Chopard - podobné hodinky

TOP

Chopard - podobné hodinky

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.

19 července 2022

Exkluzivní manufaktury se staletou tradicí, jako jsou Chopard, Longines, Ulysse Nardin, IWC nebo Audemars Piguet, fascinují sběratele a hodináře z celého světa již od svého vzniku. Prestiž, lesk, sofistikovanost, švýcarská hodinářská výroba na mistrovské úrovni a vysoce kvalitní materiály - luxus, o kterém sní miliony lidí, ale který si může dovolit jen hrstka nejbohatší klientely. Ale co když chcete vlastnit jedny z těchto hodinek, ale vaše finance vám to nutně nedovolují? Nyní vás zvu na další díl seriálu o alternativních hodinkách, na kompilaci cenově podobných nabídek k modelům Chopard!

 

Chopard - prémiové řemeslné hodinky se švýcarským rodokmenem a rodinnou tradicí

Již 150 let je Chopard luxusní manufaktura Swiss Made výrobcem hodinek a šperků výjimečné kvality. Značka, kterou založil Louis-Ulysse Chopard v obci Sonvilier ve Švýcarsku, se těší vynikající pověsti mezi širokým spektrem zákazníků již od samého počátku hodinářského trhu, tedy od roku 1860. Luxus a prestiž, které jsou s ní spojeny, jsou dány především vynikajícím řemeslným zpracováním, vynikající řemeslnou prací a tradicí a odborností předávanou z generace na generaci.

 

Chopard hodinky top 5 návrhů na podobné hodinky

 

Celý výrobní proces je skutečným mistrovským dílem, které je výsledkem kombinace nezávislého přístupu k tvorbě prémiových hodinek, inspirativních originálních návrhů a kreativního přístupu k inovacím. Díky tomuto přístupu si Chopard Manufacture cení nejen opravdoví sběratelé, ale také milovníci luxusu a sportovních nadšenců, například automobilových fanoušků. Například Chopard, jako partner legendárních vytrvalostních závodů Mille Miglia, které se konaly v letech 1927 až 1957, uvádí každoročně na trh limitované edice věnované právě této rallye a odkazující na historické chronografy hodinek z tohoto období.

 

Alternativy k hodinkám Chopard - nejlepší alternativy

Premiové hodinky z rodinné manufaktury Chopard jsou luxusní a exkluzivní hodinky, po kterých touží všichni, ale jsou určeny jen pro pár vyvolených. Značka také nabízí nejdražší hodinky na světě s přibližnou cenou až 20,8 milionu eur - Chopard 201-Carat Watch, na jejichž výrobu byly použity pouze bílé, žluté, růžové a modré diamanty o celkové váze 201 karátů!

Cena hodinek Chopard může každému trochu zamotat hlavu, a proto se vám vyplatí prohlédnout si nabídku cenově dostupných, osvědčených a kvalitních ekvivalentů od známých a uznávaných hodinářských značek. Prozkoumejte alternativní návrhy hodinek Chopard!

 

Chopard Alpine Eagle XL Chrono versus Michel Herbelin Cap Camarat Chronograph

Elegantní, sportovní vášeň prozrazující prémiové švýcarské hodinky Chopard Alpine Eagle XL Chrono 298609-3002 jsou moderní interpretací modelu St. Moritz z 80. let, prvních hodinek navržených Karlem-Friedrichem Scheufelem, spoluprezidentem společnosti Chopard. Futuristický vzhled modelu je inspirací Scheufeleho fascinace vznešeností orla a odrazem jeho lásky k Alpám. Pozornost jistě upoutá prstenec modelu s osmi šroubky, zajímavě konstruovaný náramek a elegantní černý ciferník s chronografem a funkcí flyback. Už samotná cena je však impozantní - hodnota modelu začíná na 410 000 korunách.

 

Michel Herbelin Cap Camarat Chronograph pánské hodinky vs Chopard Alpine Eagle XL Chrono alternative

 

Zdržuje vás od nákupu cena? Rozhodněte se pro Pánské hodinky Cap Camarat Chronograph 37645/B14 od francouzské značky Michel Herbelin, které jsou až 22krát levnější! I zde je patrná inspirace retro stylem a rozpoznatelnými modely ze 70. let. Odkaz na vodní sporty je navíc podtržen názvem spojeným s motorovou jachtou a odkazem na francouzský mys nacházející se na Azurovém pobřeží v regionu Val. Stejně jako výše zmíněný model Alpine Eagle je Cap Camarat vyroben ze stříbrné ušlechtilé oceli. Na elegantním černém ciferníku s podobně umístěnými subciferníky chronografu se navíc vyjímá pruhovaný vzor spojený s tradiční francouzskou námořnickou košilí. Vzhled dotváří rámeček se šesti ocelovými šrouby. Hodinky Michel Herbelin 37645/B14 jsou určeny pro pány, kteří ocení moderní a propracované hodinky od francouzského výrobce. Sportovně-elegantní elegance zvýrazní charakter moderního muže, a to za rozumnou cenu!"

 

Chopard Imperiale versus Versace Palazzo

Dámské hodinky Chopard Imperiale 388563-6016 z rodinné manufaktury Chopard, které okouzlují a přitahují pozornost mnoha lidí svou smyslnou červenou barvou spojovanou s historickým císařským bohatstvím a nádherou, zůstávají předmětem povzdechů tisíců žen.Jeho cena dosahuje více než 165 000 korun. Mnohem levnější alternativou je Model Versace Palazzo VECQ00418, jehož cena se pohybuje od 18 do 20 tisíc korun! Tento levnější návrh od výrobce módy je prestižním doplňkem, který se svým tvarem, působivou zdobností a charakterem podobá dražšímu protějšku.

 

Dámské hodinky Versace Palazzo vs Chopard Imperiale alternative

 

Podobnost obou těchto dámských luxusních hodinek je patrná v úžasných detailech připomínajících minulá impéria. Jak Imperiale, tak Palazzo se vyznačují koženými řemínky a úžasnými ciferníky v krásném krvavě červeném odstínu. Tato barva ladí v prvním případě se stříbrnými akcenty a akcenty z 18karátového růžového zlata, v druhém případě se zlatými detaily. Vyvážené proporce jednotlivých hodinek jsou dány také štíhlým tvarem obálek a jejich uší, jejichž design připomíná antické sloupy. Hodinky Versace se navíc vyznačují bohatým zdobením, jako jsou: charakteristický meandrový vzor na rámečku, paprskovitě se rozšiřující giloš na ciferníku a masivní logo italské značky, kterým je hlava řecké Medúzy. Tyto neobvyklé hodinky překvapují moderní interpretací starověkých symbolů. Je nemožné nezamilovat si jejich majestátní krásu, která dodá šmrnc nejednomu večernímu outfitu.

 

Chopard L'Heure du Diamant Round Medium versus Guess Work Life

Nadešel čas přejít k poslední sadě alternativních hodinek. Diamanty - nejlepší přítel ženy a švýcarská manufaktura Chopard proslulá svými jedinečnými a úžasnými návrhy - taková kombinace vyústila v jedinečné šperkařské dílo Chopard L'Heure du Diamant Round Medium 109419-5401, jehož cena dosahuje v přepočtu přehnaných částek od více než 2 milionů korun výše! Díky svému lesku a eleganci je tento šperk úžasný, protože desítky briliantů, z nichž některé mají hodnotu 7,25 ct, jsou na něm vybroušeny do briliantového brusu. Jsou vyvedeny nejen na rámečku a uších pouzdra, ale také na vnější části číselníku, který je uprostřed pokrytý světlou perletí a zdobený gilošovaným vzorem. Exkluzivní vzhled navíc dotváří náramek a obálka z 18karátového růžového zlata.

 

Dámské hodinky Guess Work Life vs Chopard L'Heure du Diamant Round Medium alternative

 

Naneštěstí diamanty jsou už samy o sobě drahým výdajem, takže dámy, které chtějí zazářit a oslnit, aniž by utratily majlant, by měly zvolit cenově dostupnější variantu - dámské hodinky Guess Work Life GW0402L2. Za nízkou cenu získáte vkusný doplněk, který se vyznačuje kombinací francouzské elegance a šik s nejnovějšími módními trendy. Místo diamantů je model zdoben třpytivými krystaly, které jsou podobně umístěny na vnější části číselníku a prstenci obálky. Rozdíl je patrný i v použitých materiálech. U hodinek z Guessa jsou šperkový náramek a tradiční obálka vyrobeny z ušlechtilé oceli v klasické zlaté barvě. Tento design jistě dodá vašemu oblečení žádoucí módní nádech a bude skvělým doplňkem ke stylizacím pro formální vycházky a večery.

 

Hodinky podobné Chopard - vyberte si svou vlastní alternativu za skvělé ceny

Chopard je prestižní švýcarská manufaktura, která vyrábí jedny z nejdražších hodinek na světě. Kvalitní hodinářství se však netýká pouze špičkových výrobců a vůbec nemusí vyžadovat od sběratelů značný finanční příspěvek. Srovnání modelů podobných hodinkám prémiových hodinek od uznávaných Swiss Made a dalších značek za příznivé ceny. Nenašli jste ve výše uvedeném seznamu hodinky, které vás zajímají? U nás najdete to, co chcete, a ještě více, za mnohem nižší cenu, než si myslíte, a s designem, který vyhovuje vašim preferencím a potřebám!

 

Teodor Novák

Teodor je nadšenec hodinek, který sbírá modely s ručním natahováním a modely z omezených sbírek. Sleduje všechny nové produkty, které se objevují na trhu. Rád také vyhledává neobvyklé kuriozity ze světa hodinek. Soukromě je šťastným otcem dvou dětí.