Elektronické hodinky pro děti. Nejlepší nabídky pro nejmladší

Tipy

Elektronické hodinky pro děti. Nejlepší nabídky pro nejmladší

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

06 května 2022

Elektronika nás obklopuje z mnoha stran a my si s ní stále více chceme zpestřit každodenní život. To platí jak pro dospělé, tak pro děti, které žijí v 21. století a nepotřebují analogové hodinky, aby udělaly dojem na své spolužáky. Vzhledem k rostoucí poptávce našich nejmladších zákazníků po elektronických hodinkách se na tuto problematiku podíváme.

 

Výhody elektronických hodinek na dětském zápěstí

Elektronický gadget udělá radost všem, i dospělým (proto jsou naše chytré hodinky tak oblíbené). Někdy ke štěstí dítěte stačí samotný displej. Pokud se však rozhodnete pro chytré hodinky nebo model podepsaný jedinečným idolem vašeho dítěte, radost doma bude jistě intenzivní a dlouhotrvající.

 
Elektronické hodinky pro děti
 

Hodinky s GPS pro vaše dítě nebo dalšími praktickými funkcemi nejsou jen o tom, aby vaše dítě mělo radost z cool gadgetu. Je to také váš pocit bezpečí, když je vaše dítě mimo dohled. Tlačítko SOS umožňuje rychlé kontaktování v případě nouze. Funkce Geo fence vás navíc informuje o tom, že vaše dítě překročilo povolený venkovní prostor.

 

Jaké elektronické hodinky si vybrat?

Nabízíme širokou škálu elektronických modelů pro nejmenší zákazníky. Níže uvádíme produkty, které se těší jejich zvláštnímu zájmu a pozitivním názorům.

 

Hodinky Casio pro děti - škála možností

Casio je bezpochyby základním kamenem, pokud jde o japonské stylové modely. Značná část z nich jsou elektronické hodinky, které se jistě dobře hodí i na dětské zápěstí. Tento typ zařízení upoutá pozornost vrstevníků a potěší každého mladého milovníka technologií svými bohatými funkcemi. Tyto přístroje jsou mimo jiné vybaveny podsvícením Illuminator, multifunkčním alarmem, nárazuvzdorným systémem (což může být praktické zejména v souvislosti s bezstarostnou hrou dětí), stopkami nebo časovačem. Které dětské hodinky Casio jsou pro vaše dítě vhodné?

 
Casio jsou pro vaše dítě
 

Garmin Vívofit® jr. 2 Star Wars Dark Side - hodinky pro fanoušky Marvelu

Značkové hodinky jsou něco, co má rád každý opravdový fanoušek určitého vesmíru nebo značky. Existuje řada modelů odkazujících na pohádky nebo superprodukce (především značky jako Swatch, Timex nebo Invicta), ale dnes jsme se rozhodli představit hodinky Garmin Vívofit® jr. 2 Temná strana Star Wars. Hvězdné války mají od 70. let 20. století stále více fanoušků, především z řad mladých lidí a dětí. Garmin je značka, která je u našich zákazníků obzvláště oblíbená, protože splňuje jejich vysoká očekávání, pokud jde o sportovní modely. Pokud vaše dítě potřebuje více fyzické aktivity a zároveň je fanouškem Star Wars, tento model se mu na zápěstí jistě bude hodit.

 
Garmin Vívofit® jr. 2 Temná strana Star Wars
 

Barevné hodinky Garett Kids Protect 4G

Když už jsme u chytrých hodinek, největším výrobcem, pokud jde o zařízení určená pro nejmladší zákazníky, je bezpochyby polská značka Garett. Jejich chytré hodinky pro děti ocení zejména rodiče, protože jejich vybavení poskytuje dospělým pocit bezpečí: SOS tlačítko, dálkový odposlech nebo geoohrazení jsou jen špičkou ledovce zahrnujícího nespočet praktických funkcí. Přístroje jsou vyvedeny ve veselých dětských barvách, stejně jako design displejů, takže modely Garett, jako je Kids Protect 4G, zajistí, že vaše ratolesti budou spokojené a vy budete mít vše pod kontrolou, i když je nebudete mít na očích.

 
Garett Kids Protect 4G
 

Chytré hodinky pro mládež - QQ LCD

Elektronické hodinky pro děti nejsou jen chytré hodinky. Jsou to také jednoduše stylové, mladistvé výrobky vybavené multifunkčním displejem, které dobře fungují nejen jako doplněk každodenního outfitu, ale také elegantní styling pro školní oslavy. Dokonalým příkladem tohoto typu modelu jsou hodinky QQ LCD, které obsahují seznam základních funkcí takového výrobku: stopky, podsvícení, digitální datum a duální čas. Celé je to vyrobeno z kvalitního plastu, takže se tyto chytré hodinky pro děti nosí obzvlášť pohodlně.

QQ LCD


Výběr ideálních elektronických hodinek pro vaše dítě

Výběr různých dětských hodinek pro malá zápěstí je tak široký, že je těžké nenajít pro své dítě ideální výrobek - kromě zde popsaných návrhů najdete v našem obchodě stovky dalších modelů, které jistě splní vaše potřeby i očekávání vašeho dítěte.


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.