Značka D1 Milano - hlavní město italské módy

Značky

Značka D1 Milano - hlavní město italské módy

Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.

30 září 2022

Móda přímo z Milána, originální design, tvůrčí přístup k designu, pozornost věnovaná nejmenším detailům a vysoká kvalita v popředí. To vše nabízí prosperující značka D1 Milano. Vstupte do světa fascinujících barev, smysly působících textur a nejlepších módních trendů. Sáhněte po italské značce hodinek D1 Milano!

Značka D1 Milano - Itálie, Milán a prémiové hodinky

V roce 2013 se v hlavním městě módy Miláně zrodila značka unikátních, originálních a jedinečných italských hodinek D1 Milano. Společnost založil Dario Spallone ve svých 19 letech (současný prezident a generální ředitel společnosti) během milánského týdne módy v roce 2013 a jako součást podnikatelského inkubátoru na univerzitě Bocconi a Milánské obchodní komory se během velmi krátké doby stala jednou z nejrychleji rostoucích hodinářských společností v módním průmyslu a sám Dario Spallone byl časopisem Forbes označen za nejslibnějšího italského podnikatele v oblasti módy roku 2015.

D1 Milano - Dario Spallone

Za vznikem značky D1 Milano stojí univerzitní sen Daria Spalloneho o jedinečné značce hodinek, která by byla dostupná všem a všem sociálním skupinám - rozpoznatelná, se skvělým estetickým designem a vytvořená pouze z těch nejkvalitnějších výrobků za dostupnou cenu. S realizací nápadu Italovi pomohli jeho nejbližší přátelé a sestra. Postupem času se značka D1 Milano vyvinula z malého projektu a manufaktury vyrábějící několik stovek hodinek ročně ve větší, zavedenou společnost se sídlem v Miláně, Dubaji a Hongkongu, aby uspokojila stále rostoucí poptávku. Prostřednictvím reklamních kampaní a aktivit na sociálních sítích nyní oslovuje více než 3 miliony lidí měsíčně, a prodává tak více než 60 000 hodinek ročně na více než 650 prodejních místech ve 31 zemích světa.

D1 Milano historie

Vášeň, tvrdá práce a bohaté zkušenosti mladého Itala vedly ke vzniku značky, která se stala celosvětovým fenoménem. Díky tomu se D1 Milano v roce 2016 zařadila mezi 10 nejlepších startupů definujících italskou módu podle časopisu Forbes a objevila se v několika módních časopisech, včetně: Vouge, Elle, GQ, L'Officiel, Forbes a Vanity Fair.

Hodinky D1 Milano - inspirujte se italskou módou 70. let.

D1 Milano je italská značka, která si dokázala najít své místo na trhu prémiových módních doplňků a luxusních hodinek. D1 Milano není jen funkční zařízení, je to především životní styl, silný charakter a společenský status. Všechny vystavené designy v kolekcích hodinek jsou módním návratem k ikonickým 70. letům, futuristickému retro stylu této dekády a vintage hodinkám. Estetika milánských hodinek je založena na jasných a jednoduchých liniích, práci s materiály, texturami a barvami, stejně jako na rafinovaných detailech a výrazných jemných prvcích v konstrukci plášťů nebo dokonce designu řemínků a ciferníků.

Hodinky D1 Milano - italská móda 70. let.

Kreativita a vysoce kvalitní materiály umožňují dosáhnout kýženého cíle - vyrobit výrazné krásné prémiové hodinky s nadčasovým charakterem. Všechny kolekce D1 Milano mají společný především styl a nejnovější trendy, které umožňují každému nositeli bez ohledu na věk a pohlaví cítit se uvolněně, vyjádřit svou osobnost a pečovat o své sebevědomí.

Před vámi jsou tři fascinující řady hodinek D1 Milano, které vás provedou světem italské elegance, sofistikovanosti a nejlepších módních mol.

Nejtenčí z nejtenčích pouze v kolekci Ultra Thin od značky D1 Milano

Jednou z nejdůležitějších kolekcí v sortimentu značky D1 Milano je řada hodinek Ultra Thin. Italský výrobce zahájil novou éru moderní klasiky pro ni i pro něj s odvážnými, nadčasovými a konzistentními vzory. Každé hodinky Ultra Thin jsou známé svým ultratenkým pouzdrem, které je silné pouhých 6 mm, aby každému uživateli dokonale padly na zápěstí. V této sérii, stejně jako v každé následující, záleží na detailech, a proto je tak důležité najít správnou rovnováhu mezi luxusem a výraznými charakteristickými prvky. Pozornost přitahuje chromatičnost ciferníků, plynulé, zvlněné tvary, reliéfní 3D linie a také použití exkluzivních materiálů, jako je vysoce kvalitní nerezová ocel 316L Low Carbon Grade, pravá italská kůže nebo tvrdé a čiré safírové sklo.

Hodinky D1 Milano Ultra Thin Geo UTBJ09 a Petite Geo UTBL12

V jedné z nejtenčích kolekcí D1 Milano najdete dámské i pánské hodinky v sytých barvách. Příkladem jednobarevné ikony, která pánům poskytne nevšední a nezapomenutelný zážitek, jsou hodinky Ultra Thin Geo UTBJ09 s lehce jazzovým zajímavým stylem. Hodinky zaujmou fenomenální kombinací kartáčovaného a leštěného ocelového pláště s modrým kruhovým kartáčovaným číselníkem, který dodává celému designu neuvěřitelný lesk. Pro dámy budou naopak vhodnou volbou speciálně navržené hodinky Ultra Thin Petite Geo UTBL12 s lehkým a jemným střihem a 34milimetrovým pouzdrem. Drobná, ale elegantní elegance obohatí a obohatí mnoho formálních i méně formálních outfitů o kvalitní módní doplněk. Design tohoto dámského modelu kombinuje vlastnosti dvou bestsellerů. Výrazný modrý sluneční ciferník v kombinaci s prvky z ušlechtilé oceli v barvě růžového zlata upoutá pozornost jedinečným ozdobným akcentem, který zeštíhluje zápěstí a zdůrazňuje třídu nošených šperků.

Kolekce Carbonlite - odhalte tajemství speciálního materiálu od D1 Milano

Nastal čas odhalit tajemství odvážného a překvapivého přírůstku do sortimentu značky D1 Milano - kolekce Carbonlite, která svými inovacemi materiálů a tvarů dobyla hodinářský trh. Řada hodinek Carbonlite, která zahrnuje modely Carbonlite Green CLRJ05 a Carbonlite Blue CLRJ04, nabízí průkopnické produkty pro muže a ženy s kulatým pouzdrem z vysoce kvalitního uhlíko-nylonového kompozitu a lesklou vložkou rámečku vytvořenou z lehkého a odolného polykarbonátu. K tomu přidejte krásně lesklý ciferník v odstínu slunečního paprsku se zeleným nebo modrým gradientem a pružný silikonový řemínek, který dobře sedí na zápěstí, a voilà, můžete si užívat jedinečný italský styl a vynikající kvalitu. Výrobce se postaral o to, aby kolekce vynikala vyvážeností použitých materiálů, barevnými kontrasty a jedním z nejlepších a pečlivě propracovaných technických řešení.

D1 Milano Carbonlite Green CLRJ05 a Blue CLRJ04

Dotyčný kompozit (karbonový nylon) byl speciálně vyvinut italským výrobcem D1 Milano. Použité nylonové vlákno vyztužené uhlíkovými vlákny je vlákno EPA-CF, které je známé především pro svou vysokou odolnost proti oděru a teplu a také pro svou vynikající chemickou a mechanickou pevnost. Díky svým vlastnostem se nejčastěji používá v automobilovém, elektrotechnickém a elektronickém průmyslu. Společnost D1 Milano provedla revoluci použitím tohoto vysoce odolného materiálu ve své řadě hodinek Carbonlite. Kromě toho, že jsou všechny obaly této řady extrémně lehké, mají pevnost srovnatelnou s kovem - pevnost v tahu až 140 MPa, deformace až do 155 °C a rázová pevnost 18,67 kJ/m2 (odolnost proti zlomení).

Vojenská síla a metropolitní elegance s kolekcí D1 Milano Commando

V nabídce hodinek D1 Milano je několik jedinečných a rozmanitých řad a každá z nich je jedinečná a neopakovatelná. Stejně jako kolekce Commando, o které jsme se dnes zmínili naposledy. Milánská manufaktura se při navrhování těchto hodinek inspirovala americko-britským válečným filmem Tucet špinavců režiséra Roberta Aldricha z roku 1967. Společnost D1 Milano byla fascinována světem militárií a vojenských hodinek z druhé světové války a vyvinula vysoce funkční modely. Z taktických zařízení používaných armádou na bojištích se staly žádaným módním trendem, který kraluje v ulicích velkoměst.

ZHodinky D1 Milano Commando Force MTNJ01 a Tank MTNJ03

Modely D1 Milano Commando se vyznačují úžasnou robustností, a to díky své konstrukci: ocelový plášť se sendvičovým číselníkem tvořeným dvěma disky/vrstvami - první zrnitou s aplikovanými ručičkami a druhou se subciferníkem malé sekundy, šroubovací ocelové pouzdro s rytinou nesmrtelného, indexy a ručičky potažené Super-LumiNova® ve vintage odstínu "old radium". Každé hodinky, jako například Commando Force MTNJ01 nebo Commando Tank MTNJ03, se liší některými prvky, například materiálem řemínku (NATO nebo pravá italská hovězí kůže) a také barvou (např.: černá, vojenská zelená nebo imitující kamufláž). Výrazný design vojenských hodinek Commando je dán praktickým vybavením, pečlivě propracovanými detaily ve vintage stylu, a to vše při zachování tradičních i moderních designových řešení.

D1 Milano - Italské hodinky k zakoupení

Italské hodinky D1 Milano nabízejí rozpoznatelný styl, třídu a nejlepší dostupné zpracování za atraktivní cenu. Netradiční prémiové kolekce D1 Milano vás uvedou do světa módy. Vyberte si pro sebe jedinečné hodinky, které vám poskytnou skvělý styl, umožní vám vyjádřit svou osobnost a zaručí dlouhotrvající přesnost chůze. Navštivte náš internetový obchod a objevte nejnovější nabídku italských hodinek značky D1 Milano!


Aurélia Muškátová

Aurélia je dívka s veselou dispozicí, kterou lze snadno nazvat sportovním bláznem. Profesně je osobní trenérkou a pokud mohla, trávila by veškerý čas v tělocvičně nebo hledáním nových receptů na fit. Její druhý zájem je móda. Každý vám s výběrem sportovních inteligentních hodinek rád poradí.