Streetwear pro každého. Sportovní hodinky Adidas

Adidas

Streetwear pro každého. Sportovní hodinky Adidas

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

05 července 2022

Je těžké najít dnes člověka, který by nikdy neslyšel o značce Adidas. Jejím fenoménem jsou slavné tři pruhy, ikonické sportovní oblečení, boty a také hodinky! Nové hodinky adidas osloví milovníky pouličního stylu, ale nejen je. Odvážný a nekompromisní? Přesvědčte se sami!

Několik slov o značce Adidas

Počátky značky Adidas sahají do roku 1924, kdy se její zakladatelé rozhodli vyrábět obuv, která by splňovala požadavky sportovců. Určitě nikdo nečekal, že se dočkají obrovského úspěchu. Postupem času se Adidas výrobky staly nejžádanějšími ve světě sportovní a streetwearové módy. Stejně jako tvůrci šokovali své fanoušky uvedením nové obuvi, dnes je překvapují stylovými hodinkami.

Stylové hodinky Adidas pro ženy

Sportovní elegance a pouliční styl si již dlouho získávají srdce žen po celém světě. Nejlepším způsobem, jak podtrhnout oblečení bez ohledu na příležitost, je sladit ho s vhodnými hodinkami. Chcete, aby váš doplněk ladil s ležérním oblečením? Rozhodněte se pro adidas dámské hodinky! Kolekce Street Digital Two představuje krásu vintage stylu, kterému nelze odolat. Ocelový náramek, přehledný displej a zajímavé funkce. Příznivci klasiky si zamilují zlaté nebo černé provedení, které se hodí ke každému vzhledu. Pokud vás však oslovují lehké, světlé a sportovní doplňky, podívejte se na dámské bílé hodinky Adidas ze stejné řady. V nové kolekci hodinek této značky si každý najde něco pro sebe. Být stylový ještě nikdy nebylo tak snadné!"

dámské hodinky adidas

Hodinky Adidas vyrobené s ohledem na muže

S cílem držet krok s trendy vytvořila společnost Adidas pánské hodinky, které se hodí jako doplněk ke sportovnímu oblečení. Kolekce Style Code One Chrono poskytuje nejen pohodlí, ale také styl. Pozornost upoutá velký ciferník s přesným chronografem, datem, 24hodinovým časem a slavným logem Adidas. Silikonový pásek poskytuje pohodlí, které je tak důležité při každodenních výzvách. Chcete být trendy? Rozhodněte se pro adidas pánské hodinky, určitě nebudete zklamaní!

zegarek adidas męski

Uvedení hodinek Adidas pro mladé

Hodinky Adidas pro mladé splní všechny požadavky mladého člověka! Pro každodenní dobrodružství a výlety je dobré mít u sebe doplněk v podobě hodinek, které nejen ukazují čas, ale fungují i jako stylový doplněk. Street Project Two má ve své kolekci hodinky, které v kombinaci s ležérním každodenním stylem vytvářejí mimořádný efekt! Krása těchto modelů spočívá v originálním logu na analogovém ciferníku. Fanoušky výrazných doplňků potěší také červené hodinky Adidas. Tyto modely jsou působivé, že?

adidas youth watch

Vyberte si streetové oblečení a hodinky Adidas ještě dnes!

Značka Adidas je proslulá svým stylovým oblečením a doplňky. Pouliční a sportovní móda je pro ně natolik známá, že se z nich dnes stali určovatelé stylu! Pokud chcete být trendy, měli byste si prohlédnout novou nabídku hodinek Adidas na našich webových stránkách Hodinkovna.cz. Neotálejte!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.