod vodou. Také jeho konstrukce není nijak složitá - je ideální nejen pro potápěčský oblek.

Davosa Argonautic Lumis BS Automatic 161.529.01

Carl Von Zeyten - hodinky navržené od srdce pro opravdové znalce

Možná tu máme dámy, jejichž muži jsou nadšenci do hodinářství a takových jedinečných skvostů, jaké nám nabízí značka Carl Von Zeyten? Modely zaujmou skeletonizovaným ciferníkem, který odhaluje mimořádně elegantně zdobený a zároveň přesný mechanismus. Barevné provedení i kombinace materiálů jsou spíše elegantní, takže se budou dobře hodit jako doplněk na formální vycházky. Hodinky Carl von Zeyten Weitenau Skeleton Limited Edition CVZ0078RBLS z edice omezené na 500 kusů působí dojmem, kterému žádný gentleman neodolá! Přesvědčte se sami.

Limitovaná vánoční edice Carl von Zeyten Weitenau Skeleton CVZ0078RBLS

Motoristická tradice od Maserati - dokonalý dárek pro muže

Fanoušci motorismu značku Maserati jistě znají. Tyto zajímavé a zároveň kvalitní modely se vyznačují modernistickým designem, který odráží prvky karoserie nebo volantu. Praktický doplněk pro každý doplněk, který si zachovává jedinečné zdobení, umožní jedinečnou ozdobu pánského zápěstí. Hodinky Maserati Solar Blue Chronograph R8873649001 poháněné solárním mechanismem osloví ty, kteří rádi nosí multifunkční doplňky, které zachovávají současné trendy, a tím i historii výroby.

Maserati Solar Blue Chronograph R8873649001 k Vánocům

Vánoční dárky pro vašeho přítele lze oficiálně považovat za vybrané!

Pokud už víte, jaké dárkové hodinky letos pro svého vyvoleného vyzkoušíte, pak už neotálejte a navštivte naše webové stránky Hodinkovna.cz nebo některou z našich prodejen papírnictví ve Varšavě. Všechny výše uvedené značky mají širokou nabídku zajímavých a rozmanitých pánských hodinek - mezi nimi jistě najdete jedinečné hodinky, které dokonale vystihují vašeho blízkého. Připravte pro svého vyvoleného dárek, který mu o Vánocích vykouzlí úsměv na tváři!


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.