Swiss Military by Chrono - elitní třída Swiss Made a tradiční hodinářství

Swiss Military by Chrono

Swiss Military by Chrono - elitní třída Swiss Made a tradiční hodinářství

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

05 srpna 2022

Dlouho se nevědělo, že Švýcarsko znamená hodinky. Právě tam, uprostřed vysokých hor, malebných údolí a řek táhnoucích se na míle daleko, se nachází kolébka nejlepší hodinářské výroby, která se pyšní prvotřídní kvalitou, prestiží a celosvětovým věhlasem. Objevte svět Swiss Military by Chrono, značky, která s nadšením vyrábí vynikající hodinky v duchu švýcarské hodinářské tradice.

Swiss Military by Chrono - prémiové švýcarské hodinky a jejich úspěch

Swiss Military by Chrono je švýcarská značka patřící nezávislé rodinné manufaktuře Chrono AG, která působí na hodinářském trhu již více než 35 let. Původními zákazníky společnosti Chrono AG byla švýcarská armáda, která chtěla svým vojákům poskytnout spolehlivé, extrémně přesné a robustní přístroje, které by se osvědčily v obtížných situacích. Neochvějná pověst a důvěra armády v hodinky Swiss Military by Chrono znamenala, že si manufaktura od roku 1994 začala budovat pevné postavení na mezinárodním poli. Dnes jsou její výrobky známé ve více než 40 zemích. V prodeji jsou vynikající oficiální licencované výrobky, vytvořené v duchu skutečných hodnot Swiss Made.

Hodinky Swiss Military by Chrono - elitní třída Swiss Made

Tento úspěch je založen především na tvrdé a efektivní práci, spolehlivosti použitých komponentů, přesnosti výroby každé sebemenší součástky a inovacích. Výsledek v podobě luxusních hodinek Swiss Military by Chrono je výsledkem spolupráce zkušeného týmu designérů, hodinářů a obchodníků. Zaručená kvalita modelů "Swiss Made" je výsledkem tvrdé a profesionální práce přibližně 50 zaměstnanců.

Swiss Military by Chrono watches - Swiss Made class spolehlivost, přesnost a inovace

Celý výrobní proces hodinek Swiss Military by Chrono probíhá v sídle značky Chrono AG (která je značkou od roku 2003) - ve staré hodinářské škole ve švýcarském městě Solothurn. Není bez významu, protože představuje více než 100 let švýcarské hodinářské tradice. V letech 1915-1916 ji postavil výrobce hodinek Stadler-Bouché a až do roku 2002 se v jejích zdech nacházel slavný institut, který vychovával novou generaci profesionálních hodinářů.

Hodinky Swiss Military by Chrono - elitní třída Swiss Made

Vysoce kvalitní hodinky Swiss Military by Chrono vznikají v dílnách společnosti Chrono AG. Výroba probíhá zcela v souladu s oficiálními předpisy Swiss Made - značky, která je synonymem kreativity, profesionálního zpracování, používání moderních nástrojů, technického know-how, kompetence a estetických hodnot. Každé hodinky vznikají z vášně pro tradiční řemeslo. I z tohoto důvodu procházejí všechny modely Swiss Military by Chrono pečlivým a náročným procesem - od výběru potřebných materiálů, přes ruční sestavení a montáž, gravírování ciferníku, přísné kontroly kvality (včetně těch, které se týkají přesnosti a vodotěsnosti) až po odpovídající balení.

Swiss Military by Chrono - objevte prémiové kolekce vojenských hodinek

Swiss Military by Chrono jsou známé svým jedinečným designem a prvotřídní kvalitou. Uživatelé z celého světa si je oblíbili pro jejich nadprůměrnou přesnost, řemeslné zpracování a nádherně zpracované jednotlivé komponenty a prvotřídní kvalitu. Vkusný design těchto modelů kombinuje nadčasovou eleganci se sportovním charakterem - praktické funkce a dobře zvolené parametry. Díky tomu jsou hodinky Swiss Military by Chrono určeny pro lidi s aktivním životním stylem, kteří jsou neustále v pohybu, ať už v práci, nebo venku s přáteli a doma odpočívají. Prohlédněte si hlavní kolekce Swiss Military by Chrono, které si získávají srdce mnoha spokojených zákazníků!

Swiss Military by Chrono Quartz Classic - klasika švýcarských vojenských hodinek

Klasické hodinky jsou "must-have" pro každého muže, kterému záleží na tom, aby vypadal tradičně a upraveně za všech okolností - v práci, na procházce, při nákupech nebo doma při posezení s blízkými. Nadčasová krása, elegantní zpracování, tlumené barvy pánské hodinky Swiss Military by Chrono Quartz Classic SM30200.13 - jsou vším, co si od doplňku k obleku s vojenským nádechem můžete přát (vojenskou praktičnost a odolnost zaručuje mimo jiné vodotěsnost 10 ATM a použití směsi Super-LumiNova na ručičkách a hodinových značkách).

Swiss Military by Chrono Quartz Classic SM30200.13 pánské hodinky

Štíhlé linie pouzdra hodinek Watch Quartz Classic SM30200.13 byly zvýrazněny matováním a jemným kartáčováním, aby byla zachována rovnováha a přirozená kompozice, zlatý rámeček z nerezové oceli získal oku lahodící lesk, kterého bylo dosaženo leštěním. Klasický design podtrhuje černý ciferník zdobený slunečním paprskem a indexy a ručičky na něm umístěné ve zlatém odstínu. Nejlepší švýcarské kvality bylo naopak dosaženo použitím prémiových komponentů a materiálů, jako je nerezová ocel, na dotek příjemná přírodní kůže, tvrdé safírové sklo nebo vysoce přesný švýcarský quartzový strojek kalibru ETA F06.411.

Swiss Military by Chrono Sports Chronograph - sportovní vzrušení na dosah ruky

S hodinkami military watch Swiss Military by Chrono Sports Chronograph SM34015.10 určitě vyniknete v posilovně, na závodní dráze, při pracovní integraci nebo při neformálním setkání s přáteli. Dynamický, sportovní design dokonale vyhovuje vkusu mužů s aktivním životním stylem. Každý prvek, od výrazného černého rámečku s jasně vyznačenými minutovými značkami a tmavého ciferníku až po perforovaný pryžový řemínek a elegantní prvky z růžového zlata, byl vytvořen tak, aby zdůraznil vášeň pro sport a silný charakter svého nositele.

Pánský chronograf Swiss Military by Chrono Sports SM34015.10

Vzhled však není všechno, ve vojenském světě záleží především na robustnosti výroby, kvalitních materiálech a nadprůměrné přesnosti chůze. Z tohoto důvodu jsou hodinky Model Sports Chronograph SM34015.10 vybaveny: ukazatelem chronografu měřícím vteřiny, minuty a 1/10 sekundy, datumovkou, čitelnými ručičkami a indexy pokrytými vysoce luminiscenční směsí a vodotěsností 100 metrů. Kromě toho je odolnost ovlivněna použitými komponenty, jako je nerezová ocel, tvrzené minerální sklo K1 se safírovou vrstvou a quartzový strojek ETA G10.212. Takové zpracování vlastním hodinářským ateliérem je zárukou prvotřídní třídy Swiss Made.

Swiss Military by Chrono Solar Power - Švýcarské hodinky na solární pohon

Inovace jsou charakteristickým znakem Swiss Military by Chrono. V nabídce manufaktury proto nemohla chybět kolekce švýcarských solárních hodinek. Tak vznikl pánský model Solar Power SMS34073.01, který je poháněn strojkem ISA Calibre 430 Solar. Primárním zdrojem energie je světlo uložené ve speciální integrované dobíjecí baterii. Tato nejmodernější technologie zaručuje spolehlivý a přesný chod hodinek až po dobu několika měsíců po plném nabití.

Swiss Military by Chrono Solar Power pánské hodinky SMS34073.01

Luxusní, elegantní, ergonomické, s klasickým designem - Hodinky Swiss Military by Chrono Solar Power SMS34073.01 byly kompletně vyrobeny z odolné nerezové oceli. Modernost a dynamičnost designu je dána výrazným polygonálním rámečkem a nápadnou červenou vteřinovou ručičkou. Nadčasový styl černého ciferníku rozbíjejí sportovní akcenty v podobě datumovky a lineárních indexů a ručiček potažených sloučeninou Super-Luminova, která zajišťuje vynikající čitelnost hodin v tmavých místnostech. Milovníky vojenského stylu a technologických inovací jistě potěší další přednosti, jako je tvrzené minerální sklo K1 se safírovou vrstvou nebo vodotěsnost 10 ATM umožňující provozování vodních sportů.

Swiss Military by Chrono hodinky

Proslulá třída Swiss Made, vysoce kvalitní materiály a vynikající přesnost hodinek Swiss Military by Chrono činí z výrobků této značky preferovanou volbu zákazníků z celého světa. Pociťte pravého ducha švýcarské hodinářské tradice. Navštivte náš internetový obchod s hodinkami Swiss Military by Chrono a zakupte si svůj vysněný model.


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.