Hodinky pro důchodce. Nejlepší návrhy pro seniory

Zvědavost

Hodinky pro důchodce. Nejlepší návrhy pro seniory

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

01 prosince 2022

Odchod do důchodu je v životě každého člověka výjimečným obdobím. Někteří lidé si na tento čas připravují nejrůznější plány, jiní si prostě jen užívají odpočinku bez nepříjemné vyhlídky na den strávený v práci. Den prvního dne odchodu do důchodu je jistě ideální příležitostí dát osobě dárek, jako jsou hodinky, které vypadají skvěle na zápěstí bez ohledu na ostatní prvky stylingu.

Hodinky - ideální dárek k prvnímu dni důchodu!

Hodinky jsou skvělým dárkem pro různé příležitosti. V dnešní době má především estetickou funkci, a proto stojí za to přemýšlet o této formě dárku - hodinkách pro důchodce. Moderní modely se skvěle hodí k mnoha stylům. Pro ty, kteří mají rádi, když se na ciferníku "něco děje", máme modely s praktickými funkcemi, které je mohou těšit po dlouhou dobu. Na druhou stranu ti, kteří dávají přednost minimalistickým doplňkům, ocení jedinečný dárek v podobě decentních a elegantních hodinek.

hodinky pro důchodce

Proč jsou hodinky pro důchodce skvělým nápadem na dárek? Především kvůli gestu, kterým je samotné rozhodnutí darovat důchod. Praktické hodinky jsou skvělým nápadem vzhledem k tomu, že se jedná o předmět denní potřeby, který má především potěšit oko. Zde jsou nejzajímavější návrhy zařízení jako dárku!

Kouzlo rubínů - Atlantic Elegance Royal Rubies Edition

Altantic je značka specializující se na špičkové modely, které své majitele nikdy nezklamou, pokud jde o dokonalý doplněk k elegantnímu outfitu. Dnes vám představujeme dámské hodinky Elegance Royal Rubies Edition 29044.41.09, jejichž ciferník nelze přehlédnout. Je pokryta perletí, navíc 4 rubíny slouží jako indexy. Při výrobě byla navíc použita nerezová ocel a přírodní kůže. Tento typ zařízení jistě nezklame žádného milovníka červené barvy.

Atlantic Elegance Royal Rubies Edition 29044.41.09

Nebeský šik - Atlantický námořní let

Pro pány představujeme letecké hodinky Atlantica pro důchodce, jejichž šedý ciferník upoutá pozornost nejen svého majitele. Přístroj byl vytvořen jako součást řady Seaflight, takže řada detailů přímo odkazuje na letecké umění. Ocelový obal je kombinován s hnědým řemínkem ušitým z přírodní kůže. Kromě ukazatele dne v měsíci je zadní strana pouzdra opatřena luminiscenční vrstvou, která umožňuje číst čas i v tmavém prostředí. Hodinky 70351.41.41R jsou poháněny quartzovým strojkem Ronda 715, který je napájen baterií.

Atlantic Seaflight 70351.41.41R

Kvalitní třída - Zeppelin Lz126 Los Angeles

Jistě, Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3 přesto potěší muže, který odchází do důchodu. Vysoce kvalitní výrobek má stříbrný plášť z nerezové oceli, kožený řemínek v hnědém odstínu a modrý multifunkční ciferník. Hodinky jsou vybaveny datumovkou, chronografem a tachymetrem a navíc mají ciferník z minerálního skla. Přístroj pohání quartzový strojek Miyota 6S21, jehož baterie vydrží přibližně dva roky. Stupeň vodotěsnosti 50 m označuje odolnost v případě většího polití, například při sprchování nebo koupeli.

Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

Elegantní a multifunkční - hodinky pro důchodce

Naše nabídka zahrnuje stovky zařízení, která jsou ideálním dárkem k zaslouženému důchodu. Ať už dáváte přednost modelu plnému praktických vymožeností, nebo jednoduchému doplňku v podobě elegantního výrobku, hodinky jsou v tento výjimečný den dokonalým dárkem. Pro který model se rozhodnete?


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.