Out Of Order® - prvotřídní italská hodinářská výroba "Damaged in Italy"

Out Of Order

Out Of Order® - prvotřídní italská hodinářská výroba "Damaged in Italy"

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

22 července 2022

Jaký typ hodinek preferujete? Starší modely se zapsanou historií, ve stylu vintage, speciálně zestárlé, nebo snad zcela nové nepoškozené kusy, které voní novotou a právě vyšly z rukou specializovaných hodinářů? Pro většinu zákazníků je to poměrně jednoduché rozhodnutí. Stále však zůstávají nerozhodní uživatelé, výstřední sběratelé, kteří sní o prémiových hodinkách, které jsou zároveň nové, sjeté přímo z výrobní linky a působí dojmem nošených a silně opotřebovaných. Je nemožné, aby se takové hodinky vyráběly? Objevte svět jedinečných, speciálně zestárlých hodinek Out Of Order®!

Out Of Order® - netradiční hodinky "Damaged in Italy"

Out Of Order® je mezi prémiovými hodinářskými společnostmi na celém světě jedinečná. Proč? To se právě dozvíte. Netradiční nápad vyrábět exkluzivní hodinky, které vypadají jako silně poškozené a opotřebované, se zrodil v hlavě Riccarda Torrisiho, který neměl prostředky na opravu svých drahých hodinek. Zaujal ho osobitý styl módních roztrhaných džínů a obnošených bund a v roce 2013 založil v Itálii nedaleko Benátek značku Out Of Order®.

Italské hodinky mimo provoz

Out Of Order® je příkladem netradičního přístupu tří zakladatelů k výrobě inspirativních špičkových hodinek. Trojice zakladatelů vytvořila precizní prémiové hodinky, za jejichž vysokou kvalitu odpovídají kvalifikovaní řemeslníci a specializovaní hodináři. Out Of Order® jsou formou hry a živého dialogu mezi výrobci a potenciálními zákazníky. Každý model je podepsán symbolem OOO a zajímavým sloganem "Damaged in Italy" na cifernících i na koncovkách. Dodatečné doporučení "Prosím, chovejte se ke mně špatně" doplňuje tuto alternativní konvenci.

Hodinky Out of Order® - vlastní design a inovativní výrobní postupy

Poznejte krásu ve své nedokonalosti.

Riccardo Torrisi, spoluzakladatel

Tento slogan je kvintesencí inovativního přístupu k vytváření "poškozených" hodinek vytvořených ve manufaktura Out Of Order®. Originální návrhy a jedinečný design italského výrobce jsou ve světě stejných a opakujících se masově vyráběných produktů překvapivé a osobité. Úžasný efekt opotřebení při dlouhodobém používání je způsoben ručním opracováním prvků, jako jsou například ručičky nebo indexy, a použitím speciálního patentovaného procesu ručního stárnutí OOO®, kterému jsou podrobeny všechny části z oceli (316L) - včetně: náramků, obálek a rámečků.

Italské hodinky Out of Order patentovaný proces stárnutí víka

Patentovaný výrobní a dokončovací proces dodává každému designu Out Of Order® vzhled opotřebovaných, vyzkoušených a oblíbených vintage hodinek. Originalita této techniky spočívá v tom, že nikdy nebudou vyrobeny dva stejné kusy. Zavedení těchto revolučních výrobních postupů s použitím vysoce kvalitních materiálů zajistilo italské společnosti z pobřeží Jaderského moře vysoké a prestižní místo v luxusních prémiových hodinkách.

Out of Order® - italské dědictví v převratných kolekcích hodinek

Out Of Order® jsou konkurenční hodinky vyšší třídy, které se vymykají tomu, co bylo dosud v hodinářském průmyslu známo a propagováno. Díky jedinečnému přístupu zakladatelů k výrobě vznikly mimořádně staré vintage modely. Hodinky inspirované potápěčskými hodinkami ze 70. let jsou skutečnou lahůdkou pro milovníky retro stylu, vodních sportů a sběratele potápěčů. Vstupte do světa sofistikovaných italských kolekcí hodinek Out Of Order® a prozkoumejte některé z nich!

prémiové italské hodinky Out of Order collections

Out of Order® Swiss Automatic GMT - cestujte po světě a objevujte neobyčejná místa

Out Of Order® Swiss Automatic GMT je jednou z mnoha kolekcí inspirovaných kultovními diverzitními hodinkami ze 70. let. Odlišuje je však jedna věc - švýcarská přesnost v kombinaci s nejlepší revoluční technologií a jedinečným designem. Do této řady patří neobvyklé pánské hodinky Scheletrato OOO.001-21.SK. Tento design je synonymem praktičnosti a vytříbených tvarů. Byl vytvořen pro cestovatele, kteří potřebují mít u sebe spolehlivý přístroj, který jim ukáže přesný čas bez ohledu na pásmo a polohu kdekoli na zemi. Z tohoto důvodu je model vybaven komplikací GMT, která s pomocí přídavného modrého ukazatele umožňuje kontrolu domácího času.

Scheletrato je nejen vítanou funkcí, ale také novou interpretací hodinek s kostrou. Přes matný černý ciferník jsou vidět ozdoby a chod švýcarského automatického strojku Landeron24 s rezervou chodu 40 hodin. Ciferník je také vybaven poutavou datumovkou se vzhledem zestárlé oceli, ručičkami a indexy potaženými luminiscenční vrstvou Super-LumiNova C3 a dvojitým tištěným logem. V designu nemohl chybět ani neuvěřitelný design náramku, obálky a rámečku ze speciálně zušlechtěné nerezové oceli 316L.

Pánské hodinky Out of Order Swiss Automatic GMT Scheletrato OOO.001-21.SK collections

Pokud si chcete zpestřit cestování po světě a zažít opravdové vzrušení z putování do neznáma, vsaďte na kolekci Swiss GMT, se kterou vám nuda rozhodně nehrozí. Každé hodinky mají samostatný design s detaily a barvami inspirovanými slavnými městy v různých částech světa, např. Model Venezia má na svém tyrkysovém ciferníku mapu benátské "Sestiere" se zvýrazněnou čtvrtí Canareggio, zatímco hodinky Havana vás zavedou na Kubu - do hlavního města slavných kubánských doutníků.

Out Of Order® 143 - z hodinářské vášně

Charakteristický vintage styl, barevná harmonie a originální umění, které je projevem hodinářské vášně - taková je poutavá kolekce hodinek Out Of Order® 143. Modely ztělesňují vše, co je historií, originalitou a tradicí značky OOO®. Tyto designové hodinky se vyznačují vším, co je pro italské řemeslné zpracování důležité, od řemínků z kůže Barbour vyčiněné rostlinným kůží až po ručně opracované pouzdro z ušlechtilé oceli 316L. Individualita a jedinečnost charakterizuje každý z vystavených modelů, které jsou k dispozici v různých barvách - modré, zelené, černé, hnědé a béžové.

Pánské hodinky Out of Order 143 Brown OOO.001-17.AZ collections

Nadčasový charakter řady Out Of Order® 143 podtrhují na první pohled jednoduché ciferníky. To, co by však mělo uživatele zaujmout, je dvoubarevný odstín každého z ciferníků, jejich pískovaná povrchová úprava a bezprecedentní potažení celého jejich povrchu vysoce svítivou ve tmě Super-LumiNova mass. Starší elegance a klasický retro styl v novém, neobvyklém provedení, je to možné? Rozhodně! Vystupte z davu společně s jedněmi hodinkami z kolekce 143!

Out Of Order® Casanova - zamilujte si vintage styl ikonických potápěčských hodinek

Vintage styl ikonických potápěčských hodinek ze 70. let nikdy nevyjde z módy. Co se stane, když tento trend spojíte s ikonickým italským svůdníkem z 18. století, který je synonymem lásky a romantiky? Dostává se nám do rukou jedna z nejzajímavějších kolekcí značky Out Of Order® - řada hodinek Casanova značky Out Of Order®. Pohodlí, lehká forma, rozmanitost odvážných barevných kombinací a výrazné moderní prvky v kombinaci s osobitým stylem slavného literáta a dobrodruha Giacoma Casanovy znemožňují přejít tuto řadu osobitých potápěčských hodinek lhostejně.

Pánské hodinky Out of Order Casanova Anguria collections

Hodinky Out of Order® Casanova potěší tisíce potápěčů svým vzhledem a praktickým vybavením užitečným při vodních sportech. Jejich komponenty z nerezové oceli 316L prošly patentovaným procesem stárnutí OOO®. Dále mají: otočné rámečky s minutovými stupnicemi, šroubovací ucha a korunky, tvrdé safírové sklo a ručně nanášené indexy a ručičky potažené vrstvou Super-LumiNova. Tento výrazný design doplňují barevné a poutavé matné ciferníky (například Casanova Anguria), pod nimiž pracují spolehlivé švýcarské quartzové mechanismy. Nechte se zlákat kolekcí Casanova a prozkoumejte podmořský svět moří a oceánů s modely z této série.

Italské prémiové hodinky Out of Order® - splňte si své sny a dosáhněte na to nejlepší

Odvážíte se vstoupit do klubu milovníků Hodinek Out of Order® - elitního klubu nadšenců a znalců toho nejlepšího a neobvyklého hodinářského umění? Tyto italské hodinky si zamilovalo již více než 150 000 nositelů. Prohlédněte si nabídku těchto netradičních modelů. Staňte se součástí velké rodiny Out of Order®!


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.