Fitness nebo outdoor? Nová varianta sportovních hodinek Polar Pacer Pro Gold Dust

Novinky

Fitness nebo outdoor? Nová varianta sportovních hodinek Polar Pacer Pro Gold Dust

Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.

04 dubna 2023

Co takhle ultralehké sportovní hodinky s barometrem? Do rodiny ikonické řady Polar Pacer Pro přichází nová barevná varianta. Hodinky ve zlaté barvě šampaňského se stanou skvělým tréninkovým doplňkem zejména mezi ženami, které si tuto jemnou verzi robustního přístroje nepochybně zamilují. Hodinky Polar Pacer Pro Gold Dust budou brzy k dostání na našich webových stránkách.

  • Polar Pacer Pro jsou pokročilé sportovní hodinky pro indoorový i outdoorový trénink.
  • Hodinky Polar Pacer Pro disponují 150 sportovními režimy, vylepšeným měřením tepové frekvence, GPS.
  • Baterie hodinek vydrží v režimu hodinek až 7 dní.
  • Další informace o hodinkách najdete na našem blogu

Polar Pacer Pro - sportovně-elegantní sportovní hodinky

V nabídce jsme se již setkali s tmavou klasikou Polar Pacer Pro Carbon Grey, podzimní verzí Polar Autumn Maroon nebo zimní Polar Snow White. Nyní přichází čas na novou sezónu. Šampanově zlatá verze se bude skvěle hodit k béžové, bílé, modré a pastelové barvě. Jelikož se jedná o sportovní hodinky, samotný design není klíčový. Při navrhování hodinek Pacer Pro vsadila společnost Polar na lehké a odolné materiály včetně hliníku, aby hodinky dobře fungovaly i při tréninku. Hodinky váží 41 gramů a jsou vodotěsné do 5 ATM. Výhodou této řady je dobře čitelný 1,2palcový displej s pamětí v pixelech, krytý sklem Gorilla Glass.

Sportovní hodinky Polar Pacer Pro prachově zlatá přední strana a senzor

Bezpečnost na nejvyšší úrovni. Tréninkové funkce hodinek Polar Pacer Pro

Mezi funkce patří 150 sportovních profilů využívajících službu Polar Flow. Usnadňuje se dobrovolná konfigurace, tréninkové pohledy a samozřejmě sběr dat. Společnost Polar pracuje na optickém měření tepové frekvence, které si můžeme vyzkoušet právě v hodinkách řady Polar Pacer Pro. Vylepšený do "zlatého pásma" nabízí ještě spolehlivější výsledky. Uživatelé sportovních hodinek Polar tuto řadu doporučují kvůli bezpečnosti tréninku. Není divu, vždyť značka má vlastní, interně vyvinuté funkce, které se neustále vyvíjejí. Mám na mysli například dechová cvičení Serene™, monitor námahy a zátěže Training Load Pro™, asistent pro doplňování energie FuelWise™ nebo některé výkonné aplikace pro sledování kvality spánku, jako je SleepWise™.

Běh na běžeckém pásu s hodinkami Polar Pacer Pro

Venku? Proč ne! Polar Pacer Pro na dlouhé túry

Je třeba zmínit, že hodinky Polar Pacer Pro mají také baterii s dlouhou výdrží. V režimu GPS vydrží až 35 hodin, v úsporném režimu až 100 hodin a v režimu hodinek 7 dní. Rychlejší připojení k satelitům zajišťuje funkce Assisted-GPS a samotné hodinky pracují s GPS, GLONASS, Galileo a QZSS. Při pěší turistice, horolezectví, horském běhu, horolezectví a v mnoha dalších oblastech se budou hodit barometrické funkce. Hodinky Pacer Pro mají kompas, akcelerometr, výškoměr, údaje o rychlosti a vzdálenostech. S touto kolekcí se můžete opravdu dlouho bavit, protože nabízí mnohem více a funguje dobře pro muže i ženy.

Hodinky Polar Pacer Pro šampaňské zlato pohled z boku


Adam Beneš

Chcete vědět, které sportovní inteligentní hodinky mají nejlepší technologii? Zeptejte se Adama, jehož koníčkem jsou nové technologie a gadgety vstupující na trh hodinářství. Svůj volný čas tráví cestováním, hlavně do Egypta, kde může naplnit svoji druhou vášeň - potápění.