DOXA SUB 300β Sharkhunter je robustní, přesný a štíhlý potápěč ve stylu městské elegance

Doxa Sub

DOXA SUB 300β Sharkhunter je robustní, přesný a štíhlý potápěč ve stylu městské elegance

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

27 září 2023

Značka DOXA představila nový model s neobvyklým designem. Hodinky SUB 300β Sharkhunter kombinují hodinářskou potápěčskou techniku s elegantním městským stylem. Jedná se o robustní hodinky se sportovním charakterem, které nepostrádají eleganci, a tyto vlastnosti se hodí jak při potápění, tak při nočních dobrodružstvích ve městě.

  • Společnost DOXA představila nový model hodinek SUB 300β Sharkhunter.
  • Jedná se o potápěčské hodinky s elegantním a sportovním designem v černo-zlatém barevném provedení.
  • Tlaková odolnost a přesnost potvrzená certifikací COSC jsou charakteristickými znaky těchto hodinek.
  • Více informací o hodinkách najdete na našem blogu.

Elegantní elegance s potápěčským nádechem - nové hodinky SUB 300β Sharkhunter od společnosti DOXA

Nové hodinky DOXA SUB jsou černo-zlatý model s hrou tmavých a světlých, matných a lesklých povrchů, který zůstává hluboce spojen s kódem DOXA, jenž definoval ikonický charakter značky. Jak výrobce přiznává, β neboli "beta" je ukazatelem překračování konvencí. S ohledem na dnešní životní styl si značka uvědomuje, že dnešní potápěči se musí svým designem přizpůsobit městskému životnímu stylu. DOXA správně vycházela z předpokladu, že sportovní hodinky by měly fungovat za všech podmínek, takže model SUB 300β Sharkhunter si zachovává svou původní DNA a zároveň představuje stylovější a elegantnější design. Hodinky jsou štíhlejší než předchozí modely SUB, jejich plášť měří na výšku pouhých 11,95 mm.

doxa sub sharkhunter životní styl

Keramické pouzdro a prvky z 18karátového zlata v hodinkách DOXA SUB 300β Sharkhunter.

V černém keramickém obalu hodinek se nachází matný zrnitý ciferník s ukazatelem dne v měsíci a datumovkou, s nímž skvěle kontrastují ručičky a indexy a funkční prvky, jako je rámeček a šroubovací korunka, které jsou vyrobeny z 18karátového zlata. Patentovaný jednosměrný otočný rámeček má dvojí indikaci času ponoru (v minutách) a hloubky (ve stopách) pro ponory bez dekomprese. Ciferník je chráněn před poškozením a nepříznivými vnějšími vlivy safírovým sklem s antireflexní vrstvou. Hodinky Doxa SUB 300β Sharkhunter mají vodotěsnost 30 ATM, takže jsou vhodné pro plavání a akvalungové potápění.

doxa sub sharkhunter dial

Odolnost vůči tlaku a přesnost: hodinky Doxa SUB 300β Sharkhunter se strojkem s certifikací COSC.

Hodinky jsou vybaveny titanovou schránkou odolnou proti tlaku, která chrání strojek, což je švýcarský automatický strojek s certifikací COSC a rezervou chodu přibližně 38 hodin. Model se dodává na černém pryžovém řemínku FKM, který pohodlně sedí na zápěstí. Má černou skládací sponu s PVD povlakem a ráčnovými očky pro potápěčský oblek. Hodinky Doxa SUB 300β Sharkhunter jsou jistě užitečným nástrojem pro milovníky hlubokomořského průzkumu, kteří si chtějí zachovat elegantní sportovní styl.

doxa sub sharkhunter na ruce


Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.